Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

20 Ιανουαρίου 2008

νέο θαύμα

Τελικά αυτοί οι χριστιανοί δεν έχουν τον θεό τους (λέτε να μου κάνουν αγωγή;). Ο ποταμός Ιορδάνης λέει άρχισε να βράζει και πήρε τα μπρος πίσω. Θαύμα θαύμα άλλο ένα θαυμα που έρχεται άραγε να δείξει τι; Την "δύναμη" του Ιαχβέ ή τα παραμύθια των χριστιανών;

Φυσικά για άλλη μια φορά δεν ήταν παρόν ούτε δημοσιογράφος ούτε επιστήμονας παρά μόνο κάποιοι πιστοί χριστιανοί καθώς φαίνεται αλλιώς με το φαινόμενο θα είχε ασχοληθεί σίγουρα η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.

καημένο ποίμνιο σε έχουν μουρλάνει στο ψέμα.

Αναδημοσιεύω απο το http://mkka.blogspot.com/2008/01/blog-post_19.html

ΘΑΥΜΑ ΣΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ ΠΟΤΑΜΟ
Χθες όσοι ακολουθούν το παλαιό Ημερολόγιο εόρτασαν την εορτή των Θεοφανείων. Το παλαίφατο Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων, τα Πατριαρχεία της Ρωσσίας και της Σερβίας, το Άγιο Όρος κ.ά. ακολουθούν κι αυτά το παλαιό Ημερολόγιο.
Έτσι λοιπόν και στα Ιεροσόλυμα ο Μακαριώτατος Πατριάρχης κ. Θεοδόσιος μετέβη στον Ιορδάνη ποταμό, όπου και έλαβε χώρα ο Αγιασμός των Υδάτων.
Η επέτειος αυτή ανακάλεσε στη μνήμη μας ένα θαυμαστό γεγονός, το οποίο συνετελέσθη στον Ιορδάνη πριν από δύο χρόνια. Η σχετική είδηση έρχεται από την Ρωσία. «Ο Ιορδάνης εστράφη εις τα οπίσω, θεασάμενος το πυρ της Θεότητος...» λέμε κατά την ώρα του Μεγάλου Αγιασμού. Λοιπόν, στα Ιεροσόλυμα ο Θεός ευδόκησε να επαναληφθη αυτό το υπερφυσικό γεγονός, το ακατανόητο στη σκέψη και ανεξήγητο με τους κανόνες της επιστήμης. Ήταν ένα θαύμα! Παρακαλώ, διαβάστε την είδηση και δοξάστε τον Κύριο!
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008, ΩΡΑ 15.30'
Μόσχα , 24 Ιανουαρίου –Κάπου 5.000 προσκυνητές από διάφορες χώρες έγιναν μάρτυρες ενός θαύματος, το οποίο έγινε στο ιερό ποταμό Ιορδάνη την ημέρα της Θεοφανείων.
Αμέσως αφού ο Πατριάρχης Θεόφιλος των Ιεροσολύμων τέλεσε την ευλογία της υδάτων, ο Ιορδάνης ποταμός σταμάτησε την ροή του και άρχισε να κυλάει προς τα πίσω, όπως έγινε αμέσως μετά το βάπτισμα του Χριστού, γράφει η ημερησία εφημερίδα Zhizn (Ζωή).
Αμέσως αφότου ασημένοι σταυροί ρίχτηκαν στα ήρεμα νερά μετά από την προσευχή, ο ποταμός άρχισε να κοχλάζει. Μια αναταραχή δημιουργήθηκε και η ροή της υδάτων στράφηκε προς τα πίσω για αρκετά λεπτά.
Μια εκστατική κραυγή από 5.000 ανθρώπους ζωντάνεψε την Ιουδαϊκή έρημο. Οι άνθρωποι αρνούνταν να πιστέψουν στα ίδια τους τα μάτια, όπως έγινε και πριν δύο χιλιάδες χρόνια όταν ο Ιορδάνης αντέστρεψε την ροή του, αφού ο Ιησούς Χριστός εισήλθε στα νερά του, όπως γράφει η εφημερίδα.

Πηγή: http: //www.interfax-religion.com

6 σχόλια:

  1. δεν ήταν παρόν ούτε δημοσιογράφος ούτε επιστήμονας...

    Αν ήταν δημοσιογράφος σαν τον Κουίκ, ο οποίος έκανε μπάνιο στον Ιορδάνη και "αγιάστηκε", όπως έλεγε ο ίδιος, μπορεί να έβλεπε και χρυσόψαρα να χορεύουν μπαλέτο.

    Αλλά ο επιστήμονας τί να κάνει εκεί; Υπήρχε περίπτωση να ανατραπούν οι νόμοι της φύσης; Τόσο πλακατζής είναι ο θεούλης των Ρώσων που τους κάνει σκέρτσα και μετά κρύβεται; Και γιατί δεν κάνει το θαύμα του απ' ευθείας στη ρώσικη γη, να μην χρειάζονται οι ταλαίπωροι τα ταξίδια στο Ισραήλ; Μάλλον θα έχει μπει κι αυτός στην επιχείρηση "εκκλησιαστικός τουρισμός".

    Το πιθανότερο είναι ότι οι εκστασιασμένοι πιστοί, αφού έχουν διαβάσει τις μυθολογίες της Βίβλου, πάνε εκεί και βλέπουν αυτά που θέλουν να δουν. Κάτι ανάλογο με τους εξ Αμερικής πιστούς, που περιέγραψα προ καιρού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ίσως να τα βλέπουν και από την πολύ νηστεία πριν πάνε εκεί. Τους βαράει και ο ήλιος κατακούτελα απο τις ατελείωτες ώρες του κυρίου ελέησον και δεηθόμεν... και να το θαύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε λέτε να μου κάνουν αγωγή οι πιστοί; :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο αντιστροφή ροής; Σιγά το θαύμα! Θαύμα θα ήταν να ξεραθεί εντελώς και να εμφανιστεί στον Άρη. Αλλά μόνο αντιστροφή ροής για κοτζάμ Θεό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άπιστα τομάρια … ο Θεός θα σας τιμωρήσει … Δεν πιστεύετε στις μαρτυρίες των πιστών, μα είναι απόδειξη ατράνταχτη και σίγουρα υπήρχαν επιστήμονες αλλά μάλλον φοβούνται εσάς και δεν μιλάνε τστστς φτου σας.

    Αυτό βέβαια που έχω ξαναπεί: και πες ότι έγινε έτσι so what ? Αν έσωζε κανένα ταιλανδακι με το να κάνει τον Τουρίστα που το βιάζει σκόνη, θα έλεγα και ένα μπράβο τώρα όπου και να πηγαίνει ο Ιορδάνης.... χέστηκε η φοράδα στο αλώνι (sorry).

    Κλειτωρ καθυστερημένα χρόνια πολλά …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χμμμ, ήταν γιορτή του αγίου Κλείτωρα και δεν το κατάλαβα;; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails