Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

30 Ιανουαρίου 2010

Εκατοντάδες άτομα δηλητηριάστηκαν από αγιασμό

Λοιπόν; Τι έχει να μας πει ο επί τούτου ο πανβλακιώτατος μητροπολίτης Αμβρόσιος που μας τσαμπουνάει (κλικ) αρλούμπες περί θαύματος  του αγιασμού και πως δεν χαλάει ποτέ και πως με χάρη θεού δεν χαλάει ο αγιασμός και μπλα μπλα μπλα βλακείες; Τι έχει τώρα να πει; Πως δεν ήταν καλός ο… παπάς και γι αυτό χάλασε ο αγιασμός και δηλητηριάστηκε ο κόσμος;

Δεν έχουν και βασιλικό στην Βαϊκάλη να έβαζε μέσα ρε γμτ…. χαχαχαχαχα 

Περισσότεροι από 200 άνθρωποι υπέστησαν σοβαρή δηλητηρίαση μετά την κατανάλωση αγιασμού που είχαν πάρει από την εκκλησία κατά τον εορτασμό των Θεοφανείων στο Ιρκούτσκ, στη Σιβηρία, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

Συνολικά 269 κρούσματα "σοβαρής εντερικής λοίμωξης", εκ των οποίων 156 αφορούσαν παιδιά, καταγράφηκαν τις τελευταίες ημέρες σε συνοικία της πόλης αυτής, η οποία βρίσκεται κοντά στη λίμνη Βαϊκάλη, διευκρινίζει σε ανακοίνωσή της η περιφερειακή υπηρεσία των ρωσικών υγειονομικών αρχών (Rospotrebnadzor). Μέχρι σήμερα εξακολουθούν να νοσηλεύονται 125 άνθρωποι, προσθέτει η Rospotrebnadzor. Η ρωσική ορθόδοξη εκκλησία εορτάζει τα Θεοφάνεια στις 19 Ιανουαρίου.

Πολλοί πιστοί φυλάνε τον αγιασμό αυτόν, στον οποίο αποδίδουν θεραπευτικές ιδιότητες, καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

ethnos.gr

6 σχόλια:

  1. Ο ταλιμπανέστατος Αμβρόσιος θα σου πει πως δηλητηριάστηκαν επειδή ήταν κομμουνισταί... Η χάρις του θεού δεν ισχύει για τους κομμουνιστάς (νυν και πρώην)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, κάτι θα βρει να μας πει.Το άγιο πνεύμα δείχνει περισσότερη εύνοια στους Έλληνες λόγο χάρης,ή κανένας αντίχριστος έριξε δηλητήριο επίτηδες.Η φαντασία διαθέτει εκατομμύρια λύσεις και η βλακεία επιφέρει σιγουριά.Εγώ προτείνω πάντως να σταματήσεις να του δίνεις σημασία το μόνο που καταφέρνει είναι να συγχύζει κόσμο.Δεν τον κόβω για προπαγανδιστή αλλά για άτομο κατώτερου πνευματικού επιπέδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σατανάς παίρνει πολλά πρόσωπα τέκνον μου για να μας βάλει σε δοκιμασίες. Να, τώρα μεταμορφώθηκε σε βάκιλο στομαχικής διαταραχής για να διεισδύσει στα στομάχια των πιστών.

    Στον ελληνικό αγιασμό δεν τολμά να κάνει τέτοια γιατί φοβάται τον Αμβρόσιο και την πίστη του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοι που τρεχουν σε κατι τετοιες 'εκδηλωσεις' ειναι κατώτερου πνευματικού επιπέδου, oποτε ...
    ηθελεστα και παθεστα, που λενε! :)

    Mα κι αυτοι οι ανθρωποι χαθηκε να βαλουν λιγο βασιλικο εκει μεσα; :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος θα δόξαζε τούτη την γη την γεμάτη από γάργαρα καθαρά νερά (προς το παρόν ακόμα) και τις ιδιότητες της πλούσιας πανίδας της, αντι να περιφρονεί αυτά τα πραγματικά και να θέλει να μας πείσει για μεσολάβηση του ανύπαρκτου θεού του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κλείτωρ , τα νερά ήταν μολυσμένα από το Τσερνομπίλ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails