Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

4 Μαρτίου 2010

Σας ευχαριστούμε που δέχεστε το αίμα μας

Τα νέα οικονομικά μέτρα βρίσκονται στα όρια των σοσιαλιστικών μας αρχών

Σύντομη ομολογία ενοχής
Προσφέρουμε το αίμα μας. Σας το προσφέρουμε έχοντας πλήρη συνείδηση της ενοχής μας. Είμαστε, νιώθουμε Ένοχοι.

Νιώθουμε τύψεις επειδή κατασπαταλήσαμε την δημόσια περιουσία πίσω από τις πλάτες σας, χωρίς εσείς οι πολιτικοί να το γνωρίζετε. Αυτή την αξιόποινή μας πράξη πληρώνουμε σήμερα, ανταποκρινόμενοι στο Εθνικό Καθήκον.

Ενώ εσείς νομοθετούσατε για το καλό της χώρας, εμείς τα εκατομμύρια των πολιτών κατόπιν συντονισμένου σχεδίου και κατά εξακολούθηση εδώ και 30-40 χρόνια κατασπαταλήσαμε τον εθνικό μας πλούτο, διαλύσαμε την οικονομία, δωρίσαμε φιλέτα εκατομμυρίων σε εκκλησιαστικές μονές, λαδωθήκαμε –πίσω από τις πλάτες σας- από μεγάλες εταιρείες προσφέροντάς τους έργα μεγάλα και τρανά του δημοσίου. Καταβροχθίσαμε δισεκατομμύρια κοινοτικών κονδυλίων και σας παρουσιάζαμε το ένα δέκατο από αυτά, αφήνοντάς σας ψίχουλα για τις εκλογικές σας δαπάνες και κάτι ψιλά για έργα των περιφερειών σας…

Μετά μεγάλη μας λύπης, αγαπητοί και λατρευτοί μας κυβερνώντες, εμείς τα εκατομμύρια των πολιτών φροντίσαμε τον αλληλοδιορισμό μας στη δημόσια διοίκηση, φτάσαμε κοντά ένα εκατομμύριο να δουλεύουμε σε αυτό – χωρίς εσείς να πάρετε μυρουδιά. Διορίσαμε τους εκλεκτούς μας στο σώμα της Δικαιοσύνης, κανείς από εμάς δεν καταδικάστηκε.

Αυτά που σας γράφουμε δεν είναι παρά σταγόνα στον ωκεανό, ένα τοσοδούλη μέρος των ασυγχώρητων κι εγκληματικών Μας πράξεων.

Τώρα επιτέλους μάθατε.

Αποφασίσαμε να προσφέρουμε τις τελευταίες ρανίδες του αίματός μας, των παιδιών μας, των παιδιών των παιδιών μας, και των παιδιών των παιδιών των παιδιών μας κ.ο.κ. επειδή αυτή τη φορά ξέρουμε ότι το αίμα μας θα πιάσει τόπο. Ξέρουμε ότι θα φροντίσετε για καλύτερες κοινωνικές υπηρεσίες για όλους μας, μια καλύτερη, πιο δίκαιη κοινωνία, είμαστε σίγουροι ότι επιτέλους θα απολαύσουμε όλα τα αγαθά ενός αληθινά κοινωνικού κράτους, σε όλους τους τομείς – σας συμβουλεύουμε αυτή τη φορά να επωφεληθείτε κι εσείς, οι αιώνια κοινωνικά ριγμένοι.

Εμείς, τα εκατομμύρια των προνομιούχων πολιτών, ότι φάγαμε εν αγνοία σας, το χωνέψαμε. Τώρα ήρθε η σειρά σας.

Σας επιτρέπουμε επιτέλους να γίνετε οι πολιτικοί και οικονομικοί μας άρχοντες.

Αρκετά σας κοροϊδέψαμε.

.

ρο

Ροΐδη Εμμονές

Προσυπογράφω, Κλείτωρ.

4 σχόλια:

  1. τώρα καταλάβατε ότι μας κλέβουν 35 χρόνια. εγώ τα βλέπω από παιδί και είμαι τώρα 52 χρόνων και έχεις να δεις πολλά ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλείτωρ και εγώ νομίζω οτι δεν είδαμε τίποτα ακόμη, αλλά και κάτι άλλο 'Ούτε αυτοί έχουν καταλάβει τι θα δούν' Τη καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails