Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

7 Ιουνίου 2012

Οι κότες με τα χρυσά αυγά, το μάθημα στου Κασιδιάρη το κεφάλι.

 

Κασιδιάρη τώρα, τρέξε να σωθείς! Σε ψάχνουν όλοι! Μα ΟΛΟΙ! Σε ψάχνει ο εισαγγελέας, οι αστυνομία, οι ρεπόρτερ, οι πολίτες, οι γυναίκες (ειδικά αυτές) και οι μετανάστες. Σε ψάχνουν οι σκύλοι οι γάτες τα πουλιά ο ήλιος και ο άνεμος. Και στου βοδιού το κέρατο να κρυφτείς θα σε βρούμε και θα πας φυλακή στο ραντεβού σου όπου επιτέλους θα ξεπεράσεις και την ομοφοβία σου βρίσκοντας τον εαυτό σου κι έτσι ίσως ηρεμίσεις και γίνεις άνθρωπος.

Όλα τα λεφτά όμως είναι η ανακοίνωση των χρυσαύγουλων. Θα κάνει λέει εμπάργκο σ’ όλα τα κανάλια! Χαχαχαχαχαχα Μα γιατί κοτούλες μου; Γιατί; Βγείτε να μας πείτε πως θα σώσετε την Ελλάδα! Βγείτε να δούνε ποιοι και τι είστε! Κότες!

Από κει που παραπονιόσασταν ότι δεν σας παίζουν τα κανάλια τώρα θα κάνετε εμπάργκο;! Χαχαχαχα κότες λυράτες είστε ρε! Άντε κοτούλες τώρα να κρυφτείτε στο κοτέτσι σας, σας ψάχνουμε όμως και θα σας βρούμε για να πάτε φυλακή. Είστε καταζητούμενοι! Κι αν δεν σας βρεί η αστυνομία θα σας βρούμε εμείς, μέχρι το Σάββατο.


ΗΤΑΝ ΣΕ… ΑΜΥΝΑ ΛΕΕΙ!  ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΥΝΌΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ… ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ!; ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ ΤΡΕΞΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ! ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΝΑΖΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΓΕΛΗ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης κλειδώθηκε σε ένα καμαρίνι και λίγο αργότερα διέφυγε στα χωράφια της γύρω περιοχής, ενώ ακόμα δεν έχει εντοπιστεί 

ΕΤΣΙ ΚΟΤΕΣ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΊΤΕ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΟΤΕΣ! ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΕΤΡΕΧΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΧΙΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΚΟΤΕΣ! ΑΦΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΥΓΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ!

“Στο μεταξύ, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου, εξέδωσε εντολή για τη σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη, με την αυτόφωρη διαδικασία, για απρόκλητη και έμπρακτη εξύβριση, αλλά και επικίνδυνη σωματική βλάβη.”

ΘΕΛΏ ΝΑ ΔΩ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ. ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΩΘΕΊΤΕ ΚΟΤΕΣ! 


Εγώ σας το είχα πει. Η θα καθίσετε φρόνιμα ως κότες ή θα πάτε φυλακή ένας ένας καθάρματα. Και θα πάτε ένας ένας διότι ο εισαγγελέας θα σας ψάχνει ονομαστικά. Οι εποχές όπου βγαίνατε με τις αγέλες με κουκούλες να βαράτε κόσμο με τους μπάτσους αγκαλιά ώστε να μην ξέρουμε (και καλά) ποιος έκανε τι για να μην μπορούμε να αποδώσουμε προσωπικές ευθύνες, το κόλπο αυτό τελείωσε. Πλέον θα σας ξευτιλίζουμε όπου σας βρίσκουμε μέχρι να δείχνετε κάθε φορά ποιοι και τι ακριβώς είστε και μετά ονομαστικά και προσωπικά θα σας μπουζουριάζουμε στας φυλακάς όπου θα σας περιμένουν για περαιτέρω… κωλοβυθομέτρηση. Μέχρι ν’ αποφασίσετε να ξαναγυρίσετε στην τρύπα σας ή να πάθετε ακράτεια από το πολύ γαμήσι. Να δείτε τι ωραίος κουνιστός και λυγιστός θα βγει τώρα από τον κορυδαλλό ο κασιδιάρης (εκ του κασίδης= βρωμιάρης) και πια θα τον φωνάζουμε η μικρή λουλού. Αυτός δεν είναι ένα από τα πρωτοπαλίκαρά σας; Ε να του πηγαίνετε τσιγάρα και πάνες για την ακράτεια τώρα διότι τον περιμένουν με ανοιχτές… αγκάλες. Έχει πολλούς που σιχαίνονται τους ναζί εκεί, τους περισσότερους… Αλλά και να χτυπάς γυναίκες ρε ΑΝΑΝΔΡΟ κάθαρμα, δείχνει πόσο δειλός είσαι. Περίμενε ανασεισίφαλλε κασιδιάρη και σε λίγο θα είσαι καταδακτυλιζόμενος και με την βούλα.

Σας το είχα πει, μην μου πείτε ότι δεν σας το είχα πει, είναι ευκολότατο να κηρυχθείτε παράνομοι και να πάτε όλοι φυλακή διότι είστε καθάρματα του κοινού ποινικού δικαίου. Το μόνο που θα ήθελα θα ήταν να σας βγάζουν και δυο ώρες κάθε μέρα έξω σε κλουβί να σας φτύνει ο κόσμος καθάρματα, γιοι των δοσίλογων και των γερμανοτσολιάδων. Το καλύτερο απ’ όλα όμως είναι πως έξω, στην κοινωνία κανείς δεν τολμάει να παραδεχτεί πως ψήφισε χρυσά αυγά, έναν ξέρω που το έκανε προχθές μέσα στο σούπερ μάρκετ και αφού τον έλουσαν με γιαούρτια κι αυγά, τον πέταξαν έξω.

Επίθεση με χαστούκια και μπουνιές δέχτηκε η Λιάνα Κανέλλη από τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη στον ANT1. Είχε προηγηθεί λογομαχία με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, στην οποία πέταξε νερό. Η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου έχει ζητήσει τη σύλληψη του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία ήδη τον αναζητά στην περιοχή.

Το περιστατικό ξεκίνησε με τη λογομαχία του Ηλία Κασιδιάρη με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου. Όταν η κ. Δούρου αναφέρθηκε στη δίκη του Κασιδιάρη που επρόκειτο να γίνει χθες και αναβλήθηκε για τις 11 Ιουνίου, εκείνος εξοργισμένος της πέταξε ένα ποτήρι με νερό.

Η Λιάνα Κανέλλη αντέδρασε και προσπαθώντας να υπερασπιστεί τη Ρένα Δούρου του ζήτησε το λόγο. Ο Ηλίας Κασιδιάρης σηκώθηκε από την καρέκλα του, έβγαλε το μικρόφωνο του και κινήθηκε απειλητικά κατά της Λ. Κανέλλη. Την χαστούκισε και τη χτύπησε επανειλημμένα γροθιές, ενώ ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Παπαδάκης προσπαθούσε να τον σταματήσει.

Η Λιάνα Κανέλλη είναι τραυματισμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvxs.gr τεχνικοί και υπάλληλοι του ANT1, προσπάθησαν να εμποδίσουν τον Ηλία Κασιδιάρη να φύγει από το στούντιο καθώς περίμεναν να έρθει η αστυνομία. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής απείλησε τους υπαλλήλους του ANT1, λέγοντας, «θα σας στείλω εκατό Χρυσαυγίτες». Στο στούντιο του ANT1 αυτή τη σιγμή έχει καταφτάσει ισχυρή δύναμη της αστυνομίας.

Το βίντεο του ξυλοδαρμού

Η απάντηση Κανέλλη στον αέρα του ANT1

«Όποιοι νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες θα βγάλουν το ΚΚΕ από την πατριωτική δράση αυτού του τόπου είναι γελασμένοι», δήλωσε η κ. Κανέλλη, μιλώντας στην ίδια εκπομπή μετά το περιστατικό. «Αν δεν το κόψουμε το απόστημα μόνοι μας, μπροστά μας θα το βρούμε. Αυτοί που παρασύρθηκαν και τους ψήφισαν, να ξέρουν τι φίδι έβαλαν στον κόρφο τους» πρόσθεσε και σημείωσε «δεν πρόκειται να μας κανει σαπούνι κανένας Κασιδιάρης. Να τον χαίρεται η μάνα που το γέννησε».

Στην εκπομπή παρενέβη και ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Μάκης Μαΐλλης, ο οποίος έκανε, μεταξύ άλλων, λόγο για άνανδρους τραμπούκους. «Δεν βρίσκω λόγια καταγγελίας και αγανάκτησης για τους άνανδρους τραμπούκους, τους αντικομμουνιστές, αυτήν την πολιτική αλητεία που εμφανίζεται ως προστάτης του ελληνικού λαού. Νομίζουν ότι θα τρομοκρατήσουν το ΚΚΕ με τέτοιες ενέργειες; Είναι βαθιά νυχτωμένοι».

«Οι νεοναζιστές αποκαλύφθηκαν και στον τηλεοπτικό χρόνο», σημείωσε παρεμβαίνοντας και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και συνέχισε. «Πρώτα πρέπει να αντιδράσουν εκείνοι που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης για να μπούν στη βουλή οι μπράβοι ναζιστές»


Ο Κασιδιάρης χαστούκισε την Κανέλλη από newsview

TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

1 Ιουνίου 2012

Ας φάνε παντεσπάνι!

Ξεσηκώθηκαν οι Αντουανέτες των Αθηνών διότι λέει οι πεινασμένοι τρώνε ζώα και μάλιστα αδέσποτα και φοβούνται λέει πως θα φάνε και τα δεσποζόμενα. Φοβούνται καλέ μήπως οι άνθρωποι στην πείνα τους επάνω φάνε το δεσποζόμενο κανις και την αδέσποτη αγκύρας που τόσα χρόνια την τάιζε τ’ αφεντικό της μπον φιλέ κοσνέρβα δεσποζόμενου βοδινού. Βέβαια την ώρα που οι κυρίες επί των τιμών έγραφαν την καταγγελία μάλλον έτρωγαν ταυτόχρονα ένα σουβλάκι με δεσποζόμενο γύρο χοιρινό κι ένα πλήρες πιάτο με φιλέτο δεσποζόμενου κοτόπουλου δίνοντας και μερικές μπουκιές στο δεσποζόμενο σκυλάκι τους την ίδια ώρα που αδέσποτοι λιμοκτονούντες έτρωγαν τ’ αδέσποτα της γειτονιάς. Απαπαπα άκου λέει τρώνε ζώα! Μα που ακούστηκε άνθρωποι να τρώνε ζώα;! Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ! Απαπαπα καλές μου κυρίες πρέπει οπωσδήποτε να επέμβει εισαγγελέας να τους μαζέψει αυτούς τους ζωοφάγους και να τους στείλει στο πυρ το εξώτερο. Διότι ως γνωστόν οι άνθρωποι δεν τρώνε ζώα! Οδηγούν λέει την ζωή στο έσχατο σκαλοπάτι της ενώ κανονικά θα έπρεπε αγόγγυστα οι αδέσποτοι να πεθάνουν από την πείνα και να γίνουν τροφή για το σκυλάκι της μαντάμ.

Ε ρε αντουανέτες τίποτα δεν μάθατε από την ιστορία και γι αυτό το μάθημα θα επαναληφθεί…. 

H Eλληνική Φιλοζωική Εταιρεία κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, αναφορά με την οποία ζητά την άμεση παρέμβασή της, ώστε να σταματήσει ο βάναυσος αφανισμός των ζώων της Αθήνας από αλλοδαπούς, προς βρώσιν. Συνάνθρωποί μας, αλλοδαποί, μη έχοντας πλέον τα προς το ζην λόγω της οικονομικής κρίσης, σκοτώνουν με οποιονδήποτε τρόπο, όσα ζώα βρουν στο διάβα τους, προκειμένου να τραφούν με αυτά, οδηγώντας τη ζωή στο έσχατο σκαλοπάτι της. Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία έλαβε σοβαρότατες καταγγελίες και υλικό που συνοδεύεται από φρικτές φωτογραφίες για το θέμα της σφαγής σκύλων, του τεμαχισμού τους και πώς οδηγούνται στην πυρά. Μάλιστα το φαινόμενο επεκτείνεται σε όλα τα ζώα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν και τα δεσποζόμενα κι οι ιδιοκτήτες τους να ζουν με τον συνεχή φόβο ότι θα καταλήξουν στον πάγκο του χασάπη. Επειδή το υλικό είναι άκρως ανατριχιαστικό και μη δημοσιεύσιμο, κρίναμε σκόπιμο να αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης η Εισαγγελία Αθηνών για περαιτέρω ενέργειες. Το ίδιο θέμα πριν λίγους μήνες η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία είχε καταγγείλει στα ΜΜΕ και το διαδίκτυο, στηριζόμενη σε τηλεφωνική καταγγελία μελών της για κρεμασμένους και γδαρμένους σκύλους την οδό Αγησιλάου προς πώληση, χωρίς άλλα αποδεικτικά στοιχεία. Τις πρόσφατες για το ίδιο θέμα καταγγελίες καθώς και το υλικό που τις συνοδεύουν, λάβαμε από την εκπρόσωπό μας στη Σουηδία, ενώ το θέμα κάνει το γύρο του κόσμου, όπου εκτός της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας έχουν ενημερωθεί και δραστηριοποιούνται για τον τερματισμό αυτού του φρικτού φαινομένου και Οργανώσεις προστασίας των ζώων διεθνούς κύρους, για δυναμική συνεργασία.

Στον εισαγγελέα φρικιαστικό υλικό

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails