Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

29 Ιουνίου 2015

60 ευρώ την ημέρα.

είναι πολλά!!! 1800 ευρώ τον μήνα είναι πολλά ελληναράδες μου. Δεν παράγουμε τόσα για να τα δικαιούμαστε. Από την άλλη βδομάδα λοιπόν το όριο θα πέσει στα 10 ευρώ την ημέρα. Που ούτε αυτά παράγουμε και άρα ούτε τα 10 ευρώ δικαιούμαστε.
Στο επόμενο δεκαχίλιαρο να τυπώσουμε τον Τσε Γκεβάρα στο πεντοχίλιαρο το Κούγκι στο χιλιάρικο τον βαρουφάκη στο πεντακοσάρικο την ζωή κωνσταντοπούλου στο κατοστάρικο τον λαφαζάνη στο πενηντάρικο κέρμα προφίλ τον καμμένο, στο εικοσάρικο το σφυροδρέπανο στο δεκάρικο τον πούτιν στο τάλιρο τον τσάβες στο δίφραγκο την αφρική και στην δραχμή προφιλ την κεφαλή του τσίπρα-πρα πρα πρα. Αυτά στην καλή περίπτωση της δραχμής.
Διότι κάτι μου λέει πως θα έχουμε τούρκικη λίρα και γρόσια.
ΥΓ. α, ναι, ξέχασα. Μαντέψτε ποιοι θα φύγουν νύχτα με ελικόπτερα για να γλυτώσουν την κρεμάλα. Διότι επίσης πολύ πιθανό να φαγωθούμε πάλι μεταξύ μας εκτός αν μας σώσουν…. οι τούρκοι. Κορίτσια σας έχω φερετζέ.   

47 σχόλια:

  1. Κλειτωρ
    Μονο να δει καποιος ποιοι υποστηριζουν με λυσσα το ναι,εντος και εκτος, νομιζω πως ξερει τι πρεπει να ψηφησει.
    Με εκτιμηση, Αλεξανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν εννοείς την χρυσή αυγή μεσα και την λεπέν έξω αυτοί υποστήρίζουν το όχι οπότε ναι θα ψηφίσω. Δεν υπάρχει καμμιά πιθανότητα σε αυτό το σύμπαν να συμφωνήσω εγώ με τα χρυσαυγουλα. Κι όσοι συμφωνούν και θέλουν να ονομάζονται προοδευτικοί ας το ξανασκεφτούν κατά πόσο είναι όντως προοδευτικοί όταν έχουν τις ίδιες απόψεις με τους ναζι.

      Διαγραφή
  2. Ξεκινησες να διαβαζεις και Ριζοσπαστη; :)
    Ψηφισε ναι τοτε, μαζι με τη μεταμοντερνα εκδοχη το ποταμι, τον βορβοριδη, τον αδωνι και ολα τα τσοντοκαναλα και τους νταβατζηδες τους που εξεθρεψαν τη χρυση αυγη. Το πιο τιμιο, αν εχεις τετοιους ενδοιασμους, θα ηταν να μη πας καθολου.
    Αλεξανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ριζοσπάστη δεν διαβάζω και δεν ξέρω γιατί το λές.
      Λοιπόν οκ, εγώ θα ψηφίσω ναι μαζί με την μεταμορντενα εκδοχή κι εσύ ψήφισε όχι μαζί με τα χρυσαυγουλα και τους ψεκασμένους εθνικιστές και ναζι, μιχαλολιάκο κασιδιάρη και λαγό. εγώ δεν θα γίνω ξαφνικά εθνικιστής όπως κάνει ο συριζα ούτε μ' ενδιαφέρει αν ο μισθός του στρατηγού πάει στα 500 ευρώ (μηδέν αξίζει να παίρνει) και κοπούν (επιτέλους) τα λεφτά για όπλα και πυραύλους ούτε αν θα κοπεί η συνταξη του λαμόγιου που πούλαγε την ψήφο του όπου να 'ναι για να διοριστεί. Είμαι διεθνιστής και διεθνιστής θα παραμείνω. Την εθνικιστική αριστερά που συγκυβερνά με την εθνικιστική δεξιά εγώ δεν την υποστηρίζω ούτε ποτέ θα την υποστηρίξω. Αναρχία και ζωή κάτω όλοι οι στρατοί.

      Διαγραφή
    2. υγ. θα ήθελες αυτή την φορά να μην πάω καθόλου ε; όμως όχι. ποτέ δεν πήγα αλλά αυτή την φορά θα πάω. Θέλω να δω τον εθνικισμό να πεθαίνει και θα πάω να ρίξω ναι δαγκωτο.

      Διαγραφή
    3. Δε θα ηθελα τιποτα Κλειτωρ. Δε χρειαζεται να γινεσαι εριστικος. Το δικο σου συλλογισμο ακολουθησα. Ο εθνικισμος δε πεθαινει στις καλπες. Πεθαινει στο δρομο. Σαν διεθνιστης θα επρεπε να το ξερεις αυτο. Νομιζω πως το μισος σου για τους μικροαστους σε τυφλωνει.
      Αλεξανδρος

      Διαγραφή
    4. "Το πιο τιμιο, αν εχεις τετοιους ενδοιασμους, θα ηταν να μη πας καθολου."
      εμμέσως πλην σαφώς με λες άτιμο αλλά να μην γίνομαι εριστικός; Ο εθνικισμός πεθαίνει παντού. Στις κάλπες στους δρόμους στην δουλειά στο σπίτι.... κατάλαβες εθνικιστή συριζέε;

      Διαγραφή
    5. Καλως. Οπως νομιζεις. Μου κανει εντυπωση παντως που παροτι πρεπει να εχεις τα διπλασια χρονια απο εμενα, δεν εμαθες ακομα να μη βγαζεις γρηγορα συμπερασματα για τους ανθρωπους.
      Αλεξανδρος

      Διαγραφή
  3. Μάντης είσαι ρε μεγάλε;
    http://www.koutipandoras.gr/article/144624/protasi-voyleyti-toy-koyrdikoy-kommatos-tis-toyrkias-gia-daneio-stin-ellada-me
    Πάντως για να μην αγχώνεσαι ετοιμάζει ντελιβεράδικα ο πσώρρας να μοιράσει 500άρικα, έτσι γιατί μπορεί.
    Αν και απ` ότι βλέπω νάζια κάνει ο τσίπρας μπας κ κερδίσει κάτι οπότε δε θα χρειαστούμε ούτε τούρκους ούτε τον εθνευεργέτη.
    Πέρα απ`την πλάκα όμως δεν θα ήθελα να φτάσουμε σε τέτοιο σημείο σύγκρουσης με τους εταίρους έτσι ξεβράκωτοι. Αλλά πάλι αν ήμασταν ντυμένοι δε θα χρειαζόταν κ όλο αυτο το θέατρο...ε;
    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ν' αγχώνομαι;! χαχαχα δεν έχω κανένα λόγο για ν' αγχωθώ. άλλοι πρέπει ν' αγχώνονται (δεν ξερω αν είδες το χρώμα μαλλιών του τσιπραπραπραπρα)

      Διαγραφή
  4. Ο Αλέξανδρός (μας) δεν είναι εθνολαϊκιστής συριζαίος, αλλά από τα λίγα συμφραζόμενα που "συνορεύουν" με βαρεμένες μυαλοκαμένες στοκαρισμένες και ψεκασμένες απόψεις, μάλλον έχει φουστανέλλα με 300 δίπλες, καλά σιδερωμένη για να χορέψει τσιάμικο στους εθνικούς χορούς της πλατείας συντάγματος (δεν υπάρχει πάνω και κάτω πλατεία, φρόντισε να ομογενοποιηθεί η ρητορική πιθήκων και συνονθυλεύματος,) που στους χορούς θα παιανίζουν οι μπάντες του στρατεύματος και θα έχουν οργανωθεί υπό της κυρίας "ένα βήμα πίσω όλοι"......

    Αλέξανδρε, άσε το σοβαρό και περισπούδαστο ύφος. Εμείς θα ψηφίσουμε ΝΑΙ για πολλούς και διαφόρους λόγους, τρέλα πουλάμε, διεθνισμό πουλάμε, τον εθνολαϊκισμό και τη λεβεντομαλακία χέζουμε, προδότες είμαστε, τσολάκογλου ποθούμε κλπ

    Εσύ το βράδυ που θα πλαγιάσεις να ρωτήσεις το μαξιλάρι σου δύο ερωτησούλες και είμαι σίγουρος ότι θα πάρεις απάντηση.

    1η. Ο λαφαζάνης, λεοουτσάκος, τόλιος, πετράκος, διαμαντόπουλος και από την άλλη νικολόπουλος, ξουλίδου, καμένος, χαϊκάλης είναι μαζί σε κυβέρνηση της για πρώτης φοράς αριστεράς, πώς σου φαίνεται ρε προσκεφάλι (μαξιλάρι) φτούνο το πράμα????

    2η Μαξιλάρι μου για πες μου. Ψηφίζοντας όχι τι θα κερδίσω καλύτερο από τις 47 σελίδες των μέτρων του σύριζα και τι μπορεί να χάσω.??

    (άμα σου απαντήσει το μαξιλάρι τίποτα για αξιοπρέπειες υπερηφάνειες και άλλα εθνολαϊκιστικά, πες του να κόψει τις μαλακίες και γύρνα πλευρό , κοιμήσου και μην πας να ψηφίσεις, γιατί θάρθει σίγουρα η στιγμή που θα γαμοσταυρίζεις τον Αλέξανδρο και πολύ σύντομα μάλιστα)

    Καλό βόλι αδέρφια και οι αριστεράντζες της τεμπέλας έχουν πάθει βέρτικο και δείξτε κατανόηση......

    Πόση αξιοπρέπεια μπορεί νάχεις ρε φίλε να ξεροσταλιάζεις στην ουρά μπροστά σε ένα ΑΤΜ για 60 ευρώ, δικά σου του ιδρώτα σου και να ηδονίζεσαι με τη ρίγα στο γιακά του γιάνη σαν κάποιες baroufitses.....και όταν γράφεις εδώ μέσα προσπάθησε να αποφεύγεις ρητορική ανελ και πιθήκων, και ειδικά το βράδυ γιατί είμαστε γέροι ανθρώποι και έχουμε πάρει το χάπι της πίεσης το πρωί και έχει περάσει η δράση του......γκέκε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ε.Ε. δεν αντιπροσωπεύει ούτε τον δυτικό πολιτισμό (όπως έχει τεθεί το δίλημμα "ευρώ ή δραχμή" από κάποιους) ούτε τον διεθνισμό. Νεοφιλελεύθεροι σκατάδες και φλώροι σαν τον Ντάισελμπλουμ, τον Σόιμπλε και τη Λαγκάρντ είναι απλώς ό,τι πιο σιχαμερό έχει αποβάλλει (=απόβλητα) ο δυτικός κόσμος. Και επίσης ό,τι πιο εθνικιστικά "διεθνιστικό" έχει προκύψει από τους ιδεολογικούς του απόπατους.
    Δυτικός πολιτισμός είναι αποκλειστικά και μόνον η αρχαία ελληνική αυτοθέσμιση και ο επιστημονικός και πολιτικός προβληματισμός που παρήγαγε, το ξύπνημα των πόλεων στα τέλη του μεσαίωνα και στην Αναγέννηση (βλ. Φλωρεντία), η Γαλλική Επανάσταση, το εργατικό κίνημα του 19ου αιώνα, τα '60s, ο κοσμοπολιτισμός των πεπαιδευμένων και ο διεθνισμός των εκμεταλλευομένων. Ποιά σχέση έχει η Ε.Ε. με αυτά τα πράγματα, δεν μπορώ να το αντιληφθώ.

    Το ίδιο σκατάδες είναι φυσικά και οι απανταχού αριστεροί, που από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο ήδη είχαν "ανακαλύψει" τον πατριωτισμό, απεμπολώντας τον διεθνισμό των εκμεταλλευομένων:
    (http://stinas.vrahokipos.net/texts/eam_elas_opla.htm#III_%CE%9F_%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%95%CE%9C%CE%9F%CE%A3_%CE%9A%CE%91%CE%99_%CE%97_%CE%95%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%97).
    Ο πατριωτισμός ως αριστερή επανεφεύρεση δεν είναι φρούτο του ΣΥΓΥΡΙΖΑ ούτε των σταλινικών του ΚΚΕ-ΕΑΜ-ΕΛΑΣ.

    Διεθνισμός είναι μόνο αυτός των εκμεταλλευομένων, γιατί περιλαμβάνει ως κεντρική του φαντασιακή σημασία την αλληλεγγύη. Ο "διεθνισμός" των αφεντικών είναι απλώς ένα πρόσχημα (λυκοφιλία) μέχρι να μοιράσουν τη λεία τους. Μπορεί κάποτε τα εθνοκράτη να καταργηθούν, αλλά αυτό θα αφορά απλώς στη μορφή τους. Αυτό που θα τα αντικαταστήσει θα είναι οικονομικές επικράτειες (π.χ. Ε.Ε.) που θα αυτοπροσδορίζονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο του εθνοκράτους, πλην μόνο της φυλετικής παραμέτρου. Άλλωστε τέτοιες ενώσεις έχουν υπάρξει και στο παρελθόν (βλ. ρωμαϊκή αυτοκρατορία). Μεταξύ αυτών των επικρατειών θα εξακολουθήσουν να γίνονται πόλεμοι με διάφορα ιδεολογικά προσχήματα και "αιτιολογήσεις" (κυρίως "πολιτισμικές"). Και τα ποίμνια θα εξακολουθήσουν να σφάζονται στο όνομα ενός "νέου" πατριωτισμού, που όμως απλώς δεν θα ονομάζεται τέτοιος.
    Ακόμα κι αν στο τέλος επικρατήσει μόνο ένα αφεντικό στον πλανήτη (κάτι που αποτελεί τη "μάνα" όλων των εξουσιαστικών ουτοπιών), η εκεμτάλλευση και η ιεραρχία θα συνεχίσουν να υφίστανται. Αυτό θα είναι η καλύτερη απόδειξη τού ότι ο "διεθνισμός" των αφεντικών ήταν "μαϊμού" (= φερετζές για τον εθνικισμό της απόλυτης κυριαχίας τους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ότι η Ευρώπη δεν αντιπροσωπεύει τον δυτικό πολιτισμό είναι προσωπική σου άποψη. ¨ολοι οι άλλοι παγκοσμίως διαφωνούν. το ότι υπάρχουν σκατάδες ναι υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν σε ό,τι είδους πολιτισμό και οικονομία σκατάδες υπάρχουν πάντα. αλληλεγγύη διεθνιτική είναι το ότι ζούμε με δανεικά εδώ και 40 χρόνια αλλά τώρα που τελείωσε η αλληλεγγύη (διότι πουθενά δεν λέει ο διεθνισμός ότι η αλληλεγγύη είναι για πάντα) έγιναν οι κακοί δανειστές.

      Διαγραφή
    2. Δεν είπα ότι η Ευρώπη δεν αντιπροσωπεύει τον δυτικό πολιτισμό. Είπα ότι η Ε.Ε. δεν αντιπροσωπεύει τον δυτικό πολιτισμό. Ευρώπη και Ε.Ε. είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Η Ευρώπη τόσο ως γεωγραφικός χώρος, όσο και ως πολιτισμικό σημείο αναφοράς, υπάρχει πολύ πριν τα λαχανάκια Βρυξελλών.

      Και ποιοί "όλοι οι άλλοι διαφωνούν" με αυτό; Ο Καστοριάδης; Ο Μαρκούζε; Ο Τσόμσκυ;
      Όχι δεν πρόκειται περί προσωπικής μου άποψης. Ετερόφωτος είμαι, και απλώς αντέγραψα τους προαναφερθέντες.

      Διαγραφή
    3. ΕΕ κι Ευρώπη είναι έννοιες ταυτόσημες. Μην κάνεις κι εσύ εκείνο που έγραφε ο Θουκυδίδης ν' αλλάζουμε τις έννοιες των λέξεων όπως μας βολευει. Οι ευρωπαίοι πάντως έχουν δεδομένο ότι ΕΕ κι Ευρώπη είναι το ίδιο και ποσώς τους απασχολεί ή όποια άλλη άποψη.
      Καστοριάδης μαρκούζε και τόμσκυ δεν είναι-ήταν κατά της ΕΕ αλλά κριτικοί απέναντι στα λάθη της καθότι τίποτα δεν είναι τέλειο κι εχθρός του καλού το καλύτερο.

      Διαγραφή
    4. @
      "ΕΕ κι Ευρώπη είναι έννοιες ταυτόσημες"

      Aυτή είναι η "άποψη" των νταβατζήδων της Ευρώπης. Οι λαοί έχουν άλλη άποψη. Π.χ. οι Δανοί, οι Βρετανοί, οι Νορβηγοί, οι Σουηδοί, οι Ελβετοί κ.α. σύμφωνα με τη λογική σου δεν "μένουν Ευρώπη". Ενώ τα τριτοκοσμικά βλαχαδερά της (β)ρωμησύνης είναι "ευρωπαίοι" μόνο και μόνο γιατί έχουν το ευρώ.
      Το ευρώ φίλε δεν σε κάνει ευρωπαίο, ούτε η μή χρήση του σημαίνει ότι δεν είσαι. Όποιος το πιστεύει αυτό είναι απλά βλαχονεόπλουτος νεοέλληνας σαν τους νοικυραίους που πήγαν στο Σύνταγμα να δηλώσουν ... ευρωπαίοι.

      Οι Καστοριάδης, Μαρκούζε και Τσόμσκυ άσκησαν κριτική στον δυτικό πολιτισμό και λίγο πολύ κατέληξαν στο ότι αυτός δεν ταυτίζεται με τους εκάστοτε νταβατζήδες που μίλησαν ή μιλούν εξ' ονόματός του.

      Διαγραφή
    5. "Aυτή είναι η "άποψη" των νταβατζήδων της Ευρώπης" η άλλη είναι η άποψη των ναζί και των εθνικιστών της Ευρώπης. με το ευρώ υπάρχει μια πιθανότητα να μην μείνουν βλαχαδερά αλλιώς θα μεινουν βλαχαδερά για πάντα.
      οι Δανοί, οι Βρετανοί, οι Νορβηγοί, οι Σουηδοί, οι Ελβετοί χρειάζονται βιζα για να ταξιδέψουν εντός Ευρώπης σύντομα σύντομα θα μπουν και αυτοί. Όλοι θέλουν να μπουν ΕΕ πλην των ελληναράδων που θέλουν να βγούν. Εμείς θέλουμε να γίνουμε τούρκοι τέτοιοι τουρκόσποροι που είμαστε κι όποιος θέλει να βγούμε από την ΕΕ δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από εθνικιστής που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το θρησκέια πατρίδα οικογένεια και κατέβηκαν και στο σύνταγμα για να πουνε ότι δεν είναι ευρωπαίοι και δεν θέλουν Ευρώπη τα εθνίκια μαζί με τους καραβανάδες τους ναζιδες και τους ΔΥ. Εγώ ναζι εθνικιστής δεν θα γίνω ΠΟΤΕ!!!

      Άλλο πράγμα η κριτική προς βελτίωση και άλλο η απόρριψη.

      Διαγραφή
    6. α κι ένας χάρτης της ΕΕ με τα κράτη μέλη για να μην μου λες για αγγλία κλπ.
      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE_%CE%88%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7#/media/File:EU_Globe_No_Borders.svg

      Διαγραφή
    7. @
      "με το ευρώ υπάρχει μια πιθανότητα να μην μείνουν βλαχαδερά αλλιώς θα μεινουν βλαχαδερά για πάντα. "

      Το ευρώ δεν περιέχει καμμία μαγική ιδιότητα (σαν τον αγιασμό των χριστιανών, χαχαχα!). Αν αυτός που το κρατάει είναι τριτοκοσμικό βλαχαδερό, θα μείνει τέτοιος για πάντα, και το ευρώ δεν θα τον βοηθήσει σε τίποτα. Δεν είναι θέμα πιθανοτήτων, ούτε υπάρχει κάποια μυστικιστική αιτιακή σχέση μεταξύ της χρήσης ενός αντικειμένου και της μεταφοράς "ιδιοτήτων" τού αντικειμένου στον χρήστη του. Δεκατρία χρόνια "ελληνικού" ευρώ, συν το σημερινό ελληνικό ρεντίκολο, θα έπρεπε να σε έχουν πείσει.

      Το ίδιο εθνίκια με τους νεοναζί, είναι οι κωλόγριες και οι κωλόγεροι συνταξιούχοι του Δημοσίου, που κατέβηκαν στο Σύνταγμα για να δηλώσουν ότι "μένουν Ευρώπη" (κι ας μην έχουν πάει ούτε μέχρι την Αλβανία). Αυτό που κάνουν είναι απλώς επιλεκτική συμφεροντολογική χρήση ενός ονόματος (Ευρώπη). Αν όμως τους πεις να φορολογηθεί η Εκκλησία Α.Ε. θα σε κοιτάξουν σαν να τους έβρισες τη μάνα (=ελληνοχριστιανικά εθνίκια).
      Αν πάλι τους πεις ότι θα πρέπει να μείνουν Αλβανία αλλά χωρίς να αποχωριστούν τα ευρώ τους, θα φωνάζουν "μένουμε Αλβανία". Ή μήπως όχι;

      Το να καθορίζεις τη στάση σου με βάση αυτήν του οποιουδήποτε άλλου (εν προκειμένω της Χ.Α.) είναι ετεροπροσδιορισμός. Δηλ. αν η Χ.Α. έλεγε ότι "μένει Ευρώπη" εσύ θα έλεγες το αντίθετο;

      Με τον χάρτη συμφωνώ απόλυτα, γι' αυτό θα ήταν καλύτερα να τον δείξεις σε αυτούς που ταυτίζουν την ευρωζώνη με την Ευρώπη (τους διάφορους "μένουμε Ευρώπη").

      Διαγραφή
    8. μαγικές ιδιότητες μπορεί να μην έχει το ευρώ αλλά έχει ΟΛΕΣ τις άλλες. Οικονομικές πολιτισμικές πολιτιστικές κλπ κλπ. Και μόνο που έδωσε την ευχέρεια στον οποιοδήποτε να ταξιδέψει και να δει και να συγκρίνει, αρκεί.

      Η αλαβανία ΔΕΝ είναι Ευρώπη! πάμε παρακάτω...

      αν η χα ήθελε Ευρώπη; κι αν ο γάιδαρος πετούσε;

      ο χάρτηγς δείχνει που είναι η Ελλάδα με ευρώ. χωρίς νόμισμα θα είναι γκρι όπως η Αλβανία καθοτι τον βράχο τον ανεβάινεις λίγο λίγο αλλά πέφτεις μονομιάς.

      Διαγραφή
  6. Ρε Κλείτορα, δεν καταλαβαίνεις ότι ο υπνοβάτης πιθηκίζει???

    Αυτός ο ευρωσκεπτικισμός του που ευθέως του βγαίνει ως αφοροευρωπαισμός με επιχειρήματα που ούτε καν ακουμπάνε αριστερο-διεθνισμό, πηγάζει ευθέως από απόψεις sibila και κάποιων χουντο-δεξιών σάιτ..που έχουν πήξει σε προγονόπληκτες αρλουμπολογίες και μη κατανοητές (απ' αυτούς) διαφωτιστικές αντιλήψεις του κοινωνικού φιλελευθερισμού........

    Το ότι ζούσαμε με δανεικά και τα τρώγαμε δεν τον ενοχλεί απ' ότι διάβασες την αντιπαράθεσή μου μαζί του, αλλά τον βερβέριξε ο Πάγκαλος που τους τάχωσε και επειδή τα ξεβράκωσε έχουν αφηνιάσει μαζί του (χοντρολαμόγια και ψιλολαμόγια), άσε που τώρα η άποψη του πάγκαλου τυχαίνει καθολικής αποδοχής...

    Αλληκτούν μπας και αποφύγουν το λογαριασμό......

    Πες τους ότι οι διεθνείς γκάγκστερς ούτε έλεος θα δείξουν, ούτε μαλάκες είναι.....

    Ξύμα, υπνοβάτη, ο λογαριασμός δε σβήνει με λεβεντομαλακίες και εθνολαΪκισμούς......Θα πληρωθεί και αυτό που πρέπει να κοιτάξει ο ταμτάκος (ο κάθε ταμτάκος που βγάνουμε) να κατανεμηθεί δίκαια.....τόσο απλά τόσο κυνικά.....

    Υ/Γ Επειδή κατάλαβα ότι σε ενοχλεί αφόρητα όταν ο άλλος τα χώνει χοντρά (και ένας τέτοιος είναι ο πάγκαλος) φροντίζω και εγώ να τον μιμούμαι μπας και έρθεις στην πραγματικότητα και φύγεις από την ....υπνοβασία σου, που ειρήσθω εν παρόδω έχω ακούσει ότι ο υπνοβάτης δεν ....ονειροπολεί φανταζόμενος ουριά του παραδείσου......

    Καλό βόλι σε όποιους σημαδέψουν και για εκείνους που δεν θα πάνε καλό.....χάζι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ό,τι έχεις να πεις με τον υπνοβάτη πέστο με τον υπνοβάτη ΧΨ, δεν χρειάζομαι κολαούζους κι ό,τι έχω να του πω του το λέω άνετα δεν έχω ενδοιασμούς.

      Διαγραφή
    2. @χψ
      " επικίνδυνες οι πράξεις τους για την πατρίδα και το λαό και επειδή αφορά και μένα έχω ιερή υποχρέωση απέναντι στο σαρκίο μου να ουρλιάξω"

      @χψ
      "Έχουν σπείρει το μίσος και το διχασμό"

      (από εδώ http://kleitor.blogspot.gr/2015/06/blog-post_20.html?showComment=1434891971881#c3078223098221656275)



      Εσύ μιλάς άπταιστα τη γλώσσα της εθνολαϊκιστικής αρλουμπολογίας, εγώ είμαι ο ... εθνολαϊκιστής;

      Κάτι τριτοκοσμικοί βλαχαδεροί καραγκιόζηδες σαν κι εσένα, που βρωμάνε τα πόδια τους τυρόγαλο, με το που πιάσανε ευρώ στο χέρι τους, νομίσανε ότι γίνανε ευρωπαίοι.

      Σε ποια "Ευρώπη μένεις" ρε κακομοίρη; Μήπως έχει μπερδέψει την Ευρώπη με το Νευροκόπι; Αν ήταν οι ευρωπαίοι σαν κι εσένα...

      Διαγραφή
    3. καλά άσε υπνοβάτη, θα σου πω εγώ σε ποια Ευρώπη μένει. Στην Ευρώπη που δεν του περνάει του κάθε ναζί και του κάθε τραμπούκου, στην ευρλωπη με το υψηλότερο βιωτικό επίπεδο παγκοσμίως στην Ευρώπη που όλοι θέλουν να μπουν και μόνο οι μαλάκες να βγουν. Στην Ευρώπη που το ψωμί στοιχίζει το 1/30 του μεροκάμματου και ΄χι το μισό ή όλο το μεροκάμματο. στην Ευρώπη των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της δημοκρατίας αντί της χούντας και των εμφυλίων και τέλος στην Ευρώπη που μπορείς αν θες να μάθεις γράμματα κι όχι κολλυβογράμματα. Κι εσύ με ευρώ ζεις με ευρώ πληρώνεις κι αν χάθει το ευρώ ο μεγαλύτερος χαμένος θα είσαι εσύ. ο Μπόμπολας χ΄εστηκε αν βγούμε από το ευρώ. Γι αυτόν καλύταρα θα είναι. για θυμίσου επί δραχμής που οι μπομπολαιοι πλήρωναν με δολλάριο. ¨όλα δικά τους τα είχαν σε σημείο που ο παπανδρεου τότε αναγκάστηκε να κρατικοποιήσει τις επιχειρήσεις για να μην τις αγοράσει ο βαρδής τσάμπα. Για θυμήσου με την δραχμή τα επιτόκια στο 25% κι όποιος ήθελε εισαγόμενο προιον έπρεπε να φιλήσει την ποδιά του εφοπλιστή. Στην μαυρη αγορά έπαιζαν τα δολλάρια. Θυμάσαι ή ξέχασες. ¨η μηπως τότε πληρωνόσουν περισσότρα απ' ότι τώρα; Έπαιρνα 150.000 δραχμές και για να αγοράσω αυτοκίνητο έπρεπε να δουλευοω 20 χρόνια. τα ξέχασες;

      Διαγραφή
    4. Ο Μπόμπολας πάντως έχει ξαμολήσει τα παιδάκια του για τα θελήματα να λένε ότι: "Οι φτωχοί κάνουν λάθος επιλογές σε κρίσιμες (για τους πλούσιους) στιγμές" (!!!)
      (Αντιγόνη Λυμπεράκη, βουλευτής κόμματος Μπόμπολα)

      Εκτός από την πανικόβλητη στάση της αυτές τις μέρες, το ότι την εγχώρια ελίτ δήθεν τη συμφέρει μια έξοδος απ' το ευρώ καταρρίπτεται:
      α) με την απλή λογική: αν τη συμφέρει η επιστροφή στη δραχμή, γιατί έβαλε τον Σημίτη να μπάσει την Ελλάδα στην ΟΝΕ (και μάλιστα με πλαστά στοιχεία); Ή μήπως ο Σημίτης έκανε ... κοινωνική πολιτική;
      β) με την επιχειρηματική λογική: Ποιός επιχειρηματίας θα σκότωνε τα λεφτά του σε ένα δρομολόγιο οικονομικώς αυτοκτονικών ισοτιμιών όπως "Ελλάδα, δραχμές --> ευρωπαϊκές τράπεζες και μετατροπή σε ευρώ --> Ελλάδα, μετατροπή ευρώ σε δραχμές --> ευρωπαϊκές, τράπεζες, μετατροπή δραχμών σε ευρώ"; Ούτε με τις λίρες και τα δολλάρια το έκαναν, ούτε με το ευρώ θα το κάνουν. Ούτε εσύ θα το έκανες, αν το σκεφτείς καλύτερα. Αυτό το ξέρει ο Μπόμπολας και η ελίτ και γι΄αυτό έχουν χεστεί επάνω τους. Δες και τα κανάλια τους.

      @
      "Στην Ευρώπη που δεν του περνάει του κάθε ναζί και του κάθε τραμπούκου, στην ευρωπη με το υψηλότερο βιωτικό επίπεδο παγκοσμίως στην Ευρώπη που όλοι θέλουν να μπουν και μόνο οι μαλάκες να βγουν. Στην Ευρώπη που το ψωμί στοιχίζει το 1/30 του μεροκάμματου και ΄χι το μισό ή όλο το μεροκάμματο. στην Ευρώπη των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της δημοκρατίας αντί της χούντας και των εμφυλίων και τέλος στην Ευρώπη που μπορείς αν θες να μάθεις γράμματα κι όχι κολλυβογράμματα."

      Όχι φίλε, ο κουτοπόνηρος βολεμένος "χψ" ζει στην Ελλαδίτσα του Πάγκαλου, όπως και όλοι οι βολεμένοι "μένουμε Ευρώπη".
      Στην Ελλάδα που το ψωμί έχει 1,80 το κιλό και στη Γερμανία 0,50 (για να μην πω για τα άλλα). Στην Ελλάδα που θα τρέχεις στα φροντιστήρια και θα δίνεις πάντα "εξετάσεις". Στην Ελλάδα που θα υπάρχει πάντα τεράστια και προκλητική κοινωνική ψαλίδα. Στην Ελλάδα που θα ξεφτιλίζεται κάθε έννοια Ευρώπης (όπως ξεφτιλίστηκε και το ευρώ). Στην Ελλάδα που θα υπαρχει πάντα διαπλοκή που θα συντηρείται πολύ καλύτερα με το ευρώ. Στην Ελλάδα όπου ο κάθε κρατικοδίατος τραμπούκος εργοδότης θα σε πληρώνει όσο, όποτε και εάν θέλει.
      Απλά ο "χψ" έχει μαζέψει το "λίπος" του τις "καλές εποχές" και γι΄αυτό του φαίνονται λίγα τα 60 € ημερησίως.

      Το ευρώ δεν κάνει τον ευρωπαίο, όπως και το ράσο δεν κάνει τον παπά. Αποδεδειγμένα.
      Ο (β)ρωμηός, θα μείνει (β)ρωμηός, είτε με ευρώ είτε με δραχμές, είτε με λίρες, είτε με πιστωτικές κάρτες.

      Διαγραφή
    5. α) μπήκαμε στο ευρώ γιατί αν δεν μπαίναμε το κακό δεν θα σταματούσε στα ιμια. θα μας κατάπειναν είτε οι τούρκοι με την ισυρή λίρα είτε οι ευρωπαίοι με το ευρώ. θα ήμασταν μεταξύ σφύρας και άκμονος, δηλαδή κατεστραμένοι, δηλαδή σκόπια ή αλβανία. η λαμογιά του Σημίτη για να εξυπερετήσει τα κεφάλαια ήταν η αναλογία των 340,75 προς 1. αυτή ήταν η παραχώρηση.

      β) το να έχω ευρώ και να τα μετατρέπω σε δραχμές με αναλογία 3000δρχ προς 1 ευ΄ρω εμένα με συμφέρει και θα το κάνω για ν' αγοράσω ΚΑΙ το χωριό σου μαζί μ' εσένα. τζάμπα μου έρχεται.

      αν υπάρχει περίπτωση ν' αλλάξει κάτι από αυτά τα σωστά που λες για ψωμί φροντιστήρια κλπ είναι με το ευρώ. γι αυτό και δεν το θέλουν.

      Διαγραφή
    6. Σεβαστά όλα. Η δική μου άποψη εδώ: http://hypnovatis.blogspot.de/2015/07/blog-post_3.html

      Διαγραφή
  7. Και όταν κάποιος κρατάει αρχείο ενδελεχές για κάποιον πολιτικό (δευτεροκλασάτο στο ντόπιο περιβάλλον και άγνωστο στο διεθνές) δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν.

    ή είναι θαυμαστής του......

    ή εμονικά έχει δημιουργήσει έναν εχθρό για να σκιαμαχεί ή γιατί έχει κάτι προσωπικό.......

    δεν ξέρω δεν είμαι του αντικειμένου της ....ψυχής....

    Σήμερα αποφυλακίστηκε ένα πιθήκι, μήπως θέλει κανένας να το γιορτάσουμε κιόλας?????

    άσε μας κουκλίτσα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @χψ
      "Ο πάγκαλος φίλε μου τάχωσε χοντρά σε χιλιάδες λαμόγια, δεν υπήρξε ποτέ πρωθυπουργός να πεις παγκαλοκυβέρνηση, δεν έκανε ποτέ ρουσφέτι γι' αυτό ποτέ δεν του καταμαρτύρησαν τέτοιες πρακτικές"

      XAXAXAXAXAXA!!!!!

      Εσύ συνέτρωγες μαζί προσωπικά του, εγώ έχω "προσωπικά" με τον συνδαιτημόνα σου;
      Άει τράβα ρε πρασινολαμόγιο να πάρεις τα 60 ευρώ σου από την τράπεζα. Εμένα δεν με νοιάζει γιατί ποτέ δεν πήρα πάνω από 40€ το τριήμερο. Αλλά όταν βλέπω κάτι χεσμένους σαν κι εσένα, ηδονίζομαι τόσο πολύ, που μού 'ρχεται να τον παίξω δημόσια.

      Και πού 'σαι! Κοίταξέ τα καλά τα ευρώ "σου" γιατί μπορεί να είναι οι τελευταίες φορές που τα βλέπεις.

      Διαγραφή
    2. παρεμπιπτόντως στο δημοψήφισμα το ναι είναι πολύ μπροστά. Ξυπνάνε τα γίδια σιγά σιγά.

      Διαγραφή
    3. Δηλώσεις κάνουμε μετά το ματς.

      Διαγραφή
    4. Σφυγμομέτρηση:
      http://www.efsyn.gr/arthro/psifizoyn-ohi-stin-protasi-ton-thesmon

      Και πριν και μετά το κλείσιμο των τραπεζών, προηγείται το "όχι στο ευρώ".
      Όχι ότι τις εμπιστεύομαι, αλλά μια και τό 'φερε η κουβέντα.

      Διαγραφή
  8. Τι αλληλεγγύη ρε Κλείτωρ; Αλληλέγγυα είναι η τράπεζα που σου κουνάει τα δεκαχίλιαρα για δάνειο; Θύμα για μπίζνα ψάχνει. Και οι Ευρώπη πάνω κάτω έτσι έκανε συν ότι είχε βολευτεί με το έλληνικό σύστημα που τα έπαιρνε από παντού και λάδωναν τα πάντα όλα.
    Μπίζνα έκαναν,μαλάκες έψαχναν. Όπλα πουλήσαν, αυτοκίνητα πουλήσαν υλικά οικοδομών πουλήσαν όλα στο υπερκόστος και όλοι μαζί τα φάγαμε και με τους Ευρωπαίους μουσαφιρέους. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να πληρώσουμε τη μαλακία μας ,το βόλεμά μας και τον σταρχιδισμό μας. Και ορθά προς γνώση και συμμόρφωση.
    Αλλα όχι και πολιτισμός αυτό το πράγμα. Μπορούνε και καλύτερα δε νομίζεις;
    Όσο για μας...kalo kouragio και καλά μυαλά!
    Συγγνώμη που επενέβην στην κουβέντα. Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και που τα βρίσκει τα λεφτά η τράπεζα ρε Νίκο για να μας δανείζει να δίνουμε συντάξεις; από τους λαούς τα παίρνουν οι λαοί μας δανείζουν όχι οι τράπεζες. Αν περιμέναμε να δανειστούμε από τις τράπεζες θα είχαμε ήδη ψωμολυσσάξει αφού αυτές δεν δίνουν μία χωρίς αντίκρυσμα.
      ναι ήρθε η ώρα να πληρώσουμε την μαλακία μας και θα την πληρώσουμε έιτε έτσι είτε αλλιώς.

      Διαγραφή
  9. «Η πολιτεία παρά τις όποιες δυσκολίες, που θα τις ξεπεράσουμε με πίστη και ενότητα, δεν πρόκειται να διαγράψει τις υποχρεώσεις της απέναντι στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων. Όσο περνά από το χέρι μας και εγώ προσωπικά και ο υπουργός Άμυνας, δεν πρόκειται να αποδεχθούμε μειώσεις που έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν νέες ανισότητες μέσα στον κοινωνικό ιστό και κυρίως μειώσεις στις αποδοχές των ενόπλων δυνάμεων. Αυτό αφορά τον πυρήνα της εθνικής μας κυριαρχίας και παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε μια πρωτοφανή οικονομική δυσκολία, οφείλουμε να διατηρήσουμε αυτό τον πυρήνα της κυριαρχίας μας», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

    ΝΑΙ στο δημοψήφισμα για να παίρνουν τα κοπρόσκυλα οι καραβανάδες 200 ευρώ τον μήνα και πολλά τους είναι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. NAI στο δημοψήφισμα για να διαλυθεί ο γαμημένος πυρήνας της κυριαρχίας τους!

      Διαγραφή
    2. Αυτά γίνονται σταδιακά και όχι ξερά γιατί δεν θα μπορέσουν να απορροφηθούν οι ακραίες αντιδράσεις.
      Εμένα το άλλο με καίει...γιατί κανένας δε μιλάει είτε εδώ είτε εκτός για αυτή τη γαμημένη εκκλησιαστική περιουσία;;;
      (Παρεπιπτόντως ο αξιοσέβαστος είπε να ψηφίσουμε όλοι ναι...) Τι να σε φάει ο λύκος τι να σε φάει η αρκούδα.
      Με βλέπω να ξαναγυρνώ στην αποχή μετά από το σύντομο διάλειμμα του ιανουαρίου...Νίκος

      Διαγραφή
    3. διότι όταν η τρόικα έθεσε θέμα εκκλησιαστικής περιουσίας οι πρώτοι που αντέδρασαν ήταν οι συριζαίοι. Δεν θα ξεχάσω πως με πέταξε έξω ο βούτσης όταν ως καλεσμένος τους έθεσα το ζήτημα. Ο παπάς είπε ναι γιθατί παίρνει το εσπα.

      Διαγραφή
    4. Πάντως απ`ότι βλέπω το έχετε σιγουράκι πως το "οχι" ειναι έξοδος από το ευρώ. Το να είναι το δημοψήφισμα απλά πύροτέχνημα για να δικαιολογήσει την συμφωνία που θα κάνει είτε με "ναι" είτε με "όχι" δεν παίζει στο τραπέζι; Το "όχι" είναι για την πρόταση της τρόικας που έχει ήδη αποσυρθεί ,οπότε οποιαδήποτε πρόταση έρθει μετά σα νίκη θα το περάσει. Πολυ κακό για το τίποτα. Όχι τπτ αλλο, ξεφτίλισε και τον θεσμό του δημοψηφίσματος.
      Το θυμάμαι το θέμα του βούτση..έπρεπε να τον εξευτελίσεις. Μη παει και τσάμπα ο χρόνος που έχασες.

      Διαγραφή
    5. στην πραγματικότητα ούτε από το ευρώ μπορούμε να βγούμε ούτε δραχμή να εκδώσουμε. απλώς θα λιμοκτονούμε και θα ζούμε με ανθρωπιστική βοήθεια (εκ της Ευρώπης βεβαίως βεβαίως) ήτοι 10 ευρώ την ημέρα. για να εκδόσουμε δραχμή πρέπει να έχουμε αντίκρυσμα 20-25 δις σε συνάλλαγμα που δεν έχουμε. θα πέσει πείνα σου λέω επειδή δεν πληρώνουμε τα δανεικά.

      Διαγραφή
  10. Κασιδιάρειος εκφορά λόγου!!!!!

    Ρε άντρακλα θα μας δείρεις κιόλας????

    γειά σου ελληναρά υπνοβάτη.....έβγαλες, μάτι μου, τη σημαία στην επέτειο?????

    Κιχ για το κατεβατό της φοροκλοπής από τα χιλιάδες γιδοξούρια που ξεβράκωσε ο πάγκαλος με μια φρασούλα που θα μείνει ......κιχ εθνολαϊκιστή μου ....νάσαι καλά .......η εμετική σου αντίδραση με βρισιές μου επιβεβαιώνει το αληθές, γιατί η αλήθεια πάντα τσούζει..........άστο καλύτερα αν δεν έχει καμία επιχειρηματολογία που να εδράζεται σε γεγονότα και όχι σε μυαλοκαμένες και ψεκασμένες λεβεντομαλακίες.....καληνύχτα και καλές υπνοβασίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @χψ
      "Ο πάγκαλος φίλε μου τάχωσε χοντρά σε χιλιάδες λαμόγια, δεν υπήρξε ποτέ πρωθυπουργός να πεις παγκαλοκυβέρνηση, δεν έκανε ποτέ ρουσφέτι γι' αυτό ποτέ δεν του καταμαρτύρησαν τέτοιες πρακτικές"

      Συνέχιζε να γλείφεις το χέρι που σε τάιζε, πασόκε. Γλείψε γεννημένε γλείφτη, που "έχεις ιερή υποχρέωση απέναντι στο σαρκίο σου να ουρλιάξεις, επεδή οι πράξεις τους είναι επικίνδυνες για την πατρίδα και το λαό". Γλείψε εθισμένε. Μπορεί να έχει μείνει λίγο λίπος ακόμα.

      Διαγραφή
  11. .....πράξεις επικίνδυνες για την πατρίδα και το λαό......(ρητορική πιθηκαλόπιδος!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @χψ
      ".....πράξεις επικίνδυνες για την πατρίδα και το λαό......(ρητορική πιθηκαλόπιδος!!!!)"

      Eσύ το είπες, ω πιθηκαλώπιξ ρήτωρ, εδώ: http://kleitor.blogspot.gr/2015/06/blog-post_20.html?showComment=1434891971881#c3078223098221656275

      Άρχισες να φτύνεις τη μούρη σου; Καλά πας. Συνέχισε και θα καταλάβεις μόνος σου πότε πρέπει να σταματήσεις. Θ' αργήσεις πάντως γιατί έχεις πει πολλές μαλακίες.

      Διαγραφή

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails