Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

21 Αυγούστου 2012

Οι εξελίξεις τρέχουν κι εγώ τις παρακολουθώ από σταθερό σημείο

 

Για να δούμε τι βλέπω. Ελλαδιστάν Αύγουστος 2012:

1. Οι Υδραίοι αρνούνται να πληρώσουν φόρο. Περιμένουν να τους πληρώσει ο μαλάκας. Έκαναν και ντου στο αστυνομικό τμημα. Όχι για να κραξουν τον μπάτσο που κοπροσκυλιάζει ολημερής αλλά για να απελευθερώσουν τον φοροφυγά. Με λίγα λόγια απαιτούν από τον μπάτσο να κοπροσκυλιάζει αφήνοντας τους παράνομους και κυνηγώντας τους νόμιμους. Άρα ο μπάτσος κοπροσκυλιάζει κατά λαϊκή απαίτηση. Όταν λοιπόν λέω πως πρέπει να γίνουμε ομοσπονδιακό κράτος όπου οι σημερινοί δήμοι θα είναι υπευθυνοι για τους φόρους τους και τους προυπολογισμούς τους, ξέρω τι λέω. Άντε να δούμε πως θα ζούσαν οι Υδραίοι αν δεν πλήρωναν φόρο στον δήμο-κράτος τους….

2. Οι παπάδες (ειδικά του Άθω) αρνούνται να πληρώσουν φόρο αλλά τις επιδοτήσεις και τους μισθούς τους παίρνουν μια χαρά. Κόψτε τους όλες τις παροχές φως νερό τηλέφωνο συγκοινωνίες νοσοκομεία μισθούς συντάξεις τουρισμό κλπ μπας και αγιάσουν. Άλλωστε δεν τα χρειάζονται οι… άγιοι όλα αυτά! Αυτοί έχουν έναν θεό που κάνει θαύματα! Ή μήπως όχι;

3. Όλοι σχεδόν οι εγκληματίες αυτοπροσδιορίζονται σαν… αναρχικοί. Το χείριστο είναι ότι βρίσκουν και τα κάνουν. Διότι αυτοί μπορεί να αυτοπροσδιορίζονται όπως θέλουν αλλά ποιοι τους αποδέχονται σαν αναρχικούς; Μα φυσικά οι λοιποί δήθεν αναρχικοί. Έχω ξαναπεί, ελάχιστοι είναι οι όντως αναρχικοί εν ελλάδι. Τα περισσότερα είναι κάτι εγκληματικά κωλόπαιδα που δεν έχουν ιδέα τι εστί αναρχία. Απλώς εκτελούν τις εντολές του κράτους και δηλώνουν αναρχικοί ακριβώς για να στιγματιστεί η ιδεολογία της αναρχίας.

4. Τα χρυσαυγουλα ακολουθούν την κλασσική γκεμπελίστικη συνταγή. Επισήμως δηλώνουν ειρηνικοί κι από πίσω οργιάζουν. Βρίσκουν και τα κάνουν!

5. Οι εν ελλαδιστάν πακιστανοί δια του εκπροσώπου τους δηλώνουν έτοιμοι για πόλεμο στην Ελλάδα και μάλιστα ευχαριστώντας (ποιους άλλους;) τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ! Έφτιαξαν μάλιστα και δική τους αστυνομία! Είμαστε βυζάντιο και θα γίνουμε Ιραν!

6. Η ελληνική αστυνομία μαζεύει τους παράνομους μετανάστες. Ε και; Άντε και τους μάζεψε, τι θα τους κάνει; Το πρόβλημα θα μπορούσε να λυθεί πολύ απλά δίνοντας ζωή στην επαρχία και στην χώρα γενικότερα αλλά κανείς δεν θέλει. Γιατί δεν θέλει; Μα διότι οι εντολές είναι να μπαίνουν να ξεδιαλέγονται και οι καλύτεροι να προωθούνται στας ευρώπας. Με λίγα λόγια να λειτουργούμε ως προθάλαμος διαλογής για την ΕΕ.

7. Ο Τσίπρας! Α ο Τσίπρας! Είναι τόσο στεναχωρημένος και προβληματισμένος από την όλη κατάσταση που ξεσκίστηκε στις διακοπές! Ξεπέρασε και αυτόν ακόμα τον ΓΑΠ! Λεφτά υπάρχουν βλέπετε και κουράστηκε το παιδί από την πολλή δουλειά! Στο μεταξύ από πίσω ο κάθε μαλάκας ΣΥΡΙΖαίος βουλευτής αμολάει όποια μπαρούφα του κατέβει πρώτη στο κεφάλι! Οργανωμένα πράγματα!

8. Κάποιοι με ρώτησαν και τα ξαναλέω: Τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, τα λαμόγια της ΝΔ ψήφισαν Ανεξάρτητους Έλληνες, οι φασίστες του ΛΆΟΣ ψήφισαν χρυση αυγή και το μόνο σταθερό έμεινε το ΚΚΕ –ναι και μην αναρωτιέστε γιατί τότε μειώθηκαν τα ποσοστά του, απλώς πέθαναν αρκετοί ψηφοφόροι του λόγω γήρατος.

9. Μην κοιτάτε που δεν λένε τίποτα και κάνουν την πάπια! Είναι για να μην το μάθουν όλοι! Δεν έχει μείνει ξωκλήσι για ξωκλήσι και τάμα για τάμα, μπαίνει ο κόσμος και τα μαζευει και ναι είναι οι ίδιοι που κάποτε τα έταζαν αλλά μιας και τα τάματα δεν τους βγήκαν τα παίρνουν πίσω! Αυτό κι αν είναι ο ορισμός της κοινωνικής απαλλοτρίωσης!

ΥΓ. έχουν γεμίσει οι φυλακές! Ποιος βάζει στοίχημα ότι σύντομα θα έχουμε ιδιωτικές φυλακές ή κατά το κοινώς λεγόμενο θα πάμε όλοι μέσα;

Σας φιλώ θερμά και συνεχίζω να σας γράφω στ’ αρχίδια μου καθότι άξιοι της μοίρας σας!

8 σχόλια:

  1. 1,2: Μόνο οι Υδραίοι και οι παπάδες; Ολόκληρη η χώρα είναι μια σακούλα με σκατά.

    Ενώ όλοι θα δουν τους μισθούς, τα επιδόματα και τις συντάξεις τους να κόβονται, οι μπάτσοι, οι στρατιωτικοί και οι ρασοφόροι θα εξαιρεθούν. Την χώρα την κυβερνούν τα παράσιτα, οι τεμπέληδες και τα λαμόγια.

    3. Όσο για τους "αναρχικούς", μερικοί καθυστερημένοι τεμπέληδες που δεν μπόρεσαν να γίνουν αστυνομικοί, τελικά έγιναν αναρχικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επειδή επιτέλους την χώρα πλέον την κυβερνά η Ε.Ε. θέλω να σου πω να μην βιάζεσαι, κανείς δεν θα εξαιρεθεί και ειδικά οι παπάδες θα τρίβουν τα μάτια τους. Λίγο υπομονή ακόμα. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα αφήσω την καλημέρα μου... Μην περιμένεις να συμφωνήσω (μάλλον σε τίποτα) :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν γράφω για να υπάρξει συμφωνία ή διαφωνία! Γράφω για να τα βγάλω από μέσα μου. :)

      Διαγραφή
  4. Μην το δημοσιεύσεις, είναι γυμνά λόγια κατσικομορφής σε δάση :

    Μάλλον θα τρίβουν θα μάτια τους,
    επειδής θα αγιοποιηθεί ο προφητισμικισμός τού Φίνου film ;
    - Άααασ' το καμουτσίκι αφ το έρριιιιιιι και Soible ημάς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και αν δεν δημοσιευσω τα γυμνά λόγια κατσικομορφής σε δάση τι θα δημοσιευσω; τις αρλούμπες των λαμογιών; χαχαχαχα

      Διαγραφή
  5. Κλείτωρ, διάβασα 1 συγκροτημένο άρθρο και το είχα ανάγκη.
    Δεν είναι μόνο ότι αποδεικνύεις -αν όχι σε όλα- τότε στα περισσότερα πως, η ευθεία είναι και οδός (συντομία οδός βέλτιστη), μα είναι και το νεύρο της αντίληψης, που αααχ το χρειαζόμουν τόσο καιρό, με μερεμέτια και "χελωνο-κάβουκα", μα τον αλλήθωρο Περιφήτη !

    Να είσαι καλά.
    Ο Τζόνυ Λόγκαν να είναι μαζί σου !

    http://comicstrades.files.wordpress.com/2011/10/johnny-logan-4-cover.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρε λες να βρω ευήκοα ώτα στον Τζόνυ Λόγκαν; Διότι οι σοβαροφανείς δεν φαίνεται να ακούν τίποτα! χαχαχαχα

      Διαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails