Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

4 Μαΐου 2012

Βρε δε πα να γαμηθείτε…

Safer-Sex-concretelyΕλλαδιστάν 2012. Μια αντροπαρέα μέσα στην μιζέρια της οικονομικής κρίσης αποφασίζουν να πάνε λίγο να ξεσκάσουν. Συναντιούνται σ’ ένα ποτάδικο και πίνουν και χορεύουν μέχρι τα ξημερώματα και μετά αποφασίζουν να πάνε να γαμήσουν. Επειδή όμως στο Ελλαδιστάν είμαστε ακόμα βυζάντιο η πορνεία είναι παράνομο επάγγελμα ή επιεικώς ημι-παράνομο αλλά και αυτή ακόμα η πράξη της συνουσίας θεωρείται ως αμαρτία που μας στέλνει βουρ στην κόλαση, πουτάνες και πελατεία. Στο ελλαδιστάν του 2012 με την σιχαμένη διαστροφή της χριστιανικής ηθικής η πουτάνα θεωρείται μίασμα ο δε πελάτης της τουλάχιστον αμαρτωλός επειδή έχει καύλες και θα έπρεπε να ντρέπεται επειδή θέλει να γαμήσει και τέλος πάντων βάση της διεστραμμένης χριστιανικής ηθικής αν κάποιος θέλει να γαμήσει θα πρέπει να το κάνει κρυφά, στην παρανομία.  Έτσι στο ελλαδιστάν του 2012 οι πουτάνες είναι παράνομες οι πελάτες αμαρτωλοί το γαμήσι ενοχικό αλλά το νταβατζηλίκι η μαστροπεία το εμπόριο ανθρώπων είναι απλώς πταίσματα! Στο ελλαδιστάν του 2012 ένοχος είναι το θύμα ενώ ο θύτης αθώος ή στην χειρότερη διαπράττει πταίσμα, σαν να πέρασε με πορτοκαλί το φανάρι ας πούμε. Στο ελλαδιστάν του 2012 ο έμπορος ανθρώπων πληρώνει ένα μικρό πρόστιμο και μπορεί να συνεχίσει απτόητος το… θεάρεστο έργο του!   

 Αυτά εν ολίγοις είναι τα δεδομένα αλλά η αντροπαρέα της ιστορίας μας στουπί στο μεθύσι εκείνο το βράδυ την είχαν δει οπωσδήποτε να γαμήσουν έστω και αν αυτό είναι ημιπαράνομο και σατανικό. Ξεκίνησαν λοιπόν πήραν ένα ταξί να πάνε μπουρδελότσαρκα κι ας γνώριζαν πως όλα τα μπουρδέλα στο ελλαδιστάν είναι παράνομα (τα μπουρδέλα ε; όχι οι νταβατζήδες!) Παράνομα τα μπουρδέλα, παράνομες οι πουτάνες, ανήθικο κι αμαρτωλό το γαμήσι αλλά οι μεθυσμένοι κύριοι ήθελαν οπωσδήποτε να γαμήσουν! Βρε τι ανωμαλία κι αυτή να θέλουν οπωσδήποτε να γαμήσουν! Τέλος πάντων πήραν ένα ταξί είπαν στον ταρίφα να τους πάει στις πουτάνες και ξεκίνησαν τον μαραθώνιο. Παράνομο ξεπαράνομο το επάγγελμα οι δρόμοι ήταν γεμάτοι πουτάνες κι έτσι εύκολα βρήκαν αυτό που ήθελαν διάλεξαν από μια δυο πουτάνες ο καθένας και στρώθηκαν για τα καλά. Όχι ότι ήταν ευχαριστημένοι από τις πουτάνες. Ούτε όμορφες ήταν ούτε καθαρές ήταν ούτε ευχάριστες ήταν. Οι πουτάνες του ελλαδιστάν δεν είναι επαγγελματίες! Είναι ως επί το πλείστον γυναίκες και κορίτσια σκλάβες, κυριολεκτικά σκλάβες των νταβατζίδων τους ή πρεζόνια, πάλι των νταβατζίδων τους. Ήταν γυναίκες καρικατούρες, δυστυχισμένα πλάσματα που ασκούν το επάγγελμα δια της βίας ή για να πάρουν την δόση τους έναντι πενιχρής αμοιβής όμως οι αντροπαρέα δεν ένοιωθε ενοχές. Και δεν ένοιωθε ενοχές (τι ενοχές; Ούτε καν τους πέρασε από το μυαλό δηλαδή…) διότι και αυτοί σκλάβοι ήταν.

Υπάλληλοι κι εργάτες σχεδόν δια της βίας ή από ανάγκη για να φάνε. Δούλοι κι αυτοί με πενιχρούς μισθούς σε μια δουλεία που την μισούν κι ανασφάλιστοι από τους άλλους νταβατζήδες, τους εργοδότες τους, εκδιδόμενοι κι αυτοί για ένα κομμάτι ψωμί αλλά σε νόμιμα επαγγέλματα, αποδεκτά από την ανώμαλη χριστιανική ηθική. Αλλά είχαν καυλες κι ήθελαν να γαμήσουν… και γάμησαν.  Ο ένας διάλεξε μια ξανθιά με μεγάλη μύτη και καστανά μάτια, ο άλλος διάλεξε μια μελαχρινή με μεγάλα βυζιά και καμπύλες ενώ ο τρίτος επέλεξε μια επίσης ξανθιά με γαλανά όμως μάτια και μικρά στήθη μάλλον ρωσίδα ή από κάπου εκεί κοντά. Ήταν οι ομορφότερες που βρήκαν αφού επί δυο ώρες τις είδαν όλες μία προς μία διότι ως γνωστόν την πουτάνα την επιλέγεις από την εμφάνιση κι αν σου αρέσει ή όχι. Κανέναν δεν τον νοιάζει πως την λένε την πουτάνα από πού είναι και που έχει έδρα η (παράνομη) επιχείρηση. Τις διάλεξαν και στουπιά στο μεθύσι γαμούσαν μέχρι το πρωί αν και τις επόμενες μέρες λίγα θυμόντουσαν με τόσο οινόπνευμα που έτρεχε στις φλέβες τους. Θυμόντουσαν όμως τις πουτάνες θυμόντουσαν τα πρόσωπα τα σώματα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που είχαν. Η μία ας πούμε είχε έναν ελαφρύ αστιγματισμό που ήταν και ο λόγος που την διάλεξε ο ένας της παρέας. Είχε και βίτσιο βλέπετε ο άνθρωπος να βλέπει την γυναίκα ν’ αλληθωρίζει την ώρα που γαμιόταν.   

Από εκείνο το βράδυ είχε περάσει καιρός όταν μια μέρα βούιξαν τα κανάλια πως καμιά δεκαριά πουτάνες στην Αθήνα βρέθηκαν με έιτζ. Πανικός στην αντροπαρέα!  Έκτακτη σύσκεψη και τα ερωτήματα να πέφτουν βροχή αναμεταξύ τους.

-Ρε μαλάκα λες να κολλήσαμε;  

-αφού ρε μαλάκα φοράγαμε καπότες…

-φοράγαμε ναι αλλά εγώ δεν θυμάμαι ρε μαλάκα… σκατί στο μεθύσι ήμουν… κι αν μου βγήκε ή σε κανα γύρο δεν το φόρεσα; Ούτε που θυμάμαι μαλάκα μου κι έχω φρικάρει λέμε!

-εμένα που μου σκίστηκε η μια καπότα; Την κάτσαμε μαλάκες κι έχω γυναίκα και παιδιά! Ευτυχώς που με την κυρά το κάνουμε μόνο χριστούγεννα και πάσχα αλλά αν…;

-εγώ έκανα και γλυφομούνι…

-χαλάρωσε ρε μαλάκα! Εκατό χιλιάδες πουτάνες στην Αθήνα σε μας λες να έκατσε;

-είπαν οι ειδήσεις σε πια μπουρδέλα ήταν;

-κι αν είπαν θα καταλάβαινες ρε μαλάκα; Έτσι όπως ήμασταν χάλια εγώ είχα ξεχάσει και τ’ όνομά μου όχι να θυμάμαι και που με πήγε ο ταρίφας!

-την μια από το πεζοδρόμιο δεν την είχαμε μαζέψει ρε; Πω πω μαλακίες! Την γαμήσαμε λέμε! Να πάμε να εξεταστούμε ρε!

-και τι θα πεις ρε μαλάκα στην γυναίκα σου πως πάς να κάνεις εξετάσεις για έιτζ επειδή γυρνάς στις πουτάνες;

-γάματα… θα πάω κρυφά δεν θα της πω τίποτα μέχρι να δούμε τι θα γίνει, πάω να πάρω μια εφημερίδα μήπως λέει κανα νέο..

-(διαβάζοντας την εφημερίδα) λοιπόν μάγκες επειδή λέει υπάρχει το ιατρικό απόρρητο και για να μην διαπομπευθούν οι πουτάνες δεν λένε ποιες είναι και προτείνουν όσοι πήγαν με πουτάνα να πάνε να εξεταστούν για έιτζ!

-λοιπόν μαλάκες εγώ παίρνω αυτή την στιγμή τηλέφωνο για εξετάσεις. Μαλακίες κομμένες! (παίρνει τηλέφωνο στο ΙΚΑ και ζητάει να κλείσει ραντεβού για εξετάσεις. Το τηλεφώνημα γρήγορο, κλείνει το τηλέφωνο και γυρνά με ύφος τσακισμένο κατακίτρινος) μαλάκες την κάτσαμε. Επόμενο ραντεβού τον Ιούνιο του 2013! Από τότε που μαθεύτηκε για το έιτζ γέμισε ραντεβού!

-…αμα σας λέω την γαμήσαμε…!

-(ξεφυλλίζοντας την εφημερίδα) όπα μαλάκες όπα! Παρακάτω λέει πως έβαλαν τις φωτογραφίες τους στα αστυνομικά τμήματα και όποιος θέλει να πάει να δει ποιες είναι με το έιτζ, ΣΩΘΗΚΑΜΕ!

-παμε ρε τώρα μια στιγμή γιατί θα πεθάνω από το άγχος.

-και δεν πάμε; Που είναι το κοντινότερο αστυνομικό τμήμα;

-κανα τέταρτο από δω. Φύγαμε!

-(φτάνοντας με το αυτοκίνητο έξω από την αστυνομία) ρε μαλάκα! Τι ουρά είναι αυτή; Πες μου ότι είναι όλοι για τις πουτάνες! Περίμενε να κατέβω να ρωτήσω τι γίνεται.

-(επιστρέφοντας από το φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος) μαλάκες την κάτσαμε! Είναι όλοι για τις πουτάνες κι είναι έτσι η ουρά τρεις μέρες τώρα λέει! Και δίνεις και στοιχεία ταυτότητας  για να δεις τις φωτό!

-τι στοιχεία ταυτότητας ρε μαλάκα; Δηλαδή όσοι γαμήσαμε πουτάνα θα δηλωθούμε στην αστυνομία;!!

-ρε σεις! Τουλάχιστον να κάνουμε μια γύρα με τ’ αμάξι να δούμε μεχρι που φτάνει η ουρά;

-(μέσα στο αμάξι) μαλάκα μουυυυυ! Δέκα τετράγωνα και η ουρά συνεχίζεται, τι γίνεται ρε;

-(ανοίγοντας το ραδιόφωνο) κάτσε μπας και λέει τίποτα στις ειδήσεις! «από το πρωί πάλι σήμερα τα αστυνομικά τμήματα έχουν κατακλυστεί από άντρες που ζητούν να μάθουν ποιες είναι οι άρρωστες. Υπολογίζεται ότι περίπου ένα εκατομμύριο άντρες θα περάσουν συνολικά από τα αστυνομικά τμήματα όλης της χώρας…»  (κλείνει το ραδιόφωνο) την κάτσαμε σας λέω!!!

-καλά ρε μαλάκα μου δεν θα έπρεπε οι πουτάνες να περνανε υποχρεωτικά ιατρικές εξετάσεις; Βιβλιάριο υγείας;

-τι βιβλιάριο υγείας ρε μαλάκα; Αφού η πορνεία είναι παράνομη!

-και τι θα κάνουμε τώρα ρε μαλάκες;

-τώρα… ο θεός βοηθός

-(ο ανύπαντρος της παρέας) μαλάκα μου κοίτα να δεις που στην τελική θα είμαι κι ευχαριστημένος που δεν γυρίζει γυναίκα να με κοιτάξει…

-γιατί οι μαλάκες δεν δίνουν τις φωτογραφίες να δούμε τι γίνεται;

-είπαμε ρε μαλάκα, ιατρικό απόρρητο ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα κλπ

-τι απόρρητο ρε μαλάκα; Εδώ σου λέει πως θα περάσει από την αστυνομία ο μισός αντρικός πληθυσμός, για ποιο απόρρητο μιλάμε; Εδώ μιλάμε για έγκλημα! Οι πουτάνες ήξεραν ότι έχουν έιτζ και μας ξέσκισαν και οι νταβατζήδες ελεύθεροι!       

       

7 σχόλια:

  1. Για να καταλάβω, πέρα από τη βλακεία των ανδρών, είσαι υπέρ της δημοσιοποίησης των φωτογραφιών τους, υπέρ ενός νέου κυνηγιού μαγισσών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαφέστατα είμαι υπέρ της δημοσιοποίησης των φωτογραφιών και νομίζω ότι εξηγώ επαρκώς το γιατί. Αντίθετα διαβαζοντας το δικό σου κείμενο δεν είδα να εξηγείς το γιατί διαφωνείς ούτε το πώς μπορεί να αντιμετωπισθεί το ήδη υπάρχον πρόβλημα. Εγώ λέω πως πρέπει να νομιμοποιηθεί η πορνεία κι όποιος\α θέλει ν’ ασκήσει το επάγγελμα να μπορεί να το κάνει με μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών με πλήρη ασφάλιση κλπ κλπ. και να γίνει κακούργημα το νταβατζιλίκι. Δεν βλέπω κανενα κυνηγι μαγισσών. Δεν δίνονται οι φωτογραφίες από όλες τις πουτάνες της ελλάδας αλλά μόνο αυτές που είναι άρρωστες. Να στο θέσω αλλιώς μ’ ένα παράδειγμα. Να καταργήσουμε την σημαία καραντίνας στα πλοία λογω ιατρικού απορρήτου αφού δηλώνουν όλο το πλήρωμα ως άρρωστους ακόμα και αν δεν είναι όλοι;

      Διαγραφή
    2. Δε συμφωνώ. Άλλο η καραντίδα όπου δε δηλώνεται η ασθένεια ούτε άλλα στοιχεία κι άλλο τούτη η δημοσιοποίηση. Ας δημοσιοποιούσαν τη διεύθυνση του μπορδέλου, όχι φωτογραφίες που στοχοποιούν. Έχει αποδειχθεί ότι είναι παράνομο κι επίσης δε βοηθά. Αντιθέτως επειδή έγινε και σε προεκλογική περίοδο ενίσχυσε το φόβο των πολιτών και ταυτόχρονα προκάλεσε πανικό

      Διαγραφή
    3. Πέραμα: Σε καραντίνα πλοίο για φυματίωση http://news.pathfinder.gr/greece/news/506910.html

      όπως βλέπεις η ασθένεια δηλώνεται και μάλιστα υποχρεωτικά! το δε πλήρομα είναι δημοσιοποιημένο στον ανάλογο κατάλογο πληρώματος (κάπως τον λένε οι ναυτικοί αλλά δεν θυμάμαι. Τα υπόλοιπα τα έχω απαντήσει στο κείμενο.

      Διαγραφή
    4. Δηλαδή αν κάποιος δει έναν από αυτούς τους ναυτικούς μετά από μέρες θα τον αναγνωρίσει; Δεν είναι έτσι. Τα στοιχεία των ναυτικών τα γνωρίζουν μόνο οι αρμόδιες αρχές κι όχι όλη η χώρα.
      Αντιλαμβάνονται τη θέση σου και σίγουρα πολλοί θα πανικοβληθούν. Το θέμα είναι ότι τόσα χρόνια δεν έκαναν τίποτα και τώρα αποφάσισαν να κολλήσουν ένα αστέρι στις γυναίκες αυτές και να τις περιφέρουν σε όλα τα σπίτια κάνοντας άλλους να τρέμουν κι άλλους να κοροϊδεύουν. Και στην ουσία, μόνο το κυνήγι μένει ενόψει εκλογών με σκοτωμένη την υγεία, την πρόληψη και την αξιοπρέπεια.
      Δεκτή η διαφωνία σου φυσικά. Δεν μπορεί πάντα να συμφωνούμε :)

      Διαγραφή
  2. Στο εξωτερικό, σε χώρες όπως η Αυστραλία, δημοσιοποιούνται οι φωτογραφίες ακόμη και ανθρώπων που απλά έκλεψαν 10δολλάρια από το περίπτερο της γειτονιάς. Υπάρχει και αντίστοιχο 10λεπτο ανά ώρα με τον τίτλο CrimeWatch και το προβάλλουν συνέχεια.

    Εμένα δεν με ενοχλεί η δημοσίευση φωτογραφιών, αλλά το όλο επικοινωνιακό παιχνίδι πίσω από αυτές τις φωτογραφίες. Το πότε δημοσιεύτηκαν και γιατί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτη η ευαισθητοποίηση ειδκα με τις πόρνες, με ξεπερνάει
    Δλδ, όπως τις παρουσιάζουν, ειναι εντελώς ζώα, ανεύθυνες (με την έννοια οτι
    δεν εχουν ΚΑΜΜΙΑ ατομική ευθύνη, αν ξέρουν οτι εχουν αρρωστειες και τις
    μεταδίδουν, μόνον ο νταβατζης και η κενωνία φταίνε και οι ανδρικες καύλες
    βέβαια, που μεταβάλλουν τους άντρες σε ζώα, επίσης, τέλος πάντων οι πάντες,
    πλήν των ιδίων), αλλόκοτα όντα, έρμαια όλων..
    Κι αυτα, τα λένε προς υπεράσπισή τους
    Δλδ, αν ηθελαν να τις κατηγορήσουν ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ θα έλεγαν;
    Οι μισοι απο τους αντρες αυτούς, βαζω στοιχημα οτι ΘΕΛΟΥΝ οπωσδήποτε να "δουν"
    την φάτσα αυτων που βγαινουν με τις κόρες τους, οι δε γυναίκες, 90% θα βάλουν
    ντετέκτιβ να βγάλει φωτο τις ερωμενες των αντρων τους, για να "δουν" πως ειναι.
    Αντε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails