Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

11 Ιανουαρίου 2015

απελάστε-εξορίστε τον ΤΑΛΙΜΠΆΝ πρόεδρο των Μουσουλμάνων ΤΩΡΑ!!!

¨Η θ’ αποδεχτεί τον πολιτισμό μας και τους νόμους μας ή απελάστε τον ΤΩΡΑ κι αυτόν και τους ομοίους του!

Ανατριχιαστικό μνημείο σταλινικής παραφροσύνης αποτελούν οι δηλώσεις του προέδρου της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας Ναΐμ Ελγαντούρ που, στην ουσία, δικαιώνουν τη σφαγή στο Παρίσι.

Στις δηλώσεις του ο ηγέτης των ντόπιων Μουσουλμάνων αρνείται ότι για τις δολοφονίες των Γάλλων σκιτσογράφων ευθύνονται οι Ισλαμιστές. Αντίθετα, ακολουθώντας την τόσο προσφιλή στους σταλινιστές-λενινιστές λογική αποδίδει το τερατούργημα των ομοδόξων του σε «σκοτεινές δυνάμεις» και συγκεκριμένα στις δυτικές μυστικές υπηρεσίες και στον... Ολάντ:

«Δεν πιστεύω», λέει, «πως το συγκεκριμένο τρομοκρατικό χτύπημα έγινε από Ισλαμιστές, αλλά πιθανότατα από μυστικές υπηρεσίες και ο λόγος είναι ότι ο κ. Ολάντ ψάχνει τρόπο να ανακάμψει δημοσκοπικά, αφού βρίσκεται κάτω από το 20%, καταπολεμώντας δήθεν την τρομοκρατία».(!)

Όπως υποθέτω ότι το χτύπημα της 9/11 δεν το έκαναν Ισλαμιστές. Όπως δεν έκαναν και την πρόσφατη σφαγή δεκάδων παιδιών στο Πακιστάν, τη δολοφονία του σκηνοθέτη Τεό Βαν Γκογκ στην Ολλανδία, τις βομβιστικές επιθέσεις στο μετρό του Λονδίνου κ.λπ. Α, μπα, όλα αυτά τα έκαναν οι «μυστικές υπηρεσίες» και -γιατί όχι;-οι «Εβραίοι». Ούτε φυσικά η Μπόκο Χαράμ που έχει ως σήμα κατατεθέν το σκλαβοπάζαρο γυναικών ή η ISIS με σπεσιαλιτέ τους αποκεφαλισμούς είναι ισλαμικές οργανώσεις. Υποθέτω ότι και αυτές τις έχει στήσει ο Ολαντ μαζί με τις «μυστικές υπηρεσίες»...

Στις δηλώσεις του ο πρόεδρος των Μουσουλμάνων στην Ελλάδα δεν αναφέρει ούτε έναν θετικό λόγο, ούτε ένα εγκώμιο για τους δολοφονηθέντες για την ελευθερία του λόγου σκιτσογράφους. Αντίθετα, το μόνο πού έχει να πει είναι να καταδικάσει τη δραστηριότητά τους επειδή θίγουν το Ισλάμ. Έτσι, σχετικά με τα σκίτσα που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς το γαλλικό περιοδικό, Charlie Hebdo, κατά του Ισλάμ, τονίζει ότι «δεν θεωρώ πως στα πλαίσια του ελεύθερου λόγου και της ελευθεροτυπίας πρέπει να προσβάλλονται με τέτοιο τρόπο τα σύμβολα μιας θρησκείας, αφού κάτι τέτοιο δείχνει έλλειψη σεβασμού».

Όμως ο εκπρόσωπος των Μουσουλμάνων δεν σταματάει εδώ. Προχωρεί ένα βήμα ακόμα δικαιώνοντας, στην ουσία, τις αποκρουστικές δολοφονίες. Αυτό το κάνει προσπαθώντας να καθησυχάσει τους Έλληνες διαβεβαιώνοντάς τους ότι στην Ελλάδα δεν πρόκειται να συμβεί ένα ανάλογο γεγονός.

«Η Ελλάδα», λέει, «δεν ήταν ποτέ και ούτε θα αποτελέσει στόχο για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα. Δεν μπορούμε να συγχέουμε την Ελλάδα με τη Γαλλία, γιατί οι Έλληνες διατηρούν ένα επίπεδο λόγω της ιστορίας που έχουν στον ισλαμικό και αραβικό κόσμο, ενώ οι Γάλλοι είναι αποικιοκράτες».

Με άλλα λόγια το μακελειό των σκιτσογράφων ήταν το αποτέλεσμα της «αποικιοκρατικής» πολιτικής της Γαλλίας και, κατά συνέπεια, δικαιολογημένο! Nα γιατί οι Ρωμιοί δημοσιογράφοι δεν πρόκειται να έχουν τη μοίρα των σκιτσογράφων της Charlie Hebdo και, άρα, μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι!

Με τέτοιες δηλώσεις ελάχιστα μάς εκπλήσσει ότι ο πρόεδρος και το σωματείο του είναι σταθερά παρόντες στα «αντιρατσιστικά συλλαλητήρια» και στα πλιάτσικα που οργανώνουν κάθε τόσο τα νεοσταλινοειδή που συγκροτούν την εγχώρια Αριστερά.

Μα, τι λέει ο πρόεδρος των Μουσουλμάνων; | ΕΛΛΑΔΑ | Protagon

6 σχόλια:

  1. κι ένα (τραγό)παπα να ρωτούσες το ίδιο θ απαντούσε, για την αγία γραφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακόμη και ο πιο οπισθοδρομικός μητροπολίτης δεν προτρέπει σε δολοφονία των απίστων

      Διαγραφή
  2. Δεν φταίει ο εξευτελισμός του Ισλάμ από τη Δύση, αλλά η τραγική κατάσταση της ισλαμικής εκπαίδευσης, σε επίπεδο πανεπιστημίου και ιερατικής σχολής. Το αίτιο της μελλοντικής “τρομοκρατίας” θα είναι η ευτυχής σύμπτωση νέων ανδρών που δεν σκέφτονται και θρησκευτικών ηγετών που τους προτιμάνε έτσι επειδή, φυσικά, ούτε οι ίδιοι έμαθαν να σκέφτονται.

    Το εκπαιδευτικό επίπεδο στον ισλαμικό κόσμο είναι εν γένει σκανδαλώδες, ένα αστείο, μια εργαστηριακή καλλιέργεια δυσαρεστημένων νέων ανδρών και υποτελών νέων γυναικών που προτιμούν να κατηγορούν τον υπόλοιπο κόσμο για τα προβλήματα που δεν μπορούν να λύσουν επειδή η αυτο-αναφορική μυωπία της θρησκείας τους δεν είναι σε θέση να τα λύσει. Η έλλειψη παιδείας στο Ισλάμ οφείλεται κατά πρώτον στο Ισλάμ και όχι στη Δύση, ούτε στην απιστία, ούτε στο μοντερνισμό, ούτε στον κοσμικισμό· και κατά δεύτερον σε εκείνους που κατηγορούν πως η γιατρειά του είναι αντι-ισλαμική. Δεν πάνε καλά τα πράματα. Σκύλλα και Χάρυβδη.
    Από το blog on the way to ithaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο δουλικός τρόπος ζωής των ανατολικών είναι σε σύγκρουση με τον δυτικό δημοκρατικό από την εποχή των αρχαίων ελλήνων ακόμα (Το προσκύνημα αφορά μόνον τους βάρβαρους» Δημοσθένης 549.16) το ισλαμ ήρθε απλώς και κούμπωσε πάνω στην νοοτροπία τους για να φτάσει σήμερα στον δικό του μεσαίωνα κι βέβαια δεν μιλάμε καν για εκπάιδευση όπως παρομοίως δεν μιλούσαμε για εκπάιδευση στην θεοκρατική εποχή της Ευρώπης τότε. θεός κι εκπάιδευση ποτέ δεν πάνε μαζί.

      Διαγραφή
  3. Μα το Ισλάμ είναι δύση. Παραπέμπω στην οθωμανική αυτοκρατορία και τις κτήσεις της.
    Για αυτό εξάλλου συννενοούνται και τόσο καλά μεταξύ τους. Όπως και σε θρησκευτικό επίπεδο: Αβραάμ, Ιησούς, Μωάμεθ. Η πραγματική ανατολή ξεκινά από Ινδία και πέρα.
    Τα παραμυθάκια η καλή δύση και η κακή ανατολή είναι για τους άσχετους. Η δύση καθόλου καλή και αγία δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το ισλάμ είναι δύση; η τρίτη θρησκεία της ερήμου; θα έχω να λέω ότι το άκουσα κι αυτό.
    Η δύση κοινωνικο-πολιτικα και πολιτισμικά ούτε καλή ούτε άγια είναι, είναι όμως καλύτερη από την ανατολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails