tag:blogger.com,1999:blog-28874865.post7829202218171303980..comments2024-03-05T16:21:46.114+02:00Comments on ΚΛΕΙΤΩΡ: Οινοποίηση με Αρχαιοελληνικά ΠρότυπαUnknownnoreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-28874865.post-38174237522826491052009-03-10T06:39:00.000+02:002009-03-10T06:39:00.000+02:00..ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ, ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΟΝΟΣ ( ΧΟΩΝ-ΠΙΘ.....ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ, ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΟΝΟΣ ( ΧΟΩΝ-ΠΙΘΟΙΓΙΩΝ ..) ΜΕΣΟΥΝΤΟΣ,ΥΜΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΥΡΒΑΖΕΤΑΙ;(ΤΡΥΓΟΝ;).ΝΑ ΠΟΥ ΑΠΩΛΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑΣ ΕΠΟΧΑΣ.!!ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. Π.ΣΞΝ.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28874865.post-67078844569752441942009-03-08T18:15:00.000+02:002009-03-08T18:15:00.000+02:00Αν το δικό σου είναι καλύτερο θα αγγίζει την τελει...Αν το δικό σου είναι καλύτερο θα αγγίζει την τελειότητα και αυτά εγώ δεν τα χάνω. Χμμμ έχω και μια φιλική... βρυσούλα στο πλωμάρι που βγάζει ούζο ούζο... μάλλον με βλέπω σύντομα προς τα 'κει αναξανά. Εκτός αν πουλάς κιόλας οπότε δώσε στοιχεία παραυτα Ηλέκτρα. :)Κλείτωρhttps://www.blogger.com/profile/02431243819898395497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28874865.post-80073173730935193282009-03-08T18:00:00.000+02:002009-03-08T18:00:00.000+02:00Πράγματι, είναι πολύ καλό.Όμως το δικό μου είναι κ...Πράγματι, είναι πολύ καλό.<BR/><BR/>Όμως το δικό μου είναι καλύτερο :P<BR/><BR/>Όταν καμιά φορά έρθετε στη Λέσβο να περάσετε από το εργαστήρι μου για να το δοκιμάσετε!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28874865.post-72702898190164517202009-03-08T17:37:00.000+02:002009-03-08T17:37:00.000+02:00ναι έχω φίλους στην Πελίτη και κάνουν πράγματι καλ...ναι έχω φίλους στην Πελίτη και κάνουν πράγματι καλή δουλειά αλλά και ότι νεότερο πρέπει να παρουσιάζεται. Για την Λεσβιακή ποικιλία δες εδώ http://www.methymneos.gr και πιές. Διαμάντι είναι.Κλείτωρhttps://www.blogger.com/profile/02431243819898395497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28874865.post-10340780835365940692009-03-08T17:09:00.000+02:002009-03-08T17:09:00.000+02:00Υπήρχε κάποτε μια ποικιλία σταφυλιού στη Λέσβο, το...Υπήρχε κάποτε μια ποικιλία σταφυλιού στη Λέσβο, το ξακουστό Λεσβιακό Κρασοστάφυλο, που έδινε υψηλής ποιότητας οίνο. <BR/><BR/>Λέγεται πως ήταν ο ακριβότερος στις αγορές της αρχαίας Αθήνας, της Ρώμης και της Βυζαντινής Κωνσταντινούπολης και το μόνο κρασί στα χαρέμια των Τούρκων σουλτάνων. <BR/><BR/>Ο Αθήναιος κάποτε είχε πει:<BR/><BR/>Ξέρω να πω και να επαινέσω και το κρασί <BR/>που βγάζουν Anonymousnoreply@blogger.com