Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

10 Ιουλίου 2015

Ψήφισαν όχι τα λαμόγια αλλά…

…αλλά και ο πρωθυπουργός μας που είναι το μεγάλο λαμόγιο (γι αυτό και πρωθυπουργός) πήρε το όχι και το έκανε ναι. Αυτό άλλωστε επιζητούσε στην πραγματικότητα. Κι έτσι όχι στα 9 δις ψήφισαν τα καραγκιοζάκια ναι σε 13 δις αποφάσισε η κυβέρνηση συραζανελ+χρυσαύγουλα. Καλά έκανε και 13 και 23 δις να χρεώσει αλλά το δημοψήφισμα προς τι τότε; Αφού θα υπέγραφε ναι γιατί έκανε δημοψήφισμα προτρέποντας στο όχι;

Τι ψήφισαν λοιπόν τελικά οι ελληναράδες με το ΟΧΙ; Το ποίμνιο ψηφίζοντας όχι ενίσχυσε την συσπείρωση των συραζανελ+χρυσαύγουλα. Τώρα έχουν το 60% και γαμάνε και δέρνουν! Είπαμε, λαμόγια ο λαός αλλά αρχιλαμόγια οι κυβερνήτες τους. Ο κλέψας του κλέψαντος. Τέτοιοι είμαστε. Τσάμπα ανησύχησα μήπως όντας αριστεροί σεβαστούν την αυτοκτονία των ελλήνων. Ούτε αριστεροί είναι ούτε τίμιοι. Απλώς ήθελαν να σώσουν τα κόμματά τους με το δημοψήφισμα. Και πήγαν τα όρνια και ψήφισαν όχι. Έπρεπεόμως να το φανταστώ πως δυο αρνήσεις μας κάνουν κατάφαση. Έτσι Ναι! Ψηφίζουν όχι κι εννούν ναι. Κλασσικοί ελληναράδες. Λαμόγια. Γελοίοι. Άτιμοι που αν δεν μπορούν να ξανακοροϊδέψουν τους κουτόφραγκους τότε θα ξανακοροϊδέψουν το ποίμνιο που είναι και δικό τους. Και πάνω που πήγαν να χαρούν οι ναζί μαζί με την λεπέν τον φάρατζ και το 61% των λαμόγιων ήρθε το ναι και τα νέα μέτρα και το νέο μνημόνιο. Και τώρα κλάινε οι καραβανάδες, κλαίνε οι δημόσιοι υπαλληλίσκοι κλαίνε και οι συνταξιούχοι του πασοκ και της νδ που ενώ έχουμε πτωχευσει αυτοί επιμένουν στις συνταξάρες τους και τις αδειάρες τους και τις μισθάρες τους όλα με δανεικά από τους κουτόφραγκους αφού ναι μεν παίρνουν μισθάρες και συνταξάρες αλλά χωρίς να δουλεύουν. Έτσι είχαν μαθει! Να κοροιδευουν τον κόσμο αλλά να που τους κορόιδεψε ο τσίπρας και πήρε το όχι και το έκανε ναι. Διότι ήξερε πολύ καλά πως αν επέμενε στο όχι σύντομα θα έφευγε νύχτα μ’ ελικόπτερο όταν θα τον κυνηγούσαν οι πραγματι πεινασμένοι κι όχι όπως τώρα που τα΄χα μου και δήθεν πεινάμε γιατί δεν έχουμε να φάμε κοκορέτσι και πρέπει να την βγάλουμε με καρμπονάρα. Δηλαδή άκουγα κάτι τύπους του όχι και νόμιζα πως μέχρι χθες όλα ήταν καλά κι ωραία και ούτε πεινασμένοι υπήρχαν ούτε άστεγοι μέχρι πρόπερσι.

Λοιπόν, λαμόγια πτωχεύσαμε κι ευτυχώς που υπάρχει η ΕΕ να μας δανείζει ακόμα αλλιώς θα τρώγαμε ο ένας τον άλλο. Οπότε όλοι όσοι ψήφισαν όχι ας κάτσουν τώρα ανακούρκουδα κι ας ρουφήξουν τ’ αυγό τους. Σφαξε τόμσεν! Σφάξε. 500 ευρώ σύνταξη και πολλά τους είναι τα λαμόγια.

Λίνκολν: «Μπορείς να ξεγελάς τους πάντες για λίγο καιρό, τους λίγους για πάντα, αλλά δεν μπορείς να ξεγελάς τους πάντες για πάντα»

12 σχόλια:

  1. Εγω περισσοτερο θελω να δω αυτή την αριστερόχειρο πλατφορμα του λαφαζανη και σια, επε, θα φυγει από την κυβερνηση η θα συνεχισει να κανει εικονικη επανασταση μαζι με τους ιδεοληπτικά τυφλους διατηρώντας τη καρεκλα και τους μισθουλακους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μακάρι να κάνω λάθος αλλά μάλλον την καρέκλα τους θα κρατήσουν. Αν είχαν φιλότιμο θα είχαν ήδη παραιτηθεί που έχουν αφήσει τους μετανάστες να σκοτώνονται για ένα πιάτο φαϊ! Οι αριστεράντζες του κώλου που φώναζαν για στρατόπεδα συγκέντρωσης και τώρα τους έχουν τους ανθρώπους νηστικούς, στην πείνα! στην πραγματική πείνα αυτή που σε κάνει να κλέψεις και να σκοτώσεις όχι σαν την δήθεν δικιά μας που μας λείπει το κοκορέτσι και μας κακοπέφτουν τα φασολάκια...!

      Διαγραφή
  2. Για να σου "ανταποδώσω" μια ερώτηση που μου έκανες προ ημερών (http://kleitor.blogspot.gr/2015/07/blog-post_5.html?showComment=1436132993706#c2105215867984207595), έστω και λίγο παραφρασμένη:
    Πώς είναι ρε φίλε να είσαι με τους νικητές; Και μάλιστα τέτοιους νικητές ("αρχιλαμόγια οι κυβερνήτες"); Τί συναίσθημα είναι;

    Πάντως όταν αρχίσουν να γίνονται αληθινά δημοψηφίσματα σε αυτή τη χώρα:
    https://greekdimo.wordpress.com/%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7/
    κάθε λαμόγιο (αρχι-, ή απλό) θα πάει στον πάγκο του. "Τότε σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα"...

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ’ αρέσει που ανταποδίδεις τα ίσια!
      Να σου πως λοιπόν. Καταρχήν οι κυβερνήτες μας είναι οι ηττημένοι κι όχι οι νικητές. Νικητές βγήκαν οι ευρωπαίοι. Οι κυβερνήτες μας τα λαμόγια επέλεξαν το ναι ενώ στο δημοψήφισμα βγήκε όχι. Είναι πρώτη φορά και παράνομο η κυβέρνηση να εφαρμόζει την εντολή της μειοψηφίας αυτού του γελοίου δημοψηφίσματος. Αλλά έτσι κάνουν πάντα οι ηττημένοι, αναγκάζονται να εφαρμόσουν κι ας μην τους αρέσει. Πως νοιώθω; Ανακούφιση. Νοιώθω ανακουφισμένος που δεν θα χρειαστεί να παλουκώσω τα κεφάλια των τουρκόσπορων στα κάγκελα της βουλής.
      Πραγματικά δημοψηφίσματα στο ελλαδιστάν θα γίνουν ίσως μετά από 200 ακόμα χρόνια. Διότι δεν αποφασίζουν τα γίδια που θα βοσκήσουν και το ελλαδιστάν κατοικείται από γίδια που δεν ξεχωρίζουν (δεν μπορούν) πότε πάνε για βοσκή και πότε για σφάξιμο.

      Διαγραφή
    2. στον συνδεσμο που μου δίνεις https://greekdimo.wordpress.com/%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7/ απλώς ο τύπος θέλει να κάνει διάσημο (όσο μπορεί) το μπλογκ του και μέχρι εκεί.

      Διαγραφή
    3. Από πού το κατάλαβες ότι θέλει να κάνει διάσημο το μπλογκ του; Έβαλε διαφημίσεις για γυναικεία εσώρουχα; Ή μήπως αυτά που γράφει είναι τόσο πιασάρικα και αφορούν τόσους πολλούς; Τα έχεις ξαναδεί αλλού; Γιατί εμένα πού είμαι μέσα στη "φάση" (δες τους συνδέσμους στη σελίδα μου) δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή μου κάτι σχετικό. Ας μην τα κάνουμε "κρεμαστάρια".

      AΠό την άλλη αν θέλεις να γίνουν αυθεντικά δημοψηφίσματα στη χώρα, θα ήταν καλύτερο να προωθήσεις την ιδέα από το μέσο σου, αντί να θεωρείς την τρόικα και τον Τζήμερο κοινωνικούς μεταρρυθμιστές.

      Χαιρομαι πάντως που νιώθεις ανακουφισμένος. Απλά να σου υπενθυμίσω κάτι που ξέρεις: ότι ο φασισμός δεν είναι απλά μια άποψη. Είναι πρώτα και κύρια μεθοδολογία. Θα θεωρούσα λοιπόν πιο τίμιο από πλευράς σου αν, αντί να βάζεις "μπροστά" τους φασίστες να "καθαρίζουν" για σένα (και να νιώθεις ανακουφισμένος), δεν τους την "έβγαινες" και "αντιφασιστικά" (όπως κάνεις εδώ).

      Βρίσκεις κάποιο συλλογιστικό λάθος σε ό,τι μόλις είπα; Αν ναι, θα αναιρέσω αμέσως και θα σου ζητήσω δημοσίως συγγνώμη.

      Διαγραφή
    4. το μπλογκ του ΔΕΝ έχει την ανάλογη αναγνωσιμότητα ώστε να ζητάει 100.000 υπογραφές. Οπότε τι ζητάει; από ποιους; από αυτούς που δεν ξέρουν καν την ύπαρξή του; και το βάζει λινκ σε μπλογκ άλλων για να μαζέψει κόσμο;

      στο "μέσο μου" θα αναρτώ ό,τι εγώ θέλω και υποδείξεις δεν δέχομαι!!! κι όσο για το αν θεωρώ την τρόικα μεταρυθμιστή θα σου πω μόνο κάτι που ήδη γνωρίζεις, Αυτό το κράτος είναι αποτέλεσμα της τρόικας με την συνθήκη του Λονδίνου. Εκτος αν νομίζεις πως κερδίσαμε την επανάσταση του 1821 και είμαστε μαγκες κι αυτόβουλοι κι αυτάρκεις.

      κατηγορείς εμένα ότι "βάζω μπορστά τους φασίστες να καθαρίσουν" όταν εσύ είχες την ίδια ψήφο με την χρυσή αυγή και τους ανελ; έχεις συνειδητοποιήσει πως ψηφίσατε το ίδιο πράγμα για να βγει εκείνο το 62%; έχεις συνειδητοποιήσει πως αυτό το 62% βγήκε με τις ψήφους των ναζί των εθνικιστών και την δική σου; σύνελθε. Δεν πας καλά. άσε το πατριωτικό σου στην άκρη και σκέψου λογικά. Δεν μ' ενδιαφέρει η συγγνώμη σου. αυτό που θέλω να σου πω μόνο είναι πως αν συνεχίσεις έτσι τότε σύντομα θα πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη από τον εαυτό σου και μην νομίζεις πως προσπαθώντας να τα κάνεις όλα αχταρμά σ' ένα τσουβάλι (http://hypnovatis.blogspot.de/2015/07/restart.html) σώζεσαι. Η ίδια ψήφος σου με την χρυσή αυγή και τους ανελ θα σε κυνηγάει για πάντα. Σήμερα πέθανε το εθνοκράτος σας. Το σκότωσα! το πάτησα στο κεφάλι μέχρι που υποτάχθηκε κι άσε τον ψεκασμένο να τραγουδάει για τις κωλοένοπλες δυνάμεις του.. ΖΗΤΩ Η ΕΥΡΩΠΗ. Αναρχία και ζωή κάτω όλοι οι στρατοί και τα σύνορα και οι εθνικισμοί.

      Διαγραφή
    5. Το ότι το μπλογκ του, ως καινούριο, δεν έχει την ανάλογη αναγνωσιμότητα, δεν αντιβαίνει στο να λέει ότι χρειάζονται 100.000 υπογραφές για προκήρυξη δημοψηφίσματος (αυτό είναι απλώς μια λογική σκέψη). Άλλωστε δεν θα τις μαζέψει αυτός προσωπικά στο μπλογκ του (το διευκρινίζει στα σχόλια, ότι οι υπογραφές θα βρεθούν με διαδικασία "πόρτα πόρτα" κι όχι διαδικτυακά.)

      Η -τότε- "τρόικα" όντως δημιούργησε αυτό το τριτοκοσμικό κράτος το 1828, συνεργαζόμενη με την ελίτ των φαναριωτών και των κοτσαμπασήδων. Το σκεπτικό των πατρώνων του ψευδοκράτους ήταν "φασόν" για όλα τα ανάλογα κράτη που έστηναν ανέκαθεν: "θα στήσουμε ένα προτεκτοράτο, το οποίο θα ελέγχουμε μέσω της διεφθαρμένης ελίτ του". Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνουν ήταν, και είναι, η εξωτερική χρηματοδότηση (είτε με μορφή δανεισμού, είτε με άλλες -βλ. "επιδοτήσεις" κλπ.).

      Βρίσκω αντιφατικό να πιστεύει κάποιος, ότι οι ίδιοι που έστησαν ένα ψευδοκράτος-προτεκτοράτο επιδιώκουν τον ... εκσυγχρονισμό του (και άρα την απελευθέρωσή του από αυτούς). Το μόνο που επιδιώκουν είναι: να είναι το ψευδοκράτος "ταμειακώς εντάξει" (κι αυτό μόνο σήμερα, λόγω της διεθνούς οικονομικής συγκυρίας, αφού το ψευδοκράτος έχει χρεωκοπήσει άλλες πέντε φορές στο παρελθόν και οι δανειστές του έκαναν πως δεν είδαν).

      Tα περί "εκσυγχρονιστικών" μέτρων των δανειστών είναι φούμαρα για να προσεταιριστούν τους βλαχομεταμοντέρνους ψηφοφόρους του προτεκτοράτου και να μειώσουν τις αντιδράσεις: αν η τρόικα ήθελε να επιβάλλει ανώτατο πλαφόν στους δημόσιους τα 700€, ή φορολόγηση της Εκκλησίας Α.Ε. (πράγματα που ξέρεις ότι τα υποστηρίζω "με χίλια"), θα το είχε κάνει. Απλώς ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. Και γι' αυτό αφήνει την τριτοκοσμική ελίτ να "χορεύει" (= να γαμάει τους συνήθεις μαλάκες) και να κρατάει σε επίπεδο προτεκτοράτου τη χώρα.
      Το "κωλοκράτος που σκότωσες" επιβίωσε, και είναι εδώ πιο δυνατό από ποτέ (και με εξασφαλισμένα μ€τρητά).

      Πέντε χρόνια μνημονίων -και προσποίησης- δεν σε έχουν ακόμα πείσει; Πέντε χρόνια, κανενός απολύτως ουσιαστικού εκσυγχρονισμού; Τί δεν καταλαβαίνεις; Τί διαφορετικό ελπίζεις να δεις;

      Δεν είχα καμμία "ίδια ψήφο" με τη χρυσή αβγή ή τους ανελ. Αν κυκλοφορούσες στον δρόμο αυτές τις μέρες θα είχες δει ότι αυτή τη φορά κανείς δεν πήγε στην κάλπη με την ιδεολογική του ταυτότητα. Υπήρξαν φασίστες που ψήφισαν "όχι" και φασίστ€ς που ψήφισαν "ναι", συριζέοι που ψήφισαν "όχι" και συριζ€οι που ψήφισαν "ναι", δ€ξιοί που ψήφισαν "ναι" και δεξιοί που ψήφισαν "όχι" κλπ. Η κοινωνία πολώθηκε (επιτέλους) σε βολεμ€νους (ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας) και σε αποκλεισμένους απ' το μέλλον. Όσο "βοήθησαν" τη δική μου άποψη με την ψήφο τους οι φασίστες, άλλο τόσο "βοήθησαν" και τη δική σου (βλ. Άνθιμος).
      Βγες στον πραγματικό κόσμο, έξω από παρωχημένες ιδεοληψίες. Οι ιδεολογίες επιτέλους πέθαναν, κι αυτό που βλέπεις είναι μόνο τα σάβανά τους. Μόνο όποιος παρακολούθησε όσα έγιναν από την τηλεόραση, ή εκ του μακρόθεν πιστεύει σοβαρά ότι, αυτήν ειδικά τη φορά, τα κόμματα επέβαλαν τις "γραμμές" τους στους ψηφοφόρους τους.

      Ο μόνος φασίστας της υπόθεσης είναι ο Τσίπρας. Αυτός εφάρμοσε κατά γράμμα τη φασιστική μεθοδολογία. Αυτός αγνόησε επιδεικτικά το ξεκάθαρο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και επέβαλε απροκάλυπτα το αντίθετο. Αυτό δεν είναι απλή λαμογιά και κωλοτούμπα τύπου Σαμαροβενιζέλου. Αυτό είναι ο φασισμός επί της ουσίας (και όχι τύποις).

      Οι ψηφοφόροι φασίστες (είτε του "ναι" είτε του "όχι") δεν επέβαλαν κανένα αποτέλεσμα σε κανέναν. Απλώς ψήφισαν. Το αποτέλεσμα το επέβαλε ο φασίστας Τσίπρας.
      Χάρις σε αυτόν τον φασίστα λες τώρα: "ΖΗΤΩ Η ΕΥΡΩΠΗ. Αναρχία και ζωή κάτω όλοι οι στρατοί και τα σύνορα και οι εθνικισμοί"...

      Διαγραφή
    6. Η αίτηση προσυπογραφής στο μπλογκ είναι παντελώς αυθαίρετη, Δεν στέκει. Πέρα από την αναγνωσιμότητα δεν έχει ούτε το ιδεολογικό υπόβαθρο. Έρχεται από το πουθενά κι απευθύνεται στο πουθενά. Γέλασα λίγο με τα σχόλια από κάτω όπου συγκρίνει με την ελβετία παρακάμπτοντας όμως ότι η ελβετία είναι συνομοσπονδία και όχι εθνοκρατος όπως (κακώς) εμείς.
      Οι φαναριώτες (εκκλησία) λοιπόν και οι κοτζαμπάσηδες και οι δημογέροντες είχαν την εξουσία η οποία εξουσία ήταν σεβαστή από το ποίμνιο, Κι όταν το ποίμνιο έγινε τάχα μου έθνος αντί βα πάρει την τύχη στα χερια του πλακώθηκε στους εμφύλιους και στα δάνεια και στα αγγλογαλλοεωσικάκόμματα και οικονομία και παιδεία δεν έφτιαξε ποτέ. Πλην όμως οι ιδρυτές αυτού του κράτους αναγκάζονται να θέλουν τον εκσυχρονισμό του ώστε να υπάρχει πάντα μια απόσταση ασφαλείας ώστε ούτε ποτέ (αν οι ίδιοι δεν προσπαθήσουν) να φτάσουν τόσο κοντά που να γίνει ίδιο με των ιδρυτών, αλλά ούτε και τόσο μακρυά ώστε ν’ αποκοπεί. Το όχι στο δημοψήφισμα ήταν προσπάθεια αποκοπής.
      Το κωλοκρατος που σκότωσα δεν είναι εδώ. Αυτό που βλέπεις τώρα είναι το πτώμα. Εν καιρώ θα το διαπιστώσεις.
      Αν είχαν εφαρμοστεί όπως έπρεπε τα μνημόνια θα είχαμε ωγει στα δύο χρόνια. Φτάσαμε στα 5 επειδή το κράτος αντιστεκόταν (εκκλησία, ανοιγμα επαγγελμάτων, δημόσιοι υπάλληλοι, γραφειοκρατία κλπ κλπ)
      Ο τσίπρας ήταν είναι και θα είναι ένα κομματόσκυλο που άλλα λέει κι άλλα εννοεί. Είναι ο σύγχρονος ανδρέας παπανδρέου. Τίποτα άλλο. Δεν μπορούσε να πει όχι στην ευρώπη διότι απλά θα γινόταν πόλεμος το κατάλαβε και ρούφηξε κι αυτός το αυγό του όπως και παλιότερα ο ανδρέας παπανδρέου με το έξω από την εοκ έξω από το νάτο.
      Εγώ έλεγα λέω και θα λέω πάντα "ΖΗΤΩ Η ΕΥΡΩΠΗ. Αναρχία και ζωή κάτω όλοι οι στρατοί και τα σύνορα και οι εθνικισμοί" ότι κι αν αποφάσιζε ο τσίπρας. Απλά θα το έλεγα με διαφορετικό τρόπο, πιο «βροντερά» υπό μία έννοια κι αυτό διότι ήμουν πάντα φιλοευρωπαιστής και σε έχθρα με τους άλλους τους αντιευρωπαϊστές. Έχθρα που κρατάει από την ίδρυση τούτου του εθνοκράτους.

      Διαγραφή
    7. ΥΓ. οι ιδεολογίες φίλε μου δεν πεθαίνουν ποτέ. Αλλάζουν εξελίσσονται μεταλλάσσονται παραμορφώνονται μεγαλώνουν ή μικραίνουν αλλά δεν πεθαίνουν. Δεν πεθαίνουν οι ιδέες κι ευτυχώς. Η μάχη αυτή που έχασε η κυβέρνηση ήταν μέρος του πολέμου μεταξύ φιλοευρωπαϊστών από την μια και φιλοασιατών + απομονωτιστών από την άλλη.

      Διαγραφή
  3. @
    "Η αίτηση προσυπογραφής στο μπλογκ είναι παντελώς αυθαίρετη, Δεν στέκει. Πέρα από την αναγνωσιμότητα δεν έχει ούτε το ιδεολογικό υπόβαθρο. Έρχεται από το πουθενά κι απευθύνεται στο πουθενά. Γέλασα λίγο με τα σχόλια από κάτω όπου συγκρίνει με την ελβετία παρακάμπτοντας όμως ότι η ελβετία είναι συνομοσπονδία και όχι εθνοκρατος όπως (κακώς) εμείς"

    H αίτηση δεν έχει χαρακτήρα ψήφου αλλά τον σχηματισμό oμάδων εργασίας που θα πάνε "πόρτα πόρτα". Υπόβαθρο "ιδεολογικό" δεν χρειάζεται: έχει απολύτως συγκροτημένη (και ευρωπαϊκή) θέση περί του τί είναι ένα δημοψήφισμα από τα κάτω και όχι από τους πολιτικάντηδες, όπως:

    "Ζητούμε την θεσμοθέτηση και την διεξαγωγή των παρακάτω τεσσάρων ειδών δημοψηφίσματος:
    I. Ακυρωτικό δημοψήφισμα. Κάθε νόμος του Κοινοβουλίου μπορεί να ακυρωθεί με δημοψήφισμα
    II. Δημοψήφισμα Συνταγματικής και νομοθετικής πρωτοβουλίας πολιτών. Οι πολίτες προτείνουν νόμο ή νέο άρθρο στο Σύνταγμα μέσω της συλλογής υπογραφών υποστήριξης της πρότασης τους.
    III. Δημοψήφισμα ανάκλησης αιρετών αξιωματούχων. Για κάθε πολιτικό ο οποίος δεν τιμά τις δεσμεύσεις του απέναντι στους πολίτες.
    IV. Υποχρεωτικό δημοψήφισμα. Για οποιαδήποτε αλλαγή στο Σύνταγμα καθώς και για κάθε σημαντική διακρατική συμφωνία."

    Αν οι εκσυγχονιστές "ευρωπαϊστές" έβγαλαν σπυράκια με το συριζέικο "δημοψήφισμα", εδώ θα πάθουν πολλαπλά εγκεφαλικά.
    Επίσης, το ότι δεν είμαστε συνομοσπονδία σαν την Ελβετία, δεν εμποδίζει σε τίποτα απολύτως τη εφαρμογή των παραπάνω.

    @
    "Το κωλοκρατος που σκότωσα δεν είναι εδώ. Αυτό που βλέπεις τώρα είναι το πτώμα. Εν καιρώ θα το διαπιστώσεις. "

    Αυτό που διαπιστώνω εδώ και 197 χρόνια, φίλε, είναι ότι το πτώμα μυρίζει αλλά δεν σαπίζει. Αυτό συμβαίνει μόνο με τους βρυκόλακες. Τα μόνα άλλα -πολλά- πτώματα που βλέπω είναι ανθρώπινα - και δεν είναι ούτε κρατικοδίαιτων σαν τον Μπόμπολα, ούτε δημοσίων αργομίσθων, ούτε επισκόπων, ούτε βολεμένων γενικώς. Δεν μου χρειάζεται άλλος καιρός για να δω τα αυτονόητα. Αν εσένα δεν σου φτάνουν πέντε χρόνια, εμένα μου περισσεύουν.

    @
    "Αν είχαν εφαρμοστεί όπως έπρεπε τα μνημόνια θα είχαμε βγει στα δύο χρόνια. Φτάσαμε στα 5 επειδή το κράτος αντιστεκόταν (εκκλησία, ανοιγμα επαγγελμάτων, δημόσιοι υπάλληλοι, γραφειοκρατία κλπ κλπ)"

    Καλά... Σε διαψεύδουν οι ίδιοι οι εισηγητές των μνημονίων, που αυτοπυροβολούνται (http://tvxs.gr/news/ellada/ekthesi-kolafos-apo-dnt-moni-lysi-gia-tin-ellada-i-meiosi-toy-xreoys).
    @
    "Η μάχη αυτή που έχασε η κυβέρνηση ήταν μέρος του πολέμου μεταξύ φιλοευρωπαϊστών από την μια και φιλοασιατών + απομονωτιστών από την άλλη."

    Δεν κατάλαβες. Η κυβέρνηση ΚΕΡΔΙΣΕ τη μάχη για λογαριασμό της ελίτ που την διόρισε. Σε διαψεύδει κι ο ... "ευρωπαϊστής"/φιλοασιάτης Άνθιμος, που έχει χεστεί από τη χαρά του και τώρα ξαναευλογεί τον Τσίπρα, όπως πριν λίγους μήνες.

    @
    "Εγώ έλεγα λέω και θα λέω πάντα "ΖΗΤΩ Η ΕΥΡΩΠΗ. Αναρχία και ζωή κάτω όλοι οι στρατοί και τα σύνορα και οι εθνικισμοί" ότι κι αν αποφάσιζε ο τσίπρας."

    Ναι αλλά ΤΩΡΑ δηλώνεις και ανακουφισμένος. Σε ανακούφισε το φασιστόμουτρο; Έχει καμμία σημασία ότι είναι φασιστόμουτρο από αριστερή στρούγκα αντί από τη χρυσή αβγή; Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη δεν έχουν; Ή μήπως μερικά σου φαίνονται λιγότερο γουρούνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @δεν θ’ ασχοληθώ άλλο με το εν λόγω μπλογκ. Ήδη ασχολήθηκα πολύ για κάτι που δεν μ’ ενδιαφέρει.
      @που είδες ανθρώπινα πτώματα στην ελλάδα; Μήπως να πηγαίναμε μια βόλτα στην συρία για να λέμε πως είδαμε πτώματα όντως;
      @το δντ έλεγε από την αρχή για κούρεμα αλλά επειδή δεν ήθελε η γερμανία το έκαναν γαργάρα και οι δικοί μας.
      @σε διαψευδει η ιδια η κυβέρνηση που παραδέχεται την ήττα της.
      @ανακουφίστηκα που δεν θα χρειαστεί να εξοντώσω τους φιλοασιάτες και τους απομονωτιστές. Προς το παρόν θα ζήσουν.

      Διαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails