Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

28 Ιουνίου 2014

ο Θεός, γνωρίζοντας την ελεεινή της φύση, την προίκισε με το όπλο της σεξουαλικότητας…” ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΟΣ (χυδαϊστί ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ)

Να ένας ακόμα καλός λόγος που αν χρειαστεί θα σηκώσω το όπλο θα πολεμήσω κι ευχαρίστως θα πεθάνω αρκεί να εξαφανίσω όσα περισσότερα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ έχουν απόψεις όπως οι παρακάτω! Δείτε επίσης εδώ (ΚΛΙΚ ΣΟΣ ο ισλαμιστής που μετοίκησε και δεν τον ξαναείδα αλλα θα το ξανακάνω κι ας πληρώσω όλες τις βιτρίνες της Αθήνας) για να καταλάβετε ότι δεν κάνω πλάκα! επί ελληνικού εδάφους κι όχι μόνο, όρκο ξανακάνω πως όποιος τολμήσει να προσβάλει γυναίκα μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκα θα του φάω το λαρύγγι ΣΤΕΓΝΑ!

Το Συμβούλιο Ισλαμικής Ιδεολογίας κηρύσσει την ύπαρξη των γυναικών αντι-ισλαμική

Σημείωση Ζαν Κοέν: Εξαιρετικά αφιερωμένο στους Έλληνες ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων (με πρώτους την Σακοράφα, τον Πισσία και τον Άρη Χατζηστεφάνου), κόμματα της αριστεράς (με πρώτο το ΚΚΕ) και ΜΚΟ (με πρώτο το καράβι για την Γάζα), που ξέρουν να ασκούν κριτική στο Ισραήλ (γνωρίζοντας ότι και να συλληφθούν θα τους κεράσουν φρούτα) κάθε φορά που παλαιστίνιος χαστουκίζεται αλλά ανέχονται αυτά τα τρομερά και απίστευτα χωρίς ούτε μία έστω και ψευδό-ανακοίνωση έτσι για τα μάτια του κόσμου. 

Πατσαβούρα που πάει χαμένη!!!!!!!!!!!!!!!

Pakistantoday.com 15.3.2014
KHABARISTAN TODAY

Ισλαμαμπάντ – Ανταποκριτής για Σαρία: Το Συμβούλιο Ισλαμικής Ιδεολογίας (ΣΙΙ) ολοκλήρωσε τις εργασίες της 192ης συνεδρίασής του με τον κανονισμό πως οι γυναίκες είναι αντι-ισλαμικές και ότι η ίδια τους η ύπαρξη έρχεται σε αντίθεση με τη Σαρία και τη θέληση του Αλλάχ. Στο κλείσιμο της συνάντησης στο ΣΙΙ ο πρόεδρός του Μαουλάνα Μουχχάμαντ Χαν Σιρανί παρατήρησε πως η ύπαρξη των γυναικών είναι αντίθετη στους νόμους της φύσης και θα πρέπει οι γυναίκες θα πρέπει να εξαναγκαστούν να πάψουν να υπάρχουν το συντομότερο δυνατό προκειμένου να προστατευτεί το Ισλάμ και η Σαρία. Η ανακοίνωση έρχεται λίγες μέρες μετά την 191η συνάντηση του ΣΙΙ που αποφάνθηκε ότι οι νόμοι που σχετίζονται με την θέσπιση ελάχιστης ηλικίας γάμου είναι αντι-ισλαμικοί.

Αφού διακήρυξαν ότι οι γυναίκες είναι αντι-ισλαμικές, ο Σιρανί εξήγησε πως στην ουσία υπάρχουν δύο ειδών γυναίκες: οι χαράαμ και οι μακρούχ. “Μπορούμε να χωρίσουμε τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο σε δύο διακριτές κατηγορίες: όσες είναι χαραάμ και εκείνες που είναι μακρούχ. Τώρα η διαφορά ανάμεσά τους είναι πως οι πρώτες απαγορεύονται κατηγορηματικά ενώ οι τελευταίες είναι πραγματικά ανεπιθύμητες” είπε ο Σιρανί.

Προχώρησε περαιτέρω εξηγώντας με ποιον τρόπο οι γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο θα αναβαθμιστούν όλες σε μακρούχ από χαραάμ που είναι τώρα. “Κάθε γυναίκα που διαθέτει θέληση θα είναι χαραάμ, απόλυτη χαραάμ, και συνωμοτεί εναντίον του Ισλάμ και της Ουμμάμ ενώ όσες είναι εντελώς υποταγμένες θα μπορούν να φτάσουν στο στάτους των μακρούχ. Τέτοια είναι η γενναιοδωρία της ιδεολογίας μας και τέτοια η προσπάθεια όσων μουσουλμάνων όπως εμείς, που είμαστε οι γνήσιοι φωτοδότες της ισότητας των δύο φύλων”, πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΙΙ. 

Αξιωματούχοι δήλωσαν στην εφημερίδα Khabaristan Today πως τα μέλη του συμβουλίου μελέτησαν επισταμένως διάφορες ιστορικές αναφορές σχετικά με τις γυναίκες και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως κάθε γυναίκα είναι πηγή της φίτνα και διηνεκής εχθρός του Ισλάμ. Αποφάνθησαν επίσης πως περιορίζοντάς τες στην υποταγή, σχεδόν στο στάτους του σκλάβου, οι μομινίν και οι μουτζαχεντίν μπορούν να διασφαλίσουν πως το Ισλάμ θα συνεχίσει να είναι η θρησκεία της ειρήνης, της ευημερίας και της ισότητας των φύλων.

Απαντώντας στο ερώτημα αξιωματούχου, είπε πως τα διεθνή στάνταρντς της ισότητας των δύο φύλων δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται εάν έρχονται σε αντίθεση με το Ισλάμ ή το σύνταγμα του Πακιστάν που έχει ενσωματώσει το Ισλάμ και έχει δώσει κυριαρχικά δικαιώματα στον Αλλάχ. “Δεν πιστεύουμε στα ιδανικά της Δύσης και δεν θα πρέπει να δώσουμε προσοχή σε οτιδήποτε αντιστρατεύεται το Ισλάμ. Σε κάθε περίπτωση, δίνοντας στις γυναίκες υψηλότερο στάτους από αυτό της μακρούχ, οι μουσουλμάνοι έχουμε προετοιμάσει το δρόμο προς τον πραγματικό, ευπειθή φεμινισμό” δήλωσε ο αξιωματούχος.

Η συνάντηση του ΣΙΙ επίσης συμβούλεψε την κυβέρνηση πως για να προασπίσει το Ισλάμ θα πρέπει να αφαιρέσει από τις γυναίκες το δικαίωμα να αναπνέουν. “Εάν μια γυναίκα επιτρέπεται να αναπνέει ή όχι επαφίεται στον άντρα της ή στο άρρενα προστάτη της και σε καμία γυναίκα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες δεν θα πρέπει να επιτραπεί να αποφασίσει η ίδια εάν θα αναπνέει ή όχι”, είπε ο Σιρανί.

http://www.pakistantoday.com.pk/2014/03/15/comment/coucil-of-islamic-ideology-declares-womens-existence-anti-islamic/

www.cohen.gr - Το Συμβούλιο Ισλαμικής Ιδεολογίας κηρύσσει την ύπαρξη των γυναικών αντι-ισλαμική

κλικ κι εδώ για να μην νομίζετε πως τα χριστιανά διέφεραν και πολύ τότε την εποχή των παππούδων μας που πίστευαν σ’ έναν θεό πατέρα παντοκράτορα ποιητή ουρανού και γης φτου κι ανάθεμα τρις!!!!

ΥΓ. και τώρα επιστρέφω στην κοσμάρα μου, εγώ και τα στοιχειά της φύσης αλλά θα επιστρέψω κάποια στιγμή, μάλλον….

25 Ιουνίου 2014

Τρυφερές εικόνες ρατσισμού

Τις προάλλες επισκέφτηκα τον καλό φίλο Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη, να τον συγχαρώ για το τελευταίο του βιβλίο, «Το ελάχιστο ίχνος», κατά τη γνώμη μου μία επιτυχή σύγχρονη εκδοχή του ελληνιστικού μυθιστορήματος. Κατά την επιστροφή από Πεύκη προς πλατεία Αμερικής με το λεωφορείο Α8, σε κάποια από τις ενδιάμεσες στάσεις επιβιβάστηκε νεαρό ζευγάρι μαύρων, ούτε εικοσιπεντάχρονοι, από την εμφάνιση και την όλη στάση τους έμοιαζαν με δικούς μας μεσοαστούς, κρατούσαν σε καλάθι το βρέφος τους. Ούτε παιδί ούτε νήπιο ∙ βρέφος.

Μετά από λίγο κι αφού προηγήθηκε από διαφορετική κατεύθυνση ένα «Άχου, τι όμορφο μαυράκι!», σηκώθηκε κάποιος, πλησίασε στο καλάθι, κατέβασε τα δάχτυλά του, άγγιξε το μάγουλο του βρέφους. Ύστερα και δεύτερος, και τρίτος, πρέπει το σύνολο τέσσερις. Οι γονείς σαν ζώα πάνω απ’ το μικρό τους κράταγαν την ανάσα τους, συγκρατιόντουσαν με δυσκολία από το να χιμήξουν. Να σημειωθεί επίσης ότι αυτή η ανοίκεια… οικειότητα προερχόταν μόνο από αντρικά και εμφανώς λούμπεν δάχτυλα. Μέχρι που ακούστηκε μεσήλικη γυναίκα, και αυτή όχι επιτακτικά: «Μην το πιάνετε το μωρό με τα χέρια σας, δεν κάνει…» Το αγόρι και το κορίτσι, οι γονείς, κοίταξαν προς την πλευρά της με εύγλωττη ευγνωμοσύνη, έπειτα σταδιακά χαλάρωσαν, επέστρεψαν το κουβεντολόι τους.

Πρόσφατα, πάλι, στην ουρά ταμείου σε μεγάλο σουπερμάρκετ της Κυψέλης, ακούγεται αίφνης η διαμαρτυρία εφήβου που του πήραν τη σειρά, γυρνάμε προς τα πίσω, είναι ο τελευταίος, το στιγμιότυπο δεν έχει μάρτυρα, το παιδί που διαμαρτύρεται είναι μαύρος, κι αυτός στον οποίο απευθύνεται, ένας δικός μας μεσήλικος, μία θέση μπροστά του, ο οποίος με μια αδιόρατη σιχασιά στο λοξό βλέμμα και στη σχισμή των χειλιών του απαξιοί και να του απαντήσει. Δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε το παιδί, παρόλο που έχει με το μέρος του το δίκιο της φυσικής και όχι μόνο ευγένειας. Με εντυπωσιάζουν τα ελληνικά του που υποθέτω δεν τα ’μαθε από τους γονείς του ή το κοινωνικό τους περιβάλλον, μα και που αποκλείεται να τα μάζεψε μόνο από την ελληνική τηλεόραση ή το σχολείο. Ξεφυσάει μια – δυο εκπνοές, ύστερα βουβαίνεται, φαίνεται να το ξεχνάει.

Διηγιόταν υπάλληλος στην υποδοχή γυμναστηρίου την κατσάδα που άκουσε από το αφεντικό της όταν πούλησε μηνιαίες συνδρομές σε δύο σκουρόχρωμα ισχνά μεταναστόπουλα, «Δε σου είπα σε κάτι τέτοιους να λες 90 ευρώ (αντί 30) ο μήνας, να παίρνουνε δρόμο; Πακιστανά είναι, δεν το βλέπεις! Ο κόσμος σιχαίνεται να γυμνάζεται μαζί τους», «Μα φοράγανε σκουλαρίκια, …και παπούτσια επώνυμα», αντέτεινε η υπάλληλος, «πού να το καταλάβω ότι ήτανε Πακιστανοί».

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα φιλμάκι από το You Tube σε διάφορες παραλλαγές, το είδα αναρτημένο και εδώ, στην ηλεκτρονική Athens Voice, με τίτλο racism experiment dolls ή Doll Test, πείραμα ρατσισμού ή άσκηση με κούκλες, η κάμερα καταγράφει σταθερά από τη μία πλευρά ενός τραπεζιού, στο τραπέζι βρίσκονται δύο πανομοιότυπες κούκλες, διαφέρουν μόνο στο χρώμα, η μία μαύρη η άλλη λευκή, και στην απέναντι πλευρά καθισμένα απαντούν σε ερωτήσεις σχετικές με τις κούκλες έγχρωμα στην πλειονότητά τους παιδιά προσχολικής ηλικίας. Οι ερωτήσεις είναι για το ποια από τις δύο κούκλες είναι όμορφη ή άσχημη, καλή ή κακή, και επίσης τους ζητούν να αιτιολογήσουν τις απαντήσεις τους.

Δε γνωρίζω το επιστημονικό κύρος αυτών των βίντεο (με ποια κριτήρια επελέγη το δείγμα των παιδιών ή οι απαντήσεις τους), εύλογα μαντεύω ωστόσο τις αποκρίσεις τους και προτού τις ακούσω: άσχημη ή κακή, δηλώνουν τα περισσότερα, είναι η μαύρη, και η αιτιολόγησή τους είναι συνήθως ταυτολογική, η μαύρη είναι κακή γιατί είναι μαύρη. Όσο κι αν σοκάρει, εντούτοις η δύναμη των στερεοτύπων είναι γνωστή.

Σε μία από τις παραλλαγές, και μάλιστα στην πρώτη που είδα, (την είχε κοινοποιήσει στο facebook ο φίλος και καλός γλωσσολόγος Γιάννης Οικονόμου), μεξικανικής προέλευσης, η τελευταία ερώτηση και που απευθύνεται σ’ ένα έγχρωμο αγόρι, του ζητά να πει με ποιαν από τις δύο κούκλες μοιάζει. Το παιδί, που πρωτύτερα έδειξε ως άσχημη και κακή τη μαύρη, στρέφει το κορμί και το χέρι αυθόρμητα προς τα κει, ύστερα ακαριαία και με πανικό σχεδόν γυρνάει προς την λευκή, δείχνει αυτήν, ότι μοιάζει με τη λευκή κούκλα, όχι τη μαύρη. Είναι το βλέμμα του χαμένο, σουρώνει τα χείλη του σαν από έναν ασύνειδο πόνο.

Αυτά τα δευτερόλεπτα στην έκφραση αυτού του παιδιού μού τριβέλιζαν για μέρες το μυαλό, εωσότου κατανόησα την αναγωγή που γινόταν στο ασυνείδητό μου. Η μαύρη κούκλα ήταν ο ομόφυλος προσανατολισμός, η λευκή ο ετερόφυλος. Είχα καθίσει κι εγώ σ’ αυτό το τραπέζι κι είχα τείνει το δείκτη πολλές φορές προς τη λευκή αντί προς τη μαύρη κούκλα. Κι αν είναι σχετικά εύκολο ή όχι πολύ δύσκολο σ’ ένα μαύρο παιδί ήδη στην διάρκεια της πρωτοβάθμιας να ταυτίσει πια τη μαύρη κούκλα με τον εαυτό του (μόλο που ο Μάικλ Τζάκσον έδειχνε στη διάρκεια όλης του της ζωής τη… λευκή), είναι ελάχιστοι οι ομοφυλόφιλοι που ακόμα και στην εφηβεία, έστω μόνοι με τον εαυτό τους, αποδέχονται την ταύτιση. Και απ’ αυτούς που συμφιλιώνονται με τον προσανατολισμό τους αργότερα στην ενήλικη ζωή τους δεν είναι λίγοι όσοι τον θεωρούν κακό και άσχημο, μερικοί κιόλας, ακόμα και ηλικιωμένοι (τόσο πρόδηλο ιδιαίτερα σε ορισμένους ρασοφόρους) δε σταματούν ποτέ να του επιτίθενται με λυσσαλέα εμπάθεια.

Στο σύγχρονο κόσμο, εννοώ τον κόσμο μετά τον Διαφωτισμό, οι κύριες κατευθύνσεις, με τις όποιες επιμέρους διαφωνίες ή στρατηγικές, είναι δύο: η εμπιστοσύνη στη λογική, στον ορθό λόγο, κι η αμετάκλητη επιλογή της ελευθερίας. Κι εδώ δε χωράνε δογματικές αγκυλώσεις. Υπάρχουν ελευθερίες που κατακτιούνται με κρατική υποστήριξη, αυτές –τι να κάνουμε– τις αγαπούν περισσότερο οι αριστεροί, όπως και ελευθερίες που κερδίζονται με τον περιορισμό του κράτους, τις δεύτερες τις υπερασπιζόμαστε οι φιλελεύθεροι. Στην πρώτη κατηγορία υπάγονται η καθολική βασική δωρεάν εκπαίδευση ή οι αντίστοιχες υπηρεσίες υγείας.

Αν απελευθερώσεις ένα ζώο γεννημένο στην αιχμαλωσία, δεν ξέρει να ζήσει, θα τριγυρνάει γύρω από το λουρί του. Εδώ χωράνε οι ποικίλες ποσοστώσεις, οι αντιρατσιστικοί, ο γάμος ομοφύλων, ένα είδος, δηλαδή, αρχικής αναγκαίας προστασίας των δικαιωμάτων. Οι οποίοι, αντιρατσιστικός και ισότιμος πολιτικός γάμος, παρεμπιπτόντως, θα θεσπιστούν και εδώ, μόνο που θα θεσπιστούν με καθυστέρηση, μίζεροι, εκβιασμένοι και εισαγόμενοι, όπως και ό,τι ανάλογο προηγήθηκε τις περασμένες δεκαετίες, (ισότητα φύλων, συνδικαλισμός, εργατικά δικαιώματα, πλουραλισμός, ελευθεροτυπία), για να γίνουν δυστυχώς κι αυτοί με τη σειρά τους ασυδοσία και παρακμή, όχι ελευθερία και ευημερία.

Ο ρατσισμός δεν είναι ποτέ τρυφερός. Είναι διαβρωτική, τοξική και όχι μόνο βραδείας δράσης βία.

www.athensvoice.gr

17 Ιουνίου 2014

φτου σκατά! μας πήρανε χαμπάρι…!

ήταν ωραία και βγάζαμε και γκόμενες μέχρι που το μυρίστηκαν οι ζακυνθινοί (κρίση γαρ) και το έκαναν τουριστική ατραξιόν κι αξιοθέατο κι άντε τώρα εμείς να ψάχνουμε παραλία…. ρε τι πάθαμε φέτος! καλή η ανάπτυξη παίδες καλός κι ο τουρισμός δεν λέω αλλά μην μας κλέβετε τα χόμπυ ε; Τον πούλο για Κεφαλλονιά…

 

14 Ιουνίου 2014

Πάτρα: Νηστικοί κινδυνεύουν να μείνουν οι ασθενείς του Νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας"

Μπα; και γιατί δεν κάνει ο άγιος ανδρέας το θαυμα του; να βρέξει μάννα εξ ουρανών να φάνε οι ασθενείς ή έστω να οδηγήσει ο ίδιος το φορτηγό ή έστω ένας άγγελος κυρίου; Χάθηκαν οι άγγελοι κυρίου; Δεν έχουν δίπλωμα ή τελικά όλα αυτά είναι φούμαρα κι αν δεν τους πάει ΑΝΘΡΩΠΟΣ φαί θα πεθάνουν από την πείνα προσευχόμενοι; Άντε ρε άγιε αντρέα όλο λόγια είσαι κι εσύ!!!! Πάρτε τους να τους πάτε δίπλα στο “παναγία η ελεούσα” έμαθα πως σήμερα έγινε θαύμα κι έβρεχε αντίδωρα! Αμην!

Καταστάσεις που ξεπερνούσαν πριν από λίγα χρόνια κάθε φαντασία, εκτυλίσσονται πλέον στο χώρο της δημόσιας Υγείας.Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας" στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το patrastimes, οι ασθενείς του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς φαγητό σήμερα, γιατί όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, η Διοίκηση και η Υ.ΠΕ δεν φρόντισαν να υπάρχει οδηγός για την μεταφορά του φαγητού.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου απειλώντας πιέζει Εργαζόμενους άλλων ειδικοτήτων να πάρουν το αυτοκίνητο και να μεταφέρουν φαγητά και αίματα, την ώρα που όλα έχουν αφεθεί στην τύχη τους.
Το σωματείο των εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών, τονίζοντας πως αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.

Πάτρα: Νηστικοί κινδυνεύουν να μείνουν οι ασθενείς του Νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας" | Τοπικά Νέα - NewsIt.gr

θα μείνουμε για πάντα κτήνη!

παντρεύομαι < παθητική φωνή του ρήματος παντρεύω < υπανδρεύω < ύπανδρος (γυνή). Αρχικά η λέξη αφορούσε στη γυναίκα, ενώ για τον άνδρα χρησιμοποιούνταν το ρήμα νυμφεύομαι. Αργότερα και μάλλον επειδή οι άντρες λιγόστεψαν, η σημασία της επεκτάθηκε κι έτσι το ρήμα χρησιμοποιείται πια και για τους “άντρες”. Κι έτσι φτάσαμε στο σήμερα όπου κάποιος μπορεί να παντρεύεται χωρίς καν άντρα!

Ακολουθεί άρθρο που το βρήκα σε όλες τις εφημερίδες με πλήρες φωτογραφικό υλικό και το οποίο με κάνει ν’ αναρωτιέμαι αν και κατά πόσο είναι θεμιτό και ηθικό να περιγελάμε να κοροϊδεύουμε να βρίζουμε και να χλευάζουμε τους άρρωστους τους ανάπηρους και γενικώς τους διαφορετικούς! Διότι τι άλλο μπορεί να είναι εκτός από κοροϊδία ύψιστου μεγέθους ο δήθεν γάμος μιας ηλίθιας μ’ έναν ανύπαρκτο γαμπρό; Αν αυτό δεν είναι διαπόμπευση της άρρωστης τι άλλο μπορεί να είναι; Αυτή η καταραμένη “φυσιολογική” κοινωνία αφότου περιορίστηκε στην γελοιοποίηση των άρρωστων των αδύναμων και των διαφορετικών όπως έως χθες συνήθιζε (δείξε μας το πουλί σου να γελάσουμε και γέλαγε και ο χαζός δείχνοντας το πουλί του παλιά στο χωριό) βρήκε τώρα νέο τρόπο να τους ξευτιλίζει, πιο… κυριλέ και με παγκόσμια απήχηση! ¨οχι σαν παλιά που μόνο το χωριό ξευτίλιζε τον χαζό! όχι! Τώρα θα τους ξευτιλίζουμε με στυλ και παγκόσμια απήχηση! Τι να πω; Λυπάμαι! 

«Οι άνθρωποι νιώθουμε ιδιαίτερα άβολα με ανθρώπους που δεν συμβαδίζουν με τις προσδοκίες που έχουμε για το φυσιολογικό. Πιστεύω ότι η φωτογραφία μας δίνει την δυνατότητα να πούμε με συμπόνια μια ιστορία και μας χαρίζει μια οπτική γωνία σε έναν κόσμο που δεν έχουμε συνηθίσει».

Αυτά είναι τα λόγια της φωτογράφου Λίντσει Μόρις, που ανέλαβε να καλύψει φωτογραφικά ένα πολύ διαφορετικό γαμήλιο πάρτι. Νύφη ήταν η Ριτσίνα, μια 25χρονη γυναίκα με σύνδρομο Ντάουν ενώ γαμπρός δεν υπήρχε, καθώς πρόκειται για ένα θεματικό πάρτι γενεθλίων, που θα έδινε μεγάλη χαρά στη Ριτσίνα.

Εμπνευστής του θεματικού πάρτι ήταν η μητέρα της Ριτσίνα και αφορμή μια επίμονη ερώτηση της 25χρονης. Τα τελευταία χρόνια μητέρα και κόρη πήγαν σε αρκετούς γάμους και η Ριτσίνα διαρκώς ρωτούσε την μητέρα της «γιατί εγώ δεν μπορώ να παντρευτώ;». «Κάθε φορά που μου έκανε την ερώτηση, προτιμούσα να πεθάνω, διότι δεν ήξερα τι να πω» είπε η μητέρα σε πρόσφατη συνέντευξη και τελικά η απόγνωση την οδήγησε στην πραγματοποιήση ένος κανονικού γαμήλιου πάρτι, που έλειπε μόνο ο γαμπρός.

n

n

n

n

n

n

n

n

n

10 Ιουνίου 2014

Δυο λόγια για την μετανάστευση

Χωρίς φιοριτούρες και πολλά μπλα μπλα και να ‘χαμε να λέγαμε, αυτό με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης είναι τουλάχιστον απάνθρωπο πλην όμως απάνθρωπο είναι επίσης να ζουν στους δρόμους και στους υπονόμους των πόλεων άνεργοι πεινασμένοι άρρωστοι κυνηγημένοι σαν ζώα! Έχω ξαναπεί ότι η μετανάστευση δεν γίνεται, είναι αφύσικο κι αθέμιτο να σταματήσει μπορεί όμως να γίνει οργανωμένα προς όφελος όλων. Ως έχουν σήμερα τα πράγματα η χώρα μας έχει επιλεχθεί εκτός από είσοδος των μεταναστών να λειτουργεί και ως «χώρος επιλογής» αυτών! Ήταν στα σχέδια των πολιτικών να γίνεται το «ξεδιάλεγμα» στις χώρες εισόδου κι όσοι εγκρίνονται να περνούν στα ενδότερα της ΕΕ κι όσοι απορρίπτονται να επιστρέφονται στις πατρίδες τους. Έχει μια βάση αυτή η σκέψη αλλά έτσι όπως εφαρμόζεται είναι επιεικώς επικίνδυνη. Πως είναι το σωστό-ανθρώπινο;

Καταρχήν οφείλουμε να καλούμε εδώ όσους θέλουν να μεταναστεύσουν και τους χρειαζόμαστε. Εργάτες θέλουμε γιατρούς θέλουμε μηχανικούς θέλουμε τους καλούμε να έρθουν.

Κλείνουμε τα σύνορα κι όποιος θέλει να μπει μπαίνει μόνο από τις πύλες εισόδου. Πως κλείνουμε τα σύνορα; Τσακώνουμε τους χρυσαυγίτες κι αντί να τους ταΐζουμε στον κορυδαλλό τους δίνουμε κιάλια ασύρματο μια σφεντόνα παιδική και 470€ μηνιαίο μισθό και τους τοποθετούμε ανά τριάδες πάνω σε κάθε βραχονησίδα να μας ειδοποιούν όποτε βλέπουν κάτι και τους αφήνουμε στις βραχονησίδες να την βρίσκουν αυτοί υπέρ του έθνους να ησυχάσουμε κι εμείς να γίνεται και η δουλειά φτηνά. Όποιος δε χρυσαυγίτης αρνηθεί την υπηρεσία προς την… πατρίδα θα παίρνει την άγουσα για φυλακή ισόβια. Κι αν δεν φτάνουν οι χρυσαυγίτες να στέλνουμε κι άλλους κατάδικους να εκτίουν την ποινή τους φυλώντας τα σύνορα με μισθό ασφάλεια κι όλα κανονικά όπως όλοι οι εργαζόμενοι πλην όμως υποχρεωτικά ή αλλιώς φυλακή.

Οργανώνουμε εσωτερικό αποικισμό-μετοίκιση. Η ελληνική επαρχία είναι άδεια! Αμέτρητα τα εγκαταλειμμένα χωριά οι εγκαταλειμμένοι αγροί και βοσκοτόπια. Τα χτίζουμε οργανωμένα μ’ εργάτες κυρίως τους ήδη εδώ άνεργους κι άστεγους μετανάστες, δημιουργούμε τις υποδομές και όποιος θέλει να μάθει την ελληνική γλώσσα (υποχρεωτικά) και να πάει να ζήσει και να εργαστεί μ’ ενοίκιο στο δημόσιο, εκεί που άλλοτε έζησαν κι εργάστηκαν οι παππούδες μας και που σήμερα έχουν εγκαταλειφτεί κι όποιος πάλι μετανάστης αρνηθεί να μάθει την γλώσσα και να εγκατασταθεί εκεί που μεγάλωσε ο παππούς μου να παίρνει την άγουσα για την πατρίδα του αυτόματα.

Μετά πάροδο πέντε (5) ετών κι όποιος δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα (ποινικό) να έχει δικαίωμα να φέρει και την οικογένειά του μέχρι συγγένειας πρώτου βαθμού και στα δέκα χρόνια χωρίς πρόβλημα να παίρνουν την ελληνική υπηκοότητα. Φυσικά όποιο παιδί γεννιέται εδώ θα γεννιέται ως έλληνας όπως όλοι μας! Αντιθέτως όποιος στην πενταετία δημιουργήσει πρόβλημα (ποινικό) θα δικάζεται μεν αλλά η ποινή θα είναι άμμεση απέλαση κι επιστροφή στην πατρίδα του κι όχι φυλάκιση εδώ. Το ίδιο και όσοι δεν θέλουν να μάθουν την γλώσσα ή όσοι αρέσκονται να μαστιγώνονται στους δρόμους, απέλαση. Όσοι πάλι επιλέξουν να πάνε σε άλλη χώρα της ΕΕ μετά την πάροδο της πενταετίας να είναι ελεύθεροι να το κάνουν και η νοικιασμένη περιουσία θα περνάει στον επόμενο.

Τα σχολεία μας θα διδάσκουν μόνο ελληνικά. Όποιος μετανάστης θέλει να μάθει την μητρική του γλώσσα στα παιδιά του να πληρώνει από την τσέπη του. Να χτιστούν ναοί όλων των θρησκειών από ένας σε κάθε πόλη αλλά η εκδηλώσεις των θρησκευτικών τους ηθών κι εθίμων θα λαμβάνουν χώρα μόνο εντός των ναών. Εκτός ναών να απαγορεύεται οποιαδήποτε θρησκευτική εκδήλωση.

Κατά τ’ άλλα όλοι θα είμαστε ισότιμοι πολίτες με ίσες υποχρεώσεις και ίσα δικαιώματα κι έτσι νομίζω πως θα λυθεί το πρόβλημα άπαξ.

ΥΓ. Φυσικά τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να γίνει διότι αν γίνουν αυτά τότε η μετανάστευση θα πάψει να λειτουργεί ως μοχλός πίεσης μισθών ενοικίων ανεργίας ψηφοθηρίας κλπ κλπ.

9 Ιουνίου 2014

Περί σεξισμού μιλώντας…

αν στο παρακάτω βίντεο ήταν οι γυναίκες το αντικείμενο θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν κι όλες οι…. γυναικείες οργανώσεις του πλανήτη, πως είναι σεξιστικό πως υποτιμά τις γυναίκες πως οι γυναίκες δεν είναι σκύλοι πως είμαστε φαλλοκράτες πως είμαστε απολίτιστοι βάρβαροι κλπ κλπ μύρια όσα θα ακούγονταν από τις γυναικείες οργανώσεις αν το λουρί το φορούσαν γυναίκες. Πλην όμως το λουρί το φοράνε άντρες κι ως εκ τούτου ουδέν πρόβλημα σεξισμού! Κορίτσια… εραστή βαρβάτο θα βρίσκετε σύζυγο όμως όχι! Θα ψεκάζουμε θα τρώμε καλά θα σπέρνουμε και θα παίρνουμε τον πούλο για άλλα κι έτσι θα καταλήξετε να κοιμάστε μόνες σας να ζείτε μόνες σας να μεγαλώνετε τα παιδιά μόνες σας και θα γερνάτε μόνες σας ψάχνοντας το έτερον ήμισυ που να δέχεται λουρί…. Σύντομα θα έρθει η μέρα (αν δεν ιχύει ήδη) που θα ψάχνετε αρσενικό ζωής αλλά θα βρίσκετε μόνο αρσενικό της μιας νύχτας κι αν! Και βεβαίως μετά θα φταίνε πάλι αυτά τα γουρούνια που έχουν όλα την ίδια μούρη! Ήδη η αρσενική νεολαία έχει ως κεντρικό σύνθημα κι εφαρμόζει πιστά το “όλες για τον πούτσο είναι” ήδη χάσατε τον σεβασμό και την εκτίμηση των νεαρών αρσενικών! Συνεχίστε έτσι και σύντομα θα ‘ρθει η μέρα που θ’ αναπολείτε τον… γυναικωνίτη. Αυτά και καλά μουνιά στον πούτσο μας!!!

ΥΓ. οι νέες γυναίκες έχουν σήμερα ως μόνιμο σύνθημα “γάμησε και μ’ άφησε” πολλές φορές δε συμπληρωμένο με το “μ’ ένα μωρό στα χέρια”! Αν ούτε αυτό δεν σας λέει τίποτα συνεχίστε ως έχετε! Στ’ αρχίδια μας (που έχουμε)!!!!


Humans act like dogs από CDemo83

8 Ιουνίου 2014

και τώρα τι;

…με ρώτησε μετά την κραιπάλη και τα μάτια της με γύρισαν μια ζωή πίσω. Τώρα κορίτσι θα περάσουμε μια βόλτα από το παρελθόν τότε που παιδιά τραγουδούσαμε το μέλλον που είναι παρόν! Μην το ψάχνεις, είναι πάνω από μας κι είμαστε μέσα σ’ όλα! Την γαλάζια θάλασσα κοίτα την πλατιά κι άστα τα μαλάκια σου ν’ ανεμίζουνε στην τρελή νοτιά, άκου με και μένα! 

Στον τρελό τον δρόμο μας πιάσε μου το χέρι…. που τελειώνει ο δρόμος μας ποιός μπορεί να ξέρει….

7 Ιουνίου 2014

Το καλοκαίρι άρχισε

εδώ γίνεται ένας μικρός χαμός κι επειδή δεν το έβρισκα είπα να το βάλω για να μην ξεχνιόμαστε αφού όπως μου έλεγε ο παππούς μου όταν σε ηλικία 94 ετών τον είχα ρωτήσει “τι μένει από την ζωή παππού”;  ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΓΙΕ ΜΟΥ!!!

1 Ιουνίου 2014

Δυό λόγια για την άνοδο του φασισμού στην ευρώπη

Θα μπορούσα να γράψω έκθεση ιδεών. Θα μπορούσα να γράψω και βιβλίο με πολλές λεξεις και πολλές σελίδες με θέμα την άνοδο του φασισμού στην ευρώπη αλλά η ουσία δεν χρειάζεται πολλά λόγια για να γίνει κατανοητή.

Για την άνοδο της ακροδεξιάς ευθύνεται εν πολλοίς η υπογεννητικότητα. Έχουμε γίνει ήπειρος γέρων και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε. Τα υπολείμματα οι επιζήσαντες του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου τωρα που γέρασαν αναπολούν τα ηρωικά τους χρόνια κι αρέσκονται στον φασισμό που κάποτε πολέμησαν και το γιατί είναι απλό. Καταρχήν γέρασαν κι ως υπερήλικες φυσικά κατάντησαν συντηρητικοί. Κατά δεύτερον το ότι μετά το τέλος του δευτερου παγκόσμιου πολέμου χαρίστηκε η ζωή σε όλους σχεδόν τους δοσίλογους ταγματασφαλίτες ρουφιάνους των ss στ’ όνομα του ανθρωπισμού (κι ας σιχαίνονταν τον ανθρωπισμό οι φασίστες) τους έδωσε το άλλοθι να μεγαλώσουν ανεμπόδιστα με τις ιδέες της ρουφιανιάς του δοσιλογισμού και του φασισμού και τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους. Κατά τρίτον και σύμφωνα με την καπιταλιστική αντίληψη περί ζωής των κωλόγερων πρωτίστως σημασία έχει το χρήμα. Αν μειωθεί το χρήμα τότε κανένα πρόβλημα οι κωλόγεροι να επιλέξουν φασισμό μπας και ρημάξουμε πάλι τους εβραίους (ξεκινάμε από αυτούς κι έπονται κι άλλοι) να τους πάρουμε τα λεφτά να λυθεί το πρόβλημα. Έτσι έμαθαν έτσι κάνουν. Κατά τέταρτον τώρα που γέρασαν τα τζόβενα το γύρισαν στο κύριε ελέησον κι ως γνωστόν φόβος θεού σημαίνει φασισμός!

Δεν φταίνε όμως μόνο οι γέροι. Φταίμε και οι νεότεροι και φταίμε πάλι στ’ όνομα του διαστρεβλωμένου ανθρωπισμού. Να επισημάνω καταρχήν πως ανθρωπισμός σημαίνει σεβασμός στον άνθρωπο κι όχι σεβασμό σ’ ότι ο καθένας πρεσβευει. Το σημαντικό λοιπόν πρόβλημα για τους νέους σήμερα στην Ευρώπη είναι ο ισλαμισμός. Έρχονται εδώ οι μωαμεθανοί για μια καλύτερη ζωή (δηλαδή αποκλειστικά για χρήμα) ισλαμιστές απ’ όλο τον πλανήτη αλλά θέλουν (όπως η θρησκεία τους επιτάσσει) να επιβάλουν εδώ τον ισλαμισμό εκμεταλλευόμενοι τ’ ανθρώπινα δικαιώματα τα οποία όμως δεν δέχεται ο ισλαμισμός. Έτσι έχουμε το φαινόμενο ο ισλαμισμός εκμεταλλευόμενος την ανεξιθρησκία να θέλει να επιβληθεί σε όλους και βέβαια αυτή η παράνοια οδηγεί φυσιολογικά στην επόμενη παράνοια όπου αντιδρώντας μηχανιστικά επιλέγουμε δημοκρατικά τον φασισμό ώστε να γλυτώσουμε την ισλαμική επιβολή. Το λάθος γεννάει λάθος, έτσι πάει.

Η λύση δεν είναι καθόλου απλή αλλά υπάρχει. Κατά την γνώμη μου λοιπόν οφείλουμε καταρχήν να ξεχωρίσουμε τους εκλέκτορες ώστε από μια ηλικία και πάνω να μην ψηφίζουν για κυβέρνηση αλλά για γερουσία και κατά δευτερον να απαγορευτεί το ισλαμ στην ευρώπη όχι επειδή είμαστε χριστιανοί αλλά επειδή είμαστε ανεξίθρησκοι. Μπορούμε να κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή με τον χριστιανισμό των παπούδων μας που άλλωστε έχει περιοριστεί αρκετά (χρειάζεται κι άλλο) αλλά όχι να ξεφορτωθούμε τον χριστιανισμό για να μας κάτσει το ισλαμ στο σβέρκο. Αυτό δεν θα το ανεχτούν οι ευρωπαίοι και στην τελική θα προτιμήσουν αν χρειαστεί την επιστροφή στον πατρογονικό τους χριστιανισμό.

Στις χώρες του ισλαμ οι υπόλοιπες θρησκείες απαγορεύονται και το να αλλαξοπιστήσει κάποιος τιμωρείται με θάνατο φρικτό. Οφείλουμε λοιπόν να θέσουμε το θέμα κι όποιος έρχεται εδώ να περιορίζεται σε ό,τι αφορά τις θρησκευτικές του εκδηλώσεις (όχι πεποιθήσεις) και τα θρησκευτικά του ήθη κι έθιμα. Διότι είδαμε και πάθαμε να περιορίσουμε τα δικά μας κι ορθώς δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποστούμε τα ίδια και χειρότερα από τους πρωτόγονους ισλαμιστές. Εάν το ισλαμ δεν περιορισθεί αυστηρά στην Ευρώπη θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα κι όχι άδικα, να το ξέρετε. Δεν αγωνιζόμαστε να αποχριστιανοποιηθούμε για να εξισλαμισθούμε κατόπιν. Αυτό θα είναι τρομερό λάθος και θα έχει τραγικές συνέπειες. Όποιος λοιπόν θέλει ισλαμικό τρόπο ζωής και σαρίες και μπούργκες και κλειτοριδεκτομές και μαστίγια και ακρωτηριασμούς και τις γυναίκες σκλαβες να μείνει εκεί που βρίσκεται ή να πάει να ζήσει σ’ ένα από τα τόσα ισλαμικά καθεστώτα ανα τον πλανήτη. Αλλιώς βλέπω τον φασισμό να έρχεται ώστε το ένα άκρο να εξισορροπήσει το άλλο. Σκοπός του ευρωπαϊκού πολιτισμού είναι να κάνει κι άλλους ανθρωπιστές κι όχι να υποχωρήσει στον μεσαίωνα προς δόξα των εθίμων και των ηθών του ισλάμ.

Αν αυτά δεν συμβούν να μου το θυμηθείτε, θα επιβληθεί χριστιανο-φασισμός για να πολεμήσει τον ισλαμο-φασισμό και θα σκοτωθούμε μεταξύ μας για χάρη του άθλιου του Αλλάχ και του ξεφτιλισμένου προφήτη του τον μωάμεθ.

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails