Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

19 Αυγούστου 2006

ουστ σκατόψυχοι!


Σφάζονται. Για μήνες τώρα σφάζονται. Τι σκατά σφάζονται; Τι στο κόρακα θέλουν; Από την μια οι εβραίοι που βρέθηκαν εκεί από το πουθενά να θέλουν τον τόπο δικό τους όπως οι ιερές γραφές τους επιτάσσουν και από την άλλη οι άλλοι πωρωμένοι της χεζμπολάχ που θέλουν το κοράνι να επικρατήσει έναντι της παλαιάς και καινής διαθήκης. Σκατά και απόσκατα. Τους μπούχτισα πια.

Μα να ήτανε πόλεμος αυτός; Μπα που να βρουν τα άντερα και τα αρχίδια για να πολεμήσουν και οι μεν και οι δε. Βόμβες και πυραύλους εξαπολύουν εκατέρωθεν με στόχο τα άμαχα γυναικόπαιδα. Που να βρεθούν οι άντρες για να πολεμήσουν; Άντε καλέ. Αφού μπορούνε να αμολάνε πυραυλάκια, ηλίθιοι είναι να πάνε να πολεμήσουν; Από μακριά και… μαλωμένοι.

Αυτό δεν είναι πόλεμος. Δολοφονίες είναι! Που είναι οι πολεμιστές που θα προτάξουν τα στήθη τους και θα προκαλέσουν αντρίκεια; Ξέρουν μόνο να κρύβονται και να αμολάνε μπόμπες τα παλικάρια της φακής. Μπόμπες από μακριά και όποιον πάρει ο χάρος. Αίσχος. Θρασύδειλα ανθρωπάκια που δεν έχουν ίχνος θάρρους να βγούνε να πολεμήσουνε. Ξέρουν μόνο να βάζουν τα γυναικόπαιδα μπροστά για ασπίδα. Πάει ο αντρισμός. Χάθηκε. Και αρέσκονται να νομίζουν πως πολεμάνε. Οι άνανδροι. Από την μια οι εβραίοι με τα ιερά τους κείμενα να τους διδάσκουν πώς να ρίχνουν δηλητήρια και μπόμπες από μακριά και από την άλλοι οι ταλιμπάν να βάζουν ασπίδες τα γυναικόπαιδα. Ουστ ρε καθίκια που θέλετε να λέγεστε και πολεμιστές. Εκεί ρε που χέσανε οι πολεμιστές φυτρώσατε εσείς. Θρασύδειλα ανθρωπάκια του γιαχβέ! Άμα ρε έχετε κότσια για πόλεμο να βγείτε να πολεμήσετε στα φανερά ρε καθάρματα. Για να μετρήσουμε κι εμείς ποιος πράγματι έχει άντερα να πολεμήσει. Σκατόρατσες. Σκατοαναθρεμένοι!

Δεν με ενδιαφέρει ποιος έχει δίκιο. Κανένας δεν έχει αφού καταρχήν δεν ξέρουν να πολεμάνε. Ο πόλεμος ρε έχει κανόνες και είναι για άντρες ρε όχι για ανδρείκελα σαν εσάς. Σκατόψυχοι όλοι!

Εμα δεν αντέχω άλλο, μπούχτισα και θα τα πω έξω από τα δόντια. Σφάζεται η εβραϊκή τορά με το αραβικό κοράνι. Εμφύλιος μεταξύ ιουδαιογενών θρησκειών. Ο ίδιος θεός σε διαφορετική έκδοση και άντε να δούμε ποιος θα θάψει περισσότερα γυναικόπαιδα. Διότι ο γιαχβέ έτσι τους δίδαξε να πολεμάνε. Ύπουλα, άνανδρα, από μακριά με την σφεντόνα όπως ο αρχηγός τους ο Δαυίδ. Τι εύκολο αλήθεια να πατάς το κουμπί από μακριά και όποιον πάρει ο χάρος. Άντε ρε στο πεδίο της μάχης να πολεμήσετε με νύχια και με δόντια άμα το λέει η περδικούλα σας. Αλλά τι λέω ο ονειροπαρμένος! Αυτοί ούτε να βρίσουν δημόσια δεν έχουν το θάρρος. Μόνο κρυμμένοι και μακριά από την μάχη που ποτέ δεν γίνεται. Ου ρε κότες που θέλετε να πάρετε και αριστεία ανδρείας. Με τι ρε με τους πυραύλους από μακριά; Έτσι ρε περιμένετε να πάτε στον παράδεισο και να τρώτε πιλάφια; Σκοτώνοντας γυναικόπαιδα;

Αλλά βέβαια ποιος να σας μάθει τους κανόνες και την ιερότητα του πολέμου; Ο γιαχβέ ή ο προφήτης του ο Μωάμεθ; Αφού αυτοί είναι χειρότεροι από εσάς. Μπινέδες ε μπινέδες. Εύχομαι ρε να μην μείνει κανένας από εσάς. Ούτε ιουδαίος ούτε μωαμεθανός. Αν μπορούσα θα σας φόρτωνα πυραύλους τόσους που να εξαφανίζατε ο ένας τον άλλο εντελώς. Να ξεβρομίσει ο πλανήτης από τα σκατά του ανθρώπινου είδους. Γαμώ τον θεό σας γαμώ και όλα όσα σας έμαθε. Σας σιχάθηκε η ψυχή μου ρε. Σας σιχάθηκε η ιστορία και σας ξέρασε η κοινωνία ρε αποβράσματα. Βάλτε και τους χριστιανούς στο παιχνίδι. Έχουν εμπειρία μεγάλη από τις σταυροφορίες και είναι ειδικοί στο να δολοφονούν γυναικόπαιδα. Δείτε και τον Μπους. Τα ίδια σκατά κάνει και αυτός. Από μακριά πατάει τα κουμπάκια όπως κι εσείς. Άντε ρε ανώμαλα καθίκια είναι ντροπή που μοιάζετε με ανθρώπους στην μορφή. Ανθρωπόμορφα γουρούνια είστε. Αλλά όχι διότι προσβάλλω τα γουρούνια. Τουλάχιστον αυτά στις μάχες τους δεν ανακατεύουν θηλυκές και μικρά. Είστε χειρότεροι από ζώα. Χειρότεροι από κτήνη. Αυτά τουλάχιστον έχουν κάποιες αξίες και ξέρουν να μάχονται όταν πρέπει.

Δεν έχω τίποτα άλλο να σας πω. Σας φτύνω και ξερνάω πάνω στους ανδριάντες των δήθεν ηρώων σας. Τα σκουλήκια έχουν μεγαλύτερη αξία από εσάς.

Άντε και περιμένω να μου την πέσει το ισραηλιτικό εν Ελλάδι συμβούλιο και να με πει αντισημίτη και μαζί και οι αραβικοί σύνδεσμοι να με πουν φιλοσημίτη. Σκατά στα μούτρα και των δυό σας αχρείοι.

3 σχόλια:

  1. ΡΙΧΤΑ ΦΙΛΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kλείτωρ ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος(για μένα το γράφω μπας και το εμπεδώσω).Η σαπίλα έχει σκεπάσει τα πάντα.Οι θρησκευτικοί πόλεμοι δε,είναι οι πιο βρώμικοι.Οι πιο ανελέητοι.
    Δεν είναι γελοίο;Τόσο πιστοί άνθρωποι να διαπράττουν τέτοια εγκλήματα;
    Θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι δεν είμαι με κανενός το μέρος.Όσο για το τελευταίο που γράφεις σχετικά με την Ελλάδα,όπως έγραψα μάλλον έβαλε το χεράκι της κι η χώρα μας γι αυτή τη βαρβαρότητα αφού ο Παπανδρέου είναι Πρόεδρος της Διεθνούς Σοσιαλιστικής με Αντιπρόεδρο τον Εχούντ Μπαράκ.Λες να μην ήξερε ο δικός μας τι θα συμβεί;
    Όλοι στο κόλπο είναι και παίζουν στις πλάτες των λαών ολόκληρου του πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails