Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

28 Ιουνίου 2014

ο Θεός, γνωρίζοντας την ελεεινή της φύση, την προίκισε με το όπλο της σεξουαλικότητας…” ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΟΣ (χυδαϊστί ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ)

Να ένας ακόμα καλός λόγος που αν χρειαστεί θα σηκώσω το όπλο θα πολεμήσω κι ευχαρίστως θα πεθάνω αρκεί να εξαφανίσω όσα περισσότερα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ έχουν απόψεις όπως οι παρακάτω! Δείτε επίσης εδώ (ΚΛΙΚ ΣΟΣ ο ισλαμιστής που μετοίκησε και δεν τον ξαναείδα αλλα θα το ξανακάνω κι ας πληρώσω όλες τις βιτρίνες της Αθήνας) για να καταλάβετε ότι δεν κάνω πλάκα! επί ελληνικού εδάφους κι όχι μόνο, όρκο ξανακάνω πως όποιος τολμήσει να προσβάλει γυναίκα μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκα θα του φάω το λαρύγγι ΣΤΕΓΝΑ!

Το Συμβούλιο Ισλαμικής Ιδεολογίας κηρύσσει την ύπαρξη των γυναικών αντι-ισλαμική

Σημείωση Ζαν Κοέν: Εξαιρετικά αφιερωμένο στους Έλληνες ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων (με πρώτους την Σακοράφα, τον Πισσία και τον Άρη Χατζηστεφάνου), κόμματα της αριστεράς (με πρώτο το ΚΚΕ) και ΜΚΟ (με πρώτο το καράβι για την Γάζα), που ξέρουν να ασκούν κριτική στο Ισραήλ (γνωρίζοντας ότι και να συλληφθούν θα τους κεράσουν φρούτα) κάθε φορά που παλαιστίνιος χαστουκίζεται αλλά ανέχονται αυτά τα τρομερά και απίστευτα χωρίς ούτε μία έστω και ψευδό-ανακοίνωση έτσι για τα μάτια του κόσμου. 

Πατσαβούρα που πάει χαμένη!!!!!!!!!!!!!!!

Pakistantoday.com 15.3.2014
KHABARISTAN TODAY

Ισλαμαμπάντ – Ανταποκριτής για Σαρία: Το Συμβούλιο Ισλαμικής Ιδεολογίας (ΣΙΙ) ολοκλήρωσε τις εργασίες της 192ης συνεδρίασής του με τον κανονισμό πως οι γυναίκες είναι αντι-ισλαμικές και ότι η ίδια τους η ύπαρξη έρχεται σε αντίθεση με τη Σαρία και τη θέληση του Αλλάχ. Στο κλείσιμο της συνάντησης στο ΣΙΙ ο πρόεδρός του Μαουλάνα Μουχχάμαντ Χαν Σιρανί παρατήρησε πως η ύπαρξη των γυναικών είναι αντίθετη στους νόμους της φύσης και θα πρέπει οι γυναίκες θα πρέπει να εξαναγκαστούν να πάψουν να υπάρχουν το συντομότερο δυνατό προκειμένου να προστατευτεί το Ισλάμ και η Σαρία. Η ανακοίνωση έρχεται λίγες μέρες μετά την 191η συνάντηση του ΣΙΙ που αποφάνθηκε ότι οι νόμοι που σχετίζονται με την θέσπιση ελάχιστης ηλικίας γάμου είναι αντι-ισλαμικοί.

Αφού διακήρυξαν ότι οι γυναίκες είναι αντι-ισλαμικές, ο Σιρανί εξήγησε πως στην ουσία υπάρχουν δύο ειδών γυναίκες: οι χαράαμ και οι μακρούχ. “Μπορούμε να χωρίσουμε τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο σε δύο διακριτές κατηγορίες: όσες είναι χαραάμ και εκείνες που είναι μακρούχ. Τώρα η διαφορά ανάμεσά τους είναι πως οι πρώτες απαγορεύονται κατηγορηματικά ενώ οι τελευταίες είναι πραγματικά ανεπιθύμητες” είπε ο Σιρανί.

Προχώρησε περαιτέρω εξηγώντας με ποιον τρόπο οι γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο θα αναβαθμιστούν όλες σε μακρούχ από χαραάμ που είναι τώρα. “Κάθε γυναίκα που διαθέτει θέληση θα είναι χαραάμ, απόλυτη χαραάμ, και συνωμοτεί εναντίον του Ισλάμ και της Ουμμάμ ενώ όσες είναι εντελώς υποταγμένες θα μπορούν να φτάσουν στο στάτους των μακρούχ. Τέτοια είναι η γενναιοδωρία της ιδεολογίας μας και τέτοια η προσπάθεια όσων μουσουλμάνων όπως εμείς, που είμαστε οι γνήσιοι φωτοδότες της ισότητας των δύο φύλων”, πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΙΙ. 

Αξιωματούχοι δήλωσαν στην εφημερίδα Khabaristan Today πως τα μέλη του συμβουλίου μελέτησαν επισταμένως διάφορες ιστορικές αναφορές σχετικά με τις γυναίκες και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως κάθε γυναίκα είναι πηγή της φίτνα και διηνεκής εχθρός του Ισλάμ. Αποφάνθησαν επίσης πως περιορίζοντάς τες στην υποταγή, σχεδόν στο στάτους του σκλάβου, οι μομινίν και οι μουτζαχεντίν μπορούν να διασφαλίσουν πως το Ισλάμ θα συνεχίσει να είναι η θρησκεία της ειρήνης, της ευημερίας και της ισότητας των φύλων.

Απαντώντας στο ερώτημα αξιωματούχου, είπε πως τα διεθνή στάνταρντς της ισότητας των δύο φύλων δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται εάν έρχονται σε αντίθεση με το Ισλάμ ή το σύνταγμα του Πακιστάν που έχει ενσωματώσει το Ισλάμ και έχει δώσει κυριαρχικά δικαιώματα στον Αλλάχ. “Δεν πιστεύουμε στα ιδανικά της Δύσης και δεν θα πρέπει να δώσουμε προσοχή σε οτιδήποτε αντιστρατεύεται το Ισλάμ. Σε κάθε περίπτωση, δίνοντας στις γυναίκες υψηλότερο στάτους από αυτό της μακρούχ, οι μουσουλμάνοι έχουμε προετοιμάσει το δρόμο προς τον πραγματικό, ευπειθή φεμινισμό” δήλωσε ο αξιωματούχος.

Η συνάντηση του ΣΙΙ επίσης συμβούλεψε την κυβέρνηση πως για να προασπίσει το Ισλάμ θα πρέπει να αφαιρέσει από τις γυναίκες το δικαίωμα να αναπνέουν. “Εάν μια γυναίκα επιτρέπεται να αναπνέει ή όχι επαφίεται στον άντρα της ή στο άρρενα προστάτη της και σε καμία γυναίκα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες δεν θα πρέπει να επιτραπεί να αποφασίσει η ίδια εάν θα αναπνέει ή όχι”, είπε ο Σιρανί.

http://www.pakistantoday.com.pk/2014/03/15/comment/coucil-of-islamic-ideology-declares-womens-existence-anti-islamic/

www.cohen.gr - Το Συμβούλιο Ισλαμικής Ιδεολογίας κηρύσσει την ύπαρξη των γυναικών αντι-ισλαμική

κλικ κι εδώ για να μην νομίζετε πως τα χριστιανά διέφεραν και πολύ τότε την εποχή των παππούδων μας που πίστευαν σ’ έναν θεό πατέρα παντοκράτορα ποιητή ουρανού και γης φτου κι ανάθεμα τρις!!!!

ΥΓ. και τώρα επιστρέφω στην κοσμάρα μου, εγώ και τα στοιχειά της φύσης αλλά θα επιστρέψω κάποια στιγμή, μάλλον….

4 σχόλια:

  1. Σεμνότυφοι, σοβαροφανείς και σεξουαλικά καταπιεσμένοι έχουν βρει τρόπο μέσω της εκάστοτε θρησκείας να προσηλυτίζουν κόσμο. Ψόφο σε αυτούς και στους παρατρεχάμενούς τους. Απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά! όπως ο παρακάτω ανώνυμος! κάτσε να πάω να τον περιλάβω μια στιγμή...

      Διαγραφή
  2. να διαβάσω για να μάθω; οκ διάβασα και ξέρεις τι έμαθα; Έμαθα πως για μια ακόμα φορά πρέπει να ΠΙΣΤΕΨΩ ό,τι καυεβάζει η κούτρα του καθένα. Επιχειρήματα κανένα! λογικό διάγραμμα σκέψης κανένα! Ειρμός ούτε για δείγμα και το μόνο που ζητάς είναι να ΠΙΣΤΕΨΩ αυτά που γράφεις από το μυαλό σου πως δηλαδή οι ίωνες φιλόσοφοι αντέγραψαν τους Αιγύπτιους και τους Ινδούς χωρίς να μας λες τι αντέγραψαν από ποιόν που το είδες γραμμένο, χωρίς πηγές χωρίς λογικό ειρμό έστω έτσι τυχαία κι έωλα πετάς μια αποψάρα δήθεν "αριστερή" και κατά φαντασία "προδευτική" κι έχεις την... απαίτηση να σε πιστεψω! γιατί ρε μεγάλε να σε πιστέψω; επειδή το λες εσύ; Τα κάνουν στην γαλλία λες αλλά όχι στην Ελλάδα οι μουσουλμάνοι. οκ σύμφωνα με την λογική σου να περιμένουμε πρώτα να τα κάνουν κι ε΄δω και μετά να προσπαθήσουμε να μαζέψουμε τ' ασυμμάζευτα. Στην αγγλία έχουν σαλτάρει με τις κλειτοριδεκτομές μέχρι νόμο αναγκάστηκαν να φτιάξουν κι εσύ μου λες εδώ στην Ελλάδα δεν το κάνουν (λες και θα το μαθαίναμε) η αλήθεια όμως είναι πως είτε το κάνουν και δεν το ξέρουμε είτε ΘΑ το κάνουν αφού η θρησκεία τους το επιβάλει. φαίνεται επίσης πως εσύ βρίσκεις φυσιολογικό να βγαίνουν στον δρόμο με τα μαχαίρια και ν' αυτομαχαιρώνονται σε κοινή θέα στον Πειραιά κι άλλα κι άλλα που βαριέμαι τώρα να γράφω στο τάμπλετ. Λοιπόν και για να τελειώνω με εσένα, διάβασα αυτά που μου έδωσες κι όχι μόνο δεν έμαθα τίποτα αλλά επιβεβαίωσα πως όντως είσαι φτωχός τω πνεύματι οπότε τι να πούμε; Η βλακεία των φτωχών τω πνευματι είναι έτσι κι αλλιώς αήττητη αλλά αήττητη δεν σημαίνει πως μπορεί να επιβληθεί κιόλας!!!! Μην με ξαναδιαβάσεις, είσαι πτωχός τω πνευματι κι αυτό το προσωπικό ημερολόγιο δεν είναι για φτωχούς τω πνευματι κοινώς, αει στον κόρακα ψευτοπροδευτικέ κι εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπήρξαν μεγαλύτεροι copycat από τους αρχαίους και ειδικά τους προσωκρατικούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails