Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

24 Απριλίου 2013

Τα καθάρματα μιλούν ακόμα!

 

Σκούζουν τα καθάρματα, σκούζουν οι τσιφλικάδες και οι κεχαγιάδες και βάλανε και τα τσιράκια τους του ΓΕΩΤΕΕ να σκούξουν κι αυτοί που έχουν… «θεσμικό ρόλο» στην κάλυψη των τσιφλικάδων. Οι πασάδες του ΓΕΩΤΕΕ λοιπόν μεταξύ άλλων ανήκουστων σημείωσαν και τα εξής.

1. «Την άποψη ότι η συστηματική αρνητική δημοσιότητα της περιοχής της Μανωλάδας είναι καταστροφική για την παραγωγή φράουλας» Ενώ για τους μαύρους χεστήκαμε αν η συγκομιδή της φράουλας είναι καταστροφική γι αυτούς. Αυτοί δεν μετράνε διότι είναι μαύροι. Ίσως αν ήταν κόκκινοι σαν τις φράουλες να τους πρόσεχαν κι αναλόγως.

2. Παράλληλα γίνεται λόγος για «κάποιους πυροβολισμούς που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μιας ολόκληρης χώρας»…

Κατάλαβα καλά; Γίνεται λόγος για κάποιους πυροβολισμούς λέει το ΓΕΩΤΕΕ! Έλα μωρέ, μερικοί πυροβολισμοί στους μαύρους και σιγά τα λάχανα δηλαδή! Τι είναι μερικοί πυροβολισμοί στους μαύρους μπροστά στον πακτωλό χρημάτων της κόκκινης λαχταριστής φράουλας, λένε τα τσιράκια του ΓΕΩΤΕΕ.

3. «Η διοικούσα επιτροπή του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου με ομόφωνη απόφασή της ζητά από όλους τους φορείς της Δυτικής Ελλάδας να παρέμβουν προκειμένου να σταματήσει η συνεχιζόμενη άδικη κατασυκοφάντηση μιας ολόκληρης παραγωγικής περιοχής όπως αυτή της Μανωλάδας και ενός προϊόντος όπως η φράουλα. Κανείς δεν αναφέρει πως πρόκειται για ένα μεμονωμένο γεγονός, ακόμα και αν έχουν σημειωθεί 1-2 επιθέσεις κατά αλλοδαπών εργαζομένων στην περιοχή και κατά το παρελθόν. Τρεις χιλιάδες αλλοδαποί εργαζόμενοι στην περιοχή επί 10 και πλέον έτη είναι λογικό ότι θα υπάρχουν και παρατράγουδα όπως άλλωστε αν κοιτάξουμε στο παρελθόν θα δούμε φαινόμενα βιαιότητας ανάμεσα και σε έλληνες πολίτες».

Ώστε άδικη κατασυκοφάντηση και μεμονωμένο γεγονός ε; Λαμόγια!!! Επί μια δεκαετία και παραπάνω τα ίδια και χειρότερα γίνονται αλλά εσείς μούγκα στην στρούγκα επειδή σας βόλευε και ίσως και να σας άρεσε κιόλας να βλέπετε να βασανίζονται οι μαύροι και φτωχοί. Κατασυκοφάντηση και μεμονωμένο γεγονός ε κατήδες; Μούγκα για τα προηγούμενα 15 χρόνια που τους σέρνατε σκλάβους κι όταν κάποιοι… «ανθέλληνες» κατεβαίναμε να δούμε τι γίνεται (διότι γνωρίζαμε) μας παίρνατε με τα δίκαννα μην μπούμε στα περιφραγμένα σας τσιφλίκια και δούμε τα βασανιστήρια των ανθρώπων που μαρτυρούν στα χέρια σας για ένα κομμάτι παξιμάδι. Ή μήπως δεν ξέρατε «κύριοι και κυρίες» του ΓΕΩΤΕΕ ότι στα τσιφλίκια των φραουλάδων δεν μπαίνει κανείς χωρίς κίνδυνο της ζωής του από τους οπλισμένους κεχαγιάδες; Ουστ λαμόγια! Και βέβαια αν κοιτάξουμε το παρελθόν θα δούμε ανάλογα φαινόμενα ανάμεσα σ’ έλληνες. Μόνο που πρέπει να πάμε πολύ πίσω, εκεί στις αρχές του 20ου αιώνα που νομίζετε ότι ζείτε ακόμα κατήδες του κερατά!

4. «Πρέπει να γίνει κατανοητό στον καθένα ότι η φράουλα είναι ένα ευπαθές προϊόν το οποίο αν δεν συγκομιστεί έγκαιρα καταστρέφεται οριστικά. Ο υπερβάλλων ειδησεογραφικός ζήλος των τελευταίων ημερών έχει ήδη καταστρέψει κάποιες παρτίδες προϊόντος το οποίο παρέμεινε ασυγκόμιστο στο χωράφι».

Και συνεχίζοντας την… «λογική» των κατήδων του ΓΕΩΤΕΕ, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι εμείς πουλάμε κόκκινες φράουλες κι όχι μαύρους ανθρώπους και συνεπώς μας νοιάζει και φροντίζουμε τις κόκκινες φράουλες κι όχι τους μαύρους ανθρώπους. Τους κατήδες του ΓΕΩΤΕΕ ποσώς τους απασχολεί η ευπάθεια των μαύρων ανθρώπων. Αυτοί πουλάνε κόκκινες φράουλες και μόνο αυτή η ευπάθεια τους ενδιαφέρει. Αν είναι να χαθούν οι κόκκινες φράουλες καλύτερα γι αυτούς να χαθούν οι μαύροι άνθρωποι. Με μερικές παρτίδες πυροβολισμούς ίσως…;

5. Για να λυθεί άμεσα το θέμα θα πρέπει οι αρμόδιες κρατικές αρχές να προχωρήσουν σε προσωρινή τακτοποίηση παραμονής των αλλοδαπών εργατών που εργάζονται στην συγκομιδή της φράουλας και οι οποίοι στην συντριπτική πλειοψηφία απολαμβάνουν επί χρόνια της φιλοξενίας των τοπικών παραγωγών. Το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. / Παράρτημα Πελοποννήσου & Δυτ. Στερεάς Ελλάδας σε κάθε περίπτωση στέκεται στο πλευρό του Έλληνα παραγωγού αλλά και του αλλοδαπού εργάτη γης ο οποίος θα πρέπει να απολαμβάνει ασφαλιστικής κάλυψης για την εργασία του. Φαινόμενα εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο είναι καταδικαστέα, πόσο μάλλον στις μέρες μας όπου το εργασιακό τοπίο στην Ελλάδα τείνει να αποκτήσει χαρακτηριστικά μεσαίωνα.

Για να λυθεί λοιπόν άμεσα το θέμα {πριν τους ξεκάνουν όλους με το τέλος της συγκομιδής;} πρέπει οι κρατικές αρχές να δώσουν άδεια ανθρώπινης υπόστασης και παραμονής στους μαύρους ανθρώπους που μαζεύουν τις πολυτιμες κόκκινες φράουλες. Διότι αυτοί οι μαύροι άνθρωποι ΦΙΛΟΞΕΝΟΎΝΤΑΙ λέει επί χρόνια!!! Μιλάμε για την φιλοξενία! Δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει φιλοξενία αν δεν έχετε πάει να δείτε που και πως φιλοξενούνται οι μαύροι άνθρωποι που μαζεύουν τις κόκκινες φράουλες. Φαινόμενα εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο είναι καταδικαστέα λέει αλλά δεν ξέρουμε αν οι μαύροι που μαζεύουν τις κόκκινες φράουλες συγκαταλέγονται στο είδος των ανθρώπων, ε; Και βέβαια το κερασάκι στην τούρτα, οι δημόσιοι υπάλληλοι του ΓΕΩΤΕΕ μιλούν για τάση εργασιακού μεσαίωνα. Βρε κτήνη εργασιακός μεσαίωνας υπάρχει στην ελλάδα καθημερινά και συνεχώς και αδιαλείπτως αλλά εσείς ήσασταν βολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι κεχαγιάδες του δημοσίου βολεμένοι, οπότε χαμπάρι δεν παίρνατε. Τώρα τελευταία μόνο σαν κάτι να σας μύρισε περί εργασιακού μεσαίωνα… ε; κοπρόσκυλα!

6. Σε κάθε περίπτωση η εθνική παραγωγή πρέπει να στηριχτεί και στα πλαίσια αυτά πρέπει να σταματήσει η δυσφήμιση της περιοχής της Μανωλάδας και της φράουλας. Επιπλέον θα πρέπει η πολιτεία αμέσως μετά την λήξη της φετινής συγκομιδής να συνεργαστεί στενά με τους τοπικούς φορείς και τις Ομάδες Παραγωγών φράουλας προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα επαναληφθούν και τα επόμενα χρόνια φαινόμενα δυσφήμισης της περιοχής αλλά και ότι θα απομονωθούν αυτοί οι ελάχιστοι που αγνοούν τον σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη [...].

Με λίγα λόγια τι μας λέει το ΓΕΩΤΕΕ; Σε κάθε περίπτωση πρέπει να μαζέφτούν οι κόκκινες φράουλες έστω κι αν χρειαστεί να τους ξεκάνουμε όλους τους μάυρους που μαζεύουν τις κόκκινες φράουλες; Ας τους πλακώσουμε στις ντουφεκιές και για φέτος κι από του χρόνου βλέπουμε; Και βέβαια να μαζευτούν και οι κάποιοι ελάχιστοι κεχαγιάδες που δεν καταλαβαίνουν τις διαταγές των τσιφλικάδων να μην αφήνουν σημάδια των βασανισμών; Να μείνουν μόνο οι καλοί και άξιοι κεχαγιάδες που δεν αφήνουν σημάδια δίνοντας δικαιώματα ε; Καθάρματα!

 

 

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63817691

4 σχόλια:

  1. http://www.tovima.gr/society/article/?aid=509569

    lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα λεφτάκια τους σκέφτονται τα καθαρματα, τα πολυτιμά τους σκέφτονται τα γκόλουμ...

      Διαγραφή
  2. http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=509835

    comments, lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails