Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

7 Οκτωβρίου 2009

Ελέω θεού. Φτου.

Αϊντε Παπα-νδρέου. Καλή αρχή. Καλά ξεκινάς. Προσκύνησες, ορκίστηκες στον γιαχβέ, πήρες την έγκριση και τώρα είσαι πρωθυπουργός… ελέω θεού. Σοσιαλιστάρα μου εσύ… φτου να μην σε ματιάσω βρε. Με το καλημέρα μας ανακοίνωσες τι μέλλει γενέσθαι αλλά δεν θα σου περάσει έτσι εύκολα. Την είδες την αποχή που είναι; Ε στις επόμενες σε βλέπω μαζί με τον Καραμάν αλή.  

ΜΙΑ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΧΩΡΑ...

    

Στη νεοελλάδα, το βυζαντινό αυτό απολίθωμα, για να αναλάβει ο πρωθυπουργός πρέπει να ορκισθεί πρώτα κι οπωσδήποτε να υπογράψει ο εκπρόσωπος της θρησκευτικής Εξουσίας το σχετικό Πρωτόκολλο Ορκωμοσίας.

 

Ο βυζαντινός μεσαίωνας επιβιώνει ακμαιότατος: Ιερείς με χρυσοποίκιλτα άμφια, ευαγγέλια, ψαλμωδίες, κεριά, λιβάνια κ.τ.λ., ενώ ο ευσεβής νέος πρωθυπουργός μας σταυροκοπιέται με κατάνυξη...

Ο νέος πρωθυπουργός περικυκλωμένος από ρασοφόρους. Παρατηρείστε σε πρώτο πλάνο τον καπνό από τα λιβάνια.

     Τριτοκοσμικές εικόνες, που δεν αρμόζουν στον πολιτισμένο κόσμο.

Ελεύθερη Έρευνα

13 σχόλια:

  1. Αυτά σκεφτόμουν και εγώ σήμερα. Να δούμε πότε θα εκλεγούν πολιτικοί που θα έχουν τα κότσια για να κάνουν το αυτονόητο.

    Θυμάμαι παλαιότερα που λέγαμε ότι μπορεί ο Στεφανόπουλος ως πρόεδρος της δημοκρατίας να έκανε τη ρήξη. Τελικά έμεινε στα λόγια μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαι εγω το εχω πει πολλες φορες, ποτε θα δουμε μια ορκωμοσια χωρις την Εκκλησια; Μετα κοροιδευουμε τους ταλιμπαν και τα χαλια τους...

    Τριτοκοσμικές εικόνες, που δεν αρμόζουν στον πολιτισμένο κόσμο, δε λες τιποτα, αλλα στην Ελλαδα πανε να μας βγαλουν τον πολιτισμο ...
    αναποδα, (για τη...πιστη δεν εχουμε προβλημα!)

    Χαιρετισμους, Κλειτωρ, απο Σουηδια ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η τελευταία εικόνα με τα 4 μαυροκοράκια είναι οτι πιο γελοίο έχω δει τα τελευταία χρόνια.
    Εχει κανείς (πρωθυπουργός ή πρόεδρος της δημοκρατιάς (της ποιάς;;;)) τα ούμπαλα να τους στείλει στον αγύριστο;
    Εντελώς τριτοκοσμική εικόνα!!
    Αηδία.
    Στη τελική ρε αεριτζο-καραγκιοζοπαπάδες, ένας δεν έφτανε;;
    Έπρεπε να έρθει όλο το κακό συναπάντημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο Καρατζαφιόζης(!!!) μίλησε για φορολόγηση της εκκλησίας!!!

    Την κομουνίστρια-ορθόδοξη -χριστιανή-λεσβία (το τελευταίο γούστο της καπέλο της μαγκιά της) την μόνη από το ΚΚΕ που ορκίζεται στους μάγους τη φυλής πως την κόβεις γιατρέ μου;

    Καμένη φλάντζα; Κομμένη αλυσίδα;

    Πάντως ότι και να είναι, το ίδιο σύμπτωμα με την σχιζοφρενή ελληνορθόδοξη κοινωνία μας έχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι εγώ ορκίζομαι ότι δε θα τους ξαναφασκελώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο επίλογος σου είναι όλα τα λεφτά και μετά αυτοαποκαλούνται Σοσιαλιστές...

    @pølsemannen
    Ο Καρατζαφέρ ξέρει πολύ καλά να προπαγανδίζει και δυστυχώς τις μπούρδες του τις τρώνε πολλοί αδαείς, ακόμα χειρότερο ένα μεγάλο μέρος της ΝΔ ανήκει στο κόμμα του.

    Δεν θα σχολιάσω περισσότερο την "Κομμουνίστρια" που μένει στην Εκάλη βγαίνει στα κανάλια με σταυρό (α ρε καημένε Μαρξ) και πριν από λίγα χρόνια έκανε διαφημίσεις καπιταλιστικών προϊόντων παρά σημειώνοντας αυτές τις "λεπτομέριες". Φυσικά δεν φταίει η Παπαρήγα που την βάζει στα ψηφοδέλτια του κόμματος της αλλά οι κρετίνοι που την ψηφίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα κανεις και το θυμιζεις. Το λουστρο μαλλον αλλαξε και μονο. Παραμενουμε Ταλιμπανισται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λεβεντόπαιδα,
    ό,τι κι αν κάνετε, όσο κι αν χτυπιέστε, είστε μια μικρή κι ασήμαντη μειοψηφία. Δικαίωμά σας να πιστεύετε και να λέτε ό,τι θέλετε, μη νομίζετε όμως ότι θα περάσει το δικό σας. Φροντίσετε να γίνετε (που δε θα γίνετε ποτέ!) πλειοψηφία και τότε αλλάξετε τον κόσμο. Καλό όμως είναι να θυμάστε πως Εκκλησία υπάρχει εδώ και δυο χιλιάδες χρόνια, και θα υπάρχει στον αιώνα τον άπαντα, εσείς όμως θα σβήσετε κάποια στιγμή και δε θ' αφήσετε πίσω σας ούτε μια πέτρα πάνω σ' άλλη πέτρα.
    Θησέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νομίζω πως είστε υπερβολικοί. Ήθελε λίγο λιβάνισμα να μαστουρώσει ο άνθρωπος για να μπορεί να κυβερνάει καλύτερα!!

    Ο κόσμος δεν την παλεύει πάντως, τα επίπεδα νεκρωμένων εγκεφάλων έχουν χτυπήσει ανησυχητικά νούμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Anonime osfiokampti edo den eine jiabenistan,alla liga ta psomia sas ornia,e ornia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Apokliete na vrethi enas me big kakala.Oli tous osfiokamptides eine. PERSEAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μην δίνετε σημασία στον ανώνυμο. Αφήστε τον να τραγουδάει (ή σωστότερα να ψέλνει) εμείς είμαστε οι νόμιμοι και αυτοί οι παράνομοι και ήρθε η ώρα να το καταλάβουν αυτό αλλιώς.... θα γίνει αυτό που λέει και ο πρωθυπουργός "θα μας πάρουν με τις πέτρες"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails