Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

18 Νοεμβρίου 2010

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣ ΕΣ

Τζώρτζιο Ναπολιτάνο, ένα ιστορικό στέλεχος της δεξιάς πτέρυγας του άλλοτε ισχυρού PCI, σήμερα Πρόεδρος της Μπερλουσκονικής Ιταλίας... Αγγελα Μέρκελ (ή όταν η Θάτσερ συνάντησε τον Κόναν τον Βάρβαρο), πρώην κομμουνίστρια στην πρώην Λαοκρατική Δημοκρατία της Γερμανίας, το νυν η σιδηρά κυρία της σιδηράς δεξιάς. Η Μέρκελ, το πουλέν της Μπούντεσβερμπανκ...


Ο κ. Μπαρόζο, ένας μαοϊκός α λα Κον Μπεντίτ τότε, σήμερα ένας φουσκωμένος διάνος - το σήμα κατατεθέν της β' εθνικής των εθνών, ένας καρπαζοεισπράκτορας, ένα άθυρμα, ένα καλοταϊσμένο σκουπίδι...
Ντομινίκ Στρος-Καν, ένας σοσιαλιστής, αρχιερέας στο ΔΝΤ -να κρατάει ο διάολος την κοιλιά του απ' τα γέλια- για τα εκατομμύρια παιδιά που σκοτώνουν τα λεφτά! με την πείνα, τις βόμβες και την αρρώστια.
.....................................
Αυτή είναι η Ευρώπη μας; κάτι σαν τον Τόνυ Μπλαιρ; έναν καλοπληρωμένο προδότη της εργατικής τάξης, που οι πολλοί φόνοι τον έκαναν Καθολικό; Αυτό είναι η Ευρώπη; μια μάνα που πρέπει να τη σκοτώσει ο Αμλετ ο γιος της;

Ηρθε η ώρα της Χρυσής Αυγής. Να δείξει το πρόσωπό της. Σε όσους έχει παραπλανήσει -επιτέλους παραπλάνησε κάποιους, όπως τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα. Τώρα, που έβγαλε δημοτικό σύμβουλο, θα αναγκασθεί να δείξει το πρόσωπό της. Να το δει η Αθήνα. Και να αναγκασθεί η Δημοκρατία να αμυνθεί.
Η Χρυσή Αυγή είναι οι Ελληνες Ναζί. Που πουλάνε πατριωτισμό. Τι σχέση έχει όμως ο πατριωτισμός με τον ναζισμό; Δεν διαμέλισαν οι Ναζί την Ελλάδα όταν την κατέλαβαν; Την έκοψαν στα τρία! Τι σχέση έχει λοιπόν ο πατριωτισμός των Χρυσαυγιτών ναζήδων με τον πατριωτισμό των Ελλήνων που αντιστάθηκαν στους Ναζί;
Οση σχέση έχει ο πατριωτισμός με τον εθνικισμό και τον φασισμό. Καμμία! Οι φασίστες και οι εθνικιστές μισούν τους άλλους. Μισούν τους Εβραίους - είναι αντισημίτες. Μισούν τους Μουσουλμάνους - είναι ισλαμοφοβικοί. Μισούν τους ξένους γενικώς - είναι ρατσιστές.
Πιστεύουν ότι το έθνος είναι θέμα αίματος και φυλής, λες και οι άνθρωποι είναι ακόμα στην εποχή των Νεάντερταλ και του Κρο Μανιόν.
Κι επειδή ο εθνικισμός είναι πάντα θέμα αμάθειας, οι φασίστες αυτοί νομίζουν ότι ο εαυτός τους είναι περιούσιος, ότι οι Ελληνες είναι καλύτεροι απ' τους άλλους -ακριβώς όπως κάθε βλάκας πιστεύει ότι η φάρα του είναι ανώτερη και οι άλλοι υπάνθρωποι.
Τα καθίκια που πιστεύουν τέτοια πράγματα έχουν κάψει ήδη μία φορά την ανθρωπότητα στα Αουσβιτς.
Και η Χρυσή Αυγή πιστεύει ακριβώς αυτά - τα ίδια που πίστευαν και οι Ευρωπαίοι Ναζί, είτε Γερμανοί είτε Βέλγοι, πασπαλισμένα και με ολίγην από βαλκανικό καρκατσουλιό τύπου Ελληνάρα, Ουστάσι, Τσέτνικου και Γκρίζου Λύκου.
Τι σχέση έχει η Χρυσή Αυγή με το ποσοστό που πήρε στον Αγιο Παντελεήμονα ή άλλες γειτονιές; Καμμία.
Οι άνθρωποι εκεί είναι τόσο ταλαιπωρημένοι και τρομοκρατημένοι από τη δυστυχία και την εγκληματικότητα των μεταναστών που καταψήφισαν τους πάντες. Τα κόμματα, το κράτος, τον κ. Κακλαμάνη -και στον β' γύρο βεβαίως- τον κ. Καμίνη, την Αριστερά, όλους!
Ψηφίζοντας τους φασίστες οι κάτοικοι, «έσπασαν» -οι νοικοκυραίοι- τις «βιτρίνες» του συστήματος που τους αγνοεί, που τους φόρτωσε το πρόβλημα, δεν είναι φασίστες οι ίδιοι. (Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες ορισμένων που χρειάζονται «χρήσιμους εχθρούς», να τους κάνουν).
Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα δεν χρειάζονται μια Αριστερά που τους κάνει χρηστομάθεια κουνώντας τους το δάκτυλο (μάλιστα υπό την προστασία της Αστυνομίας), αλλά μια Αριστερά που θα τους προτείνει λύσεις για το πρόβλημά τους, λύσεις ανθρωπιστικές και δίκαιες, μια Αριστερά που θα καθήσει να τους ακούσει. Να τους ακούσει!
Ο κ. Καμίνης, ως νέος δήμαρχος, κι αν δεν είναι ο ίδιος ένας ακόμα ευφημισμός του δικομματισμού, πρέπει να σπεύσει στους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα και των άλλων συνοικιών που υποφέρουν -σε αυτούς πρώτους απ' όλους. Δεν πρέπει και δεν μπορεί να αφήσει
Αθηναίους πολίτες λεία στη Χρυσή Αυγή.
Θα έχει την υποστήριξη όλων, αν δεν αφήσει σάπια φασιστικά αυγά να απωάζονται στις γειτονιές του άστεως. Δηλώσεις όπως «δεν πάω στον Αγιο Παντελεήμονα για να μη με κάνουν ομελέτα» πρέπει να θεωρηθούν ατυχείς, ο κ. Καμίνης ας τις αφήσει πίσω του και, στον βαθμό που ένας Δήμαρχος δύναται, ας στερήσει απ' τον φασισμό τον ζωτικό του χώρο -τα γκέτο.
.....................................
(Και με την ευκαιρία, καλό είναι να τελειώνει κάποτε με τον δικό του ελαφρών βαρών -κι ελαφρόμυαλο- ρατσισμό το τμήμα εκείνο της Αριστεράς που πάσχει από την αλαζονική του τύφλωση. Ο τάχα μου κουλτουριάρης ρατσισμός με ανθρώπους όπως ο κ. Ψινάκης, είναι το ίδιο ανυπόφορος με τον μπρουτάλ ρατσισμό των Ελληναράδων. Κι αν
οι Ελληναράδες είναι αν-άγωγοι (ήτοι ακαλλιέργητοι), οι αριστεροί δεν είναι. Ας μη δίνουν λοιπόν τον τόνο και στην Αριστερά οι κομπλεξικοί, αλλά οι γνωρίζοντες.
*****
Η Χρυσή Αυγή είναι ηλίθια (διότι είναι αντιστόρητη) κι ως εκ τούτου επικίνδυνη. Χθες τα ναζιστικά αποβράσματα επετέθησαν σε εορτάζοντες Μουσουλμάνους. Βρίσκουν και τα κάνουν. Διότι η Ελλάδα είναι ίσως η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που δεν διαθέτει τεμένη εν λειτουργία στο έδαφός της.
Ομως οι Ελληνες, σε άλλους καιρούς, ήταν οι πρώτοι που εξασφάλισαν ασφαλείς τόπους λατρείας για τους μουσουλμάνους, ήδη από τους 8ον - 9ον μ.Χ. αιώνες, μέσα στο ίδιο το Ιερό Παλάτιο στην Πόλη.
Αλλά, αν μάθαιναν την ιστορία τους στο σχολείο (κι όχι μόνον) τα παιδιά, θα 'χαμε λιγότερους Ελληναράδες και καθόλου Χρυσαυγίτες.
Θα 'χαμε όμως και περισσότερους εν δυνάμει επαναστάτες! πράγμα το οποίον τζίιιζ...
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=224574

7 σχόλια:

  1. GAMW TA SPITIA SAS ESAS POU TA GRAFETE AYTA!! EYXOMAI NA PIASOUN TH MANA SAS 5 PAKISTANOI,NA TH LHSTEPSOUN KAI NA THS MATWSOUN TON KWLO AP TO GAMHSI NA DW TI THA LETE META!!! THANATOS SE OLOUS SAS!!! KREMASMA STH PLATEIA SYNTAGMATOS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σκέφτηκα να το σβήσω αλλά μετά λεω άσε απλώς επιβεβαιώνει το κείμενο ο ναζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ότι είναι εντελώς φαιδρό να "καταγγέλουν" οι γραφικοί ξεπεσμένοι σταλινικοί τον φασισμό τών οποιωνδήποτε άλλων γραφικών.

    Όσο για το ότι:

    "Τι σχέση έχει λοιπόν ο πατριωτισμός των Χρυσαυγιτών ναζήδων με τον πατριωτισμό των Ελλήνων που αντιστάθηκαν στους Ναζί;
    Οση σχέση έχει ο πατριωτισμός με τον εθνικισμό και τον φασισμό. Καμμία!"

    άντε τώρα να εξηγείς σε έναν σταλινικό ότι και οι τρεις αυτοί -ισμοί καταλήγουν στην ίδια παράνοια.

    Ανίατες περιπτώσεις, τόσο οι Ες Ες όσο και οι πρώην ΚαΓκεΜπίτες.

    Και για να μην το ξεχάσω:
    Σκατά στους πατριώτες!


    Νοέμβριος 18, 2010 8:13 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τόσο φαιδρό όσο φαιδρό είναι να κοιτάζεται ο Κουασιμόδος στον καθρέφτη και να λέει "α τι άσχημο πλάσμα".
    Δεν χρειάζεται να εξηγήσω τίποτα λοιπόν και σε κανεναν από αυτούς. Ο ένας είναι καθρέφτης του άλλου και γενικώς σπάω πλάκα όταν τσακώνονται με τον καθρέφτη, ο οποίος καθρέφτης δεν λέει ποτέ ψέμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. λοιπόν ανώνυμο ανώμαλο έκτρωμα, την γνώμη σου την είπες στο πρώτο σχόλιο. Αν θες να βγάλεις ναζιστικό λόγο να πας στην μαμά σου. Και τώρα θα σου δείξω τι εννοώ λέγοντας "σκέφτηκα να το σβήσω"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπως και οι περισσότεροι αυτοαποκαλούμενοι "εθνικιστές", έτσι και ο ανώνυμος πιο πάνω ούτε να γράψει ελληνικά ξέρει, ούτε και να σχηματίσει μια πρόταση άνω των 3-4 λέξεων χωρίς να μιλά σαν βόθρος. Υπάρχουν Νεάντερταλ σήμερα; Ναι σαφώς. Τώρα και στο δημοτικό συμβούλιο!

    Για την περιοχή του αγίου Παντελεήμονα, από ότι είδα, νομίζω πως δε μιλάμε γενικά για "κατοίκους" όπως λέει ο Στάθης, αλλά για οργανωμένους φασίστες. Οι πιο πολλοί κάτοικοι, που ζούνε μες στα σκατά του κέντρου, μέσα στην φτώχεια (όπως και σε άλλες περιοχές), δεν κυνηγάνε με ρόπαλα τους εξαθλιωμένους μετανάστες και πρόσφυγες. Φοβούνται την εγκληματικότητα, φοβούνται και τους μπράβους της χρυσής αυγής. Εκ των οποίων κάποιοι είναι αλβανοί (!) - για να καταλάβετε πως οι τύποι δεν έχουν καμία ιδεολογία (ούτε καν ναζιστική) μα μόνο μίσος, πάντα για τους αδύνατους.(Αν σε αυτή την περιοχή τα βάζαν και με τους αλβανούς, απλά θα τρώγανε το ξύλο της χρονιάς τους).

    Μας έχουν κάνει να μην μιλάμε ο ένας στον άλλο, να μη γνωρίζουμε τον γείτονά μας, να ζούμε καθένας για την πάρτη του. Και όσοι αντιστέκονται το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να πετάνε σκατά ο ένας στον άλλο (αριστερές οργανώσεις, μα και αναρχικές!). Μίσος παντού. Δίνω το εισιτήριό μου στον επόμενο στο μετρό και με κοιτάει σα να του πασάρω πρέζα. Μας ληστεύουν με κάθε τρόπο, όσοι δεν έχουν φράγκα πάνε απ'το κακό στο χειρότερο (στην ελλάδα μα και έξω). Και η "λύση" των χρυσαυγιτών είναι κι άλλο μίσος και ξύλο στους ξένους. Τι (σκατά) έχουν στο κεφάλι τους; Με έπιασε πολυλογία, αλλά εκνευρίστηκα. Σταματάω εδώ :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails