Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

1 Ιουνίου 2014

Δυό λόγια για την άνοδο του φασισμού στην ευρώπη

Θα μπορούσα να γράψω έκθεση ιδεών. Θα μπορούσα να γράψω και βιβλίο με πολλές λεξεις και πολλές σελίδες με θέμα την άνοδο του φασισμού στην ευρώπη αλλά η ουσία δεν χρειάζεται πολλά λόγια για να γίνει κατανοητή.

Για την άνοδο της ακροδεξιάς ευθύνεται εν πολλοίς η υπογεννητικότητα. Έχουμε γίνει ήπειρος γέρων και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε. Τα υπολείμματα οι επιζήσαντες του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου τωρα που γέρασαν αναπολούν τα ηρωικά τους χρόνια κι αρέσκονται στον φασισμό που κάποτε πολέμησαν και το γιατί είναι απλό. Καταρχήν γέρασαν κι ως υπερήλικες φυσικά κατάντησαν συντηρητικοί. Κατά δεύτερον το ότι μετά το τέλος του δευτερου παγκόσμιου πολέμου χαρίστηκε η ζωή σε όλους σχεδόν τους δοσίλογους ταγματασφαλίτες ρουφιάνους των ss στ’ όνομα του ανθρωπισμού (κι ας σιχαίνονταν τον ανθρωπισμό οι φασίστες) τους έδωσε το άλλοθι να μεγαλώσουν ανεμπόδιστα με τις ιδέες της ρουφιανιάς του δοσιλογισμού και του φασισμού και τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους. Κατά τρίτον και σύμφωνα με την καπιταλιστική αντίληψη περί ζωής των κωλόγερων πρωτίστως σημασία έχει το χρήμα. Αν μειωθεί το χρήμα τότε κανένα πρόβλημα οι κωλόγεροι να επιλέξουν φασισμό μπας και ρημάξουμε πάλι τους εβραίους (ξεκινάμε από αυτούς κι έπονται κι άλλοι) να τους πάρουμε τα λεφτά να λυθεί το πρόβλημα. Έτσι έμαθαν έτσι κάνουν. Κατά τέταρτον τώρα που γέρασαν τα τζόβενα το γύρισαν στο κύριε ελέησον κι ως γνωστόν φόβος θεού σημαίνει φασισμός!

Δεν φταίνε όμως μόνο οι γέροι. Φταίμε και οι νεότεροι και φταίμε πάλι στ’ όνομα του διαστρεβλωμένου ανθρωπισμού. Να επισημάνω καταρχήν πως ανθρωπισμός σημαίνει σεβασμός στον άνθρωπο κι όχι σεβασμό σ’ ότι ο καθένας πρεσβευει. Το σημαντικό λοιπόν πρόβλημα για τους νέους σήμερα στην Ευρώπη είναι ο ισλαμισμός. Έρχονται εδώ οι μωαμεθανοί για μια καλύτερη ζωή (δηλαδή αποκλειστικά για χρήμα) ισλαμιστές απ’ όλο τον πλανήτη αλλά θέλουν (όπως η θρησκεία τους επιτάσσει) να επιβάλουν εδώ τον ισλαμισμό εκμεταλλευόμενοι τ’ ανθρώπινα δικαιώματα τα οποία όμως δεν δέχεται ο ισλαμισμός. Έτσι έχουμε το φαινόμενο ο ισλαμισμός εκμεταλλευόμενος την ανεξιθρησκία να θέλει να επιβληθεί σε όλους και βέβαια αυτή η παράνοια οδηγεί φυσιολογικά στην επόμενη παράνοια όπου αντιδρώντας μηχανιστικά επιλέγουμε δημοκρατικά τον φασισμό ώστε να γλυτώσουμε την ισλαμική επιβολή. Το λάθος γεννάει λάθος, έτσι πάει.

Η λύση δεν είναι καθόλου απλή αλλά υπάρχει. Κατά την γνώμη μου λοιπόν οφείλουμε καταρχήν να ξεχωρίσουμε τους εκλέκτορες ώστε από μια ηλικία και πάνω να μην ψηφίζουν για κυβέρνηση αλλά για γερουσία και κατά δευτερον να απαγορευτεί το ισλαμ στην ευρώπη όχι επειδή είμαστε χριστιανοί αλλά επειδή είμαστε ανεξίθρησκοι. Μπορούμε να κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή με τον χριστιανισμό των παπούδων μας που άλλωστε έχει περιοριστεί αρκετά (χρειάζεται κι άλλο) αλλά όχι να ξεφορτωθούμε τον χριστιανισμό για να μας κάτσει το ισλαμ στο σβέρκο. Αυτό δεν θα το ανεχτούν οι ευρωπαίοι και στην τελική θα προτιμήσουν αν χρειαστεί την επιστροφή στον πατρογονικό τους χριστιανισμό.

Στις χώρες του ισλαμ οι υπόλοιπες θρησκείες απαγορεύονται και το να αλλαξοπιστήσει κάποιος τιμωρείται με θάνατο φρικτό. Οφείλουμε λοιπόν να θέσουμε το θέμα κι όποιος έρχεται εδώ να περιορίζεται σε ό,τι αφορά τις θρησκευτικές του εκδηλώσεις (όχι πεποιθήσεις) και τα θρησκευτικά του ήθη κι έθιμα. Διότι είδαμε και πάθαμε να περιορίσουμε τα δικά μας κι ορθώς δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποστούμε τα ίδια και χειρότερα από τους πρωτόγονους ισλαμιστές. Εάν το ισλαμ δεν περιορισθεί αυστηρά στην Ευρώπη θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα κι όχι άδικα, να το ξέρετε. Δεν αγωνιζόμαστε να αποχριστιανοποιηθούμε για να εξισλαμισθούμε κατόπιν. Αυτό θα είναι τρομερό λάθος και θα έχει τραγικές συνέπειες. Όποιος λοιπόν θέλει ισλαμικό τρόπο ζωής και σαρίες και μπούργκες και κλειτοριδεκτομές και μαστίγια και ακρωτηριασμούς και τις γυναίκες σκλαβες να μείνει εκεί που βρίσκεται ή να πάει να ζήσει σ’ ένα από τα τόσα ισλαμικά καθεστώτα ανα τον πλανήτη. Αλλιώς βλέπω τον φασισμό να έρχεται ώστε το ένα άκρο να εξισορροπήσει το άλλο. Σκοπός του ευρωπαϊκού πολιτισμού είναι να κάνει κι άλλους ανθρωπιστές κι όχι να υποχωρήσει στον μεσαίωνα προς δόξα των εθίμων και των ηθών του ισλάμ.

Αν αυτά δεν συμβούν να μου το θυμηθείτε, θα επιβληθεί χριστιανο-φασισμός για να πολεμήσει τον ισλαμο-φασισμό και θα σκοτωθούμε μεταξύ μας για χάρη του άθλιου του Αλλάχ και του ξεφτιλισμένου προφήτη του τον μωάμεθ.

4 σχόλια:

  1. Και ποιός φταίει που οι ισλαμιστές είναι ακόμα στον χριστιανικό μεσαίωνα ρε μεγάλε;Μόνο ο μωάμεθ;Δε φταίνε και οι ευρωπαιοαμερικάνοι που δεν αφήνουν να σηκώσει κανένα κράτος αφρικανοασιάτικο κεφάλι σε οικονομικό και πολιτιστικό επίπεδο, και βρίσκει χώρο η θρησκεία και ο σκοταδισμός να επιβληθεί;
    Αν βοηθούσε η Ευρώπη στον εκδημοκρατισμό και την ανάπτυξη(με τη σωστή έννοια) των κρατών εξαγωγής ισλαμισμού παρά να σπέρνει πολέμους και διχόνοιες για τα κέρδη κάποιων καραγκιόζηδων, δε θα είχαμε και τόσα κύματα μεταναστών να απλώνουν βούτυρο στο ψωμί του κάθε μαλάκα κλασιδιάρη.
    Αυτά για τους "αλλόθρησκους" φασίστες, τώρα για τους "ομόθρησκους" στην περίπτωση της Ουκρανίας τι άποψη έχεις;Τι δικαιολογία έχει εκει πάνω ο φασισμός να σηκώνει κεφάλι;Τον Στάλιν; Αγγούρια καλαβρέζικα.
    Όπως είπες "το χρήμα".Τα ριάλια.Τα μπικικίνια. Αν δε μάθουμε να το διαχειριζόμαστε σωστά και ΔΙΚΑΙΑ σαν ανθρωπότητα δε μας βλέπω καλά.
    Αυτά φίλε...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο ο μωάμεθ όχι, κυρίως ο Μωάμεθ ναι! Κάποια ισλαμικά 9κι όχι μόνο) κράτη και πάντα για ίδιον όφελος των δυτικών ωθήθηκαν και σε οικονομικό και σε πολιτιστικό επίπεδο επίπεδο ( Αίγυπτος, Τουρκία, Τυνησία, Ινδία, Πακιστάν, Η.Α.Ε., κουβέιτ, Μαρόκο κλπ) αλλά χωρίς αποτέλεσμα αφού η θρησκεία τους ούτε τα σχολεία επιτρέπει (πλην των κατηχητικών) αλλά ούτε την οικονομική ευμάρεια των πολλών. Χρήματα δόθηκαν και δίνονται αλλά τα καρπώνονται δόλια οι μουλάδες και οι σεΐχηδες τσιράκια των μουλάδων. Μην το βασανίζεις, αν θέλεις να βγάλεις ανόθευτο συμπέρασμα δες ευρωπαϊκή και νεότερη ελληνική ιστορία όπου τα ίδια ακριβώς έκαναν και οι χριστιανοί παπάδες (παπάς σημαίνει παπάς όποια θρησκεία κι αν αντιπροσωπεύει) για όσο διάστημα μπορούσαν και μέχρι που πια δεν μπορούσαν. Δες τι έγινε με την αραβική άνοιξη που κατάντησε αραβικός χειμώνας ακριβώς διότι ενώ ξεσηκώθηκαν οι κοσμικοί (αποτέλεσμα διάχυσης γνώσης μέσω διαδικτύου) τελικά τους έκατσαν στο σβέρκο οι μουλάδες πάντα δια της βίας. Δες και τι γίνεται σήμερα στην Τουρκία! Για να βοηθήσει περαιτέρω η ευρώπη στον εκδημοκρατισμό θα πρέπει ανοιχτά πλέον να αναλάβει και την διακυβέρνηση αλλά έτσι η ευρώπη θα γίνει κι επισήμως πιά ο μπάτσος των λαών πράγμα που ούτε εσύ το θέλεις είμαι βέβαιος. Καταλαβαίνεις νομίζω πως τα γεγονότα σε διαψεύδουν έτσι;
      Η μετανάστευση δεν γίνεται να σταματήσει. Ζούμε σ’ έναν κόσμο όπου τα πάντα ρει, ακόμα και ο πλανήτης κινείται ακόμα και τα βράχια κινούνται όλα κινούνται και έτσι και οι άνθρωποι γι αυτό η μετανάστευση δεν γίνεται να σταματήσει και είναι και θεμιτή εδώ που τα λέμε μέχρι ενός ορίου αλλά όμως πρέπει η μεταναστευση να ελεχθεί. Να περνάει τα σύνορα μόνο όποιος έχει να προσφέρει (κι όχι μόνο να πάρει) κι αφού αποδεχθεί τον ευρωπαϊκό πολιτισμό κι αποτάξει την φρίκη του ισλαμ. Αλλιώς αν θέλει να έρθει εδώ για να ευνουχίζει την κόρη του όχι! Να κάτσει εκεί που είναι!
      Λες πως φταίει το χρήμα και κάπου έχεις δίκιο όπως το δουλεύουμε πλην όμως σού έφερα ήδη παραδείγματα που δείχνουν ότι όσο χρήμα κι αν αποκτήσουν θα το χρησιμοποιήσουν προς δόξα του ισλαμ κι ουδέν άλλο. Η μοναδική λύση βρίσκεται στην παιδεία αλλά και πάλι σου είπα με παραδείγματα κρατών η παιδεία, η ελευθερη παιδεία είναι απαγορευμένη στο ισλαμ πολλές φορές και με ποινή θανάτου. Οπότε; Αν έχεις κάποια άλλη λύση ευχαρίστως να την συζητήσουμε αλλά τα όσα εδώ προτείνεις έχουν ήδη δοκιμαστεί κι απέτυχαν.

      Διαγραφή
  2. Φίλε ΚΛΕΙΤΩΡ, δεν σε γνωρίζω, νιώθω όμως την ανάγκη να σου εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για τον τρόπο που αποτύπωσες τις σκέψεις σου για ένα τόσο σοβαρό αλλά υποτιμημένο θέμα. Αυτό που λες δεν το έχουν πάρει χαμπάρι πολλοί, όχι επειδή δεν είναι οπωσδήποτε έξυπνοι, αλλά επειδή οι περισσότεροι είναι εγκλωβισμένοι σε έναν αφελή και χαλαρό τρόπο σκέψης, που ίσως δούλεψε σωστά στις εύκολες καταστάσεις αλλά χρειάζεται μια προσαρμογή με ορθολογικό τρόπο στα νέα ιστορικά δεδομένα. Ενα από τα καλύτερα που έχω τυχαία βρει στο διαδίκτυο...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "οι περισσότεροι είναι εγκλωβισμένοι σε έναν αφελή και χαλαρό τρόπο σκέψης" η σκέψη των χορτάτων είναι πάντοτε νωθρή οι δε αντιδράσεις τους (όταν πια η Ανάγκη το απαιτεί) απολύτως συντηρητικές και μηχανιστικές κι άρα λανθασμένες. Με λιγα λόγια, οι χορτάτοι ευρωπαίοι σκέφτονται ΜΕ το στομάχι ενώ οι απανταχού πεινασμένοι (που τους έχουν ταράξει στην νηστεία) ΓΙΑ το στομάχι. Αυτή την... διαφορά οι μουλάδες την συντηρούν και την καλλιεργούν ως κόρη οφθαλμού ακριβώς για να ελέγχουν το ποίμνιο τους. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails