Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

1 Δεκεμβρίου 2014

προς μισθωτούς ψυχοπονιάρηδες επαγγελματίες της φρίκης.

Πρώτη φορά ακούω πρεζάκι που… αυτοκτονεί!!! Κάποιοι ή δεν ξέρουν τι είναι πρέζα ή μας κοροιδευουν μέσα στα μούτρα μας. Το πρεζάκι καλό μου ημερολόγιο είναι νεκρό πολύ καιρό πριν γίνει πρεζάκι. Είναι νεκρό από την στιγμή που αποφάσισε να γίνει πρεζάκι. Ναι ναι, καλά κατάλαβες. Η πρέζα είναι θέμα επιλογής, καθαρά θέμα επιλογής και οπωσδήποτε καθένας έχει το δικαίωμα της επιλογής για τον εαυτό του. Αλλά μόνο για τον εαυτό του. Είναι αρρώστια η πρέζα, αρρώστια που οδηγεί κατευθείαν στο θάνατο αλλά μπορεί να γίνει κι έγκλημα. Έγκλημα όταν πχ δίνεις πρέζα σε άλλον χωρίς αυτός να το ξέρει για να τον κάνεις κι αυτόν πρεζάκια να γίνεις το βαποράκι του κι έτσι να εξασφαλίσεις κι εσύ την δόση σου. Διότι αν δεν ήταν έγκλημα τότε η χαρά του πραζάκια θα ήταν να είμαστε όλοι πρεζάκηδες κι ο πρεζάκιας του λυκείου ή του φουρνου να έριχνε πρέζα αντί για ζάχαρη άχνη στους λουκουμάδες που πουλάει. Φρίκη; Για ποιόν; Πάντως όχι για τον πρεζάκια που ως άρρωστος δεν έχει ούτε ηθικούς ούτε νομικούς ούτε κανενός άλλου είδους φραγμούς. Διότι απλά είναι άρρωστος, δεν έχει συναίσθηση για τίποτα!

Ο οροθετικός είναι επίσης άρρωστος. Έχει όμως (σε αντίθεση με τον πρεζάκια) συναίσθηση. Ξέρει ότι δεν θα δώσει αίμα για μετάγγιση, ξέρει ότι δεν θα συνουσιαστεί παρά μόνο με επίσης οροθετικό. Τι θα έλεγες ημερολογιάκι μου για κάποιον που ενώ γνωρίζει πως είναι οροθετικός αρέσκεται να πασαλείβει με το αίμα του όποιον βρει μπροστά του; Έγκλημα! Ναι είναι έγκλημα.

Αυτοκτόνησε λένε η κοπέλλα που και πρεζάκι ήταν και οροθετική ήταν αλλά πούλαγε το κορμί της στέλνοντας εν αγνοία τους κι άλλους στον αγύριστο μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει την πρέζα της. Αμ δεν αυτοκτόνησε σούργελα! Ο θάνατος του πρεζάκια από υπερβολική δόση είναι τόσο αναμενόμενος που με κανέναν τρόπο δεν ονομάζεται αυτοκτονία. Για τον πρεζάκια ο θάνατος από την πρέζα είναι ένας φυσιολογικός θάνατος.

Η κοπέλα αυτή ναι μεν ως πρεζάκι δεν είχε συναίσθηση αλλά ήταν εγκληματίας και μάλιστα εγκληματίας του χειρίστου είδους. Όπως άλλοι βάζουν βόμβα στο μετρό ή ρίχνουν αρσενικό στην λίμνη του μαραθώνα έτσι ακριβώς κι αυτή εγκληματίας που έστελνε στον αγύριστο διάφορους ανυποψίαστους μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει την πρέζα της.

Και βγαίνουν τώρα οι κάθε είδους δήθεν ψυχοπονιάρηδες ηθικοπλάστες της συμφοράς και για να δικαιολογήσουν τον μισθό τους (την πρέζα τους- χρήμα δηλαδή) τσαμπουνάνε πως τάχα μου τάχα μου η νεαρά «αυτοκτόνησε επειδή δεν άντεξε την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της» που σκοπό είχε να μην θρηνήσουμε ανυποψίαστα θύματα από τον θάνατο που απλόχερα μοίραζε. Δηλαδή μας λένε τα έμμισθα σούργελα πως το πρεζάκι ένοιωθε άσχημα και γι αυτό πήρε υπερβολική δόση! Μα για πόσο μαλάκα με περνάνε; Το πρεζάκι το ένοιαξε η φωτογραφία του στις εφημερίδες; Το πρεζάκι; Ρε είτε δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει πρέζα είτε μας την διαφημίζουν για να γίνουμε εμείς πρεζάκηδες και να έχουν αυτοί δουλειά! Διότι το πρεζάκι ημερολογιάκι μου δεν έχει αισθήματα. Του τα έχει εξαφανίσει η πρέζα για αυτό το λέμε και πρεζάκι. Το πρεζάκι καλό μου ημεολόγιο θα σκοτώσει ακόμα και την μάνα του και το παιδί του ακόμα για να βρεί λίγη πρέζα για σήμερα κι αυριο όταν πάλι θα χρειάζεται την επόμενη δόση πρέζας πάλι θα σκοτώσει (αν μπορεί) χωρίς ενδοιασμούς. Δεν υπάρχουν ενδοιασμοί για το πρεζάκι, μόνο η πρέζα υπάρχει. Μεγάλη αρρώστια!

Αν λυπήθηκα για κάτι ήταν που έγινε πρεζάκι. Από κει και πέρα δεν υπάρχει επιστροφή και είτε θα φτιάξουμε νοσοκομεία για πρεζάκηδες όπου θα μπορούν να βρίσκουν νόμιμα την δόση τους είτε θα πρέπει να προφυλαχτούμε κι εμείς από τους πρεζάκηδες που λόγω της αρρώστιας τους δεν έχουν απολύτως κανέναν ενδοιασμό ακόμα και για το χειρότερο έγκλημα. Αυτή είναι η αλήθεια.

Διαβάστε τώρα και το σούργελο την δήθεν ψυχοπονιάρα σύμφωνα με την οποία το οροθετικό πρεζάκι έπρεπε να αφεθεί να εργάζεται σαν πόρνη χωρίς να ξέρει κανένας τίποτα ώστε να στείλει πελατεία στα νεκροταφεία αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία για το σούργελο έχει να μην… παρεξηγηθεί το πρεζάκι και πάρει υπερβολική δόση. Αει στο διάολο…

Παγκόσμια ημέρα για το AIDS η 1η Δεκεμβρίου. Τραγική ειρωνεία, η Κατερίνα προχθές «έφυγε» για άλλα ταξίδια. Με ευωδιές και καθαρές μυρωδιές. Χωρίς σαπίλα και ναρκωτικά. Η Κατερίνα ήταν μία από τις οροθετικές κοπέλες που, με απόφαση του τότε υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, το πρόσωπό της κρεμάστηκε στα μανταλάκια. Ήταν μία από τις κοπέλες που πουλούσαν το κορμί τους, για τον δαίμονα που τους έτρωγε την ψυχή. Και με πολιτική απόφαση είδε το πρόσωπό της παντού. «Έχεις πάει μαζί της, οικογενειάρχη; Είναι οροθετική, ψάξου και εσύ». Αηδία.

«Εδώ έχουμε δολοφονία» μου είπε μία φίλη. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Κανένας δεν ξέρει πώς θα τελείωνε τη ζωή του αυτό το κορίτσι. Όμως έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, έχεις το δικαίωμα να φωνάζεις για έναν θάνατο που επισπεύτηκε. Για έναν θάνατο που έχει λερώσει χέρια και ψάχνει αυτουργούς. Αναπάντητο θα μείνει το ερώτημα. Και δυστυχώς θα ξεχαστεί, εκτός και αν έρχεται συχνά να πέφτει ως σκιά στα πρόσωπα ορισμένων.

Έλα, δικηγόρε του διαβόλου, και πες μου: «θα πέθαινε έτσι κι αλλιώς». Μα, καημένε, δεν έχεις μάθει τι σημαίνει επιλογή; Αυτή διάλεξε τον θάνατο και όχι ο θάνατος εκείνη. Λες και ξέρει κανείς από σας να μου πει πώς είναι να κάνεις χρήση ναρκωτικών, να είσαι οροθετικός και να σε διαπομπεύουν, να σε σέρνουν στη αρένα δεμένη σε ένα άρμα.

Εγώ, λοιπόν, πιστεύω ότι τη σκότωσαν οι αμφιβολίες. Τα ύποπτα βλέμματα. Η απαξίωση. Ο οίκτος.
Η Κατερίνα βρήκε απέναντί της ένα σύστημα και τους ανθρώπους που το εκπροσωπούν, το κατευθύνουν. Η Κατερίνα τι είχε; Ακόμα και αν της είχε μείνει κάτι, το διέγραψαν με ένα στίγμα. Πώς θα μπορούσε, λοιπόν, να βαδίσει στη ζωή με τόσες αλυσίδες στα πόδια και ένα στίγμα στο πρόσωπο; Της αφαίρεσαν την ελπίδα. Το δικαίωμα στην ευκαιρία. Στη δεύτερη ζωή που όλοι νομίζουμε ότι μπορούμε να έχουμε και ας είναι πλάνη αυτό.

Κοιμήσου, Κατερίνα, εκεί που πήγες είναι καλύτερα. Και άσε τις Ερινύες να απαντήσουν στην ύβρι, στην ασχήμια, στην ευθύνη.

H αυτοκτονία της Κατερίνας | ΕΛΛΑΔΑ | Protagon

και τώρα σούργελα λουστείτε και την κυνική αλήθεια μπας και καταλάβετε τι σημαίνει πρέζα!!!

Αν δεν το είχα ακούσει με τα ίδια μου τα αυτιά από τα χείλη γνωστού λοιμωξιολόγου, δεν θα το πίστευα. Αγόρια και κορίτσια, χρήστες ναρκωτικών, μολύνονται επίτηδες από τον ιό HIV για να εισπράττουν ένα επίδομα 700 ευρώ το οποίο δίνεται στους οροθετικούς.
Για να είμαι ειλικρινής δεν γνώριζα για την ύπαρξη αυτού του επιδόματος και τις προϋποθέσεις που χρειάζεται κάποιος οροθετικός για να το εισπράξει. Και ξεπερνούσε τα όρια της φαντασίας μου η πιθανότητα κάποιος άνθρωπος να υπογράφει οικειοθελώς συμβόλαιο συνύπαρξης με μια ανίατη, προς το παρόν, νόσο για οποιοδήποτε χρηματικό ποσό.
Κι όμως… Όχι μόνο συμβαίνει, αλλά οι επιστήμονες εκφράζουν φόβους ότι η δραματική αύξηση κρουσμάτων του ιού του AIDS μεταξύ των τοξικομανών οφείλεται σε ένα μεγάλο βαθμό σε αυτούς τους απελπισμένους ανθρώπους. Που το θολωμένο μυαλό τους δεν μπορεί να σκεφτεί άλλο τρόπο για να βρεθούν χρήματα για τη δόση τους. Και που έτσι κι αλλιώς ακροβατούν μεταξύ ζωής και θανάτου.

HIV για τη δόση τους | ΕΛΛΑΔΑ | Protagon

6 σχόλια:

  1. http://pitsirikos.net/2014/11/ο-ανδρέας-λοβέρδος-ανακοίνωσε-πως-πάμ/
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τελευταία φορά που ανεβάζω διαφημιστική υπερσύνδεση-μήνυμα. Αν έχεις κάτι να πεις πες το εδώ κι άσε τις παραπομπές.

      Διαγραφή
    2. Ποια διαφήμιση ωρέ;
      Απλά εκφράζω την έκπληξή μου.

      Διαγραφή
    3. και γιατί δεν γράφεις απλά: "ΜΕΝΩ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ" έστω έτσι με κεφαλάια να καταλάβω κι εγώ τι εννοείς;
      ΥΓ. και το προηγούμενο έκπληξη έκφραζε ή κάτι άλλο;

      Διαγραφή
    4. Είχα βάλει τρεις τελείες από κάτω...

      Διαγραφή
    5. τις είδα και τις μετάφρασα στον κώδικα μορς Σ

      Διαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails