Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

27 Αυγούστου 2009

Δηλώσεις του φασίστα για την Επιτροπή του ΟΗΕ κατά των Φυλετικών Διακρίσεων

Ποιός άλλος, το τσιράκι του Καρατζαφύρερ ο Γεωργιάδης. Δεν φτάνουν τα εγκλήματα που μέχρι τώρα διαπράττουμε, δεν φτάνει που εν έτη 2009 ανοίξαμε στρατόπεδα συγκέντρωσης σαν τους ναζί, τώρα οι φασίστες αποθρασύνθηκαν εντελώς.

Ενώ αναμένεται αύριο η έκδοση του Πορίσματος της επιτροπής CERD του ΟΗΕ για την κατάσταση των φυλετικών διακρίσεων στην Ελλάδα, ένας Έλληνας βουλευτής έκανε προχθες τις εξής δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή:

 

"Ξέχασα να σας πω το πιο σημαντικό. Χτες το βράδυ ήμουνα στο κρεβάτι μου και είχα μια φαγούρα σε όλο μου το κορμί. Έκανα έτσι, έκανα έτσι, έκανα έτσι, δυνατή φαγούρα. Δεν λέω για άλλα σημεία. Είχα γενικώς φαγούρα. Και μαθαίνω ότι το Συμβούλιο κατά του ρατσισμού του ΟΗΕ, εκατεδίκασε [sic] λέει την Ελλάδα για τις συλλήψεις της λέει στον Άγιο Παντελεήμονα, στο Εφετείο Αθηνών και την αθώωση του Κώστα Πλεύρη για το βιβλίο "Εβραίοι όλη η αλήθεια"! Μα είναι φοβερό! Πώς κάνουμε ακόμα διακοπές; Πως δεν έχουν φύγει όλοι από τις παραλίες; Που είναι η κυβέρνηση τι κάνει ο αρχιεπίσκοπος, οι ένοπλες δυνάμεις; [...] Εγώ θα πληρώσω. Θα βρω δέκα φίλους μας εφοπλιστάς πατριώτες, θα τους βάλουμε όλους τους μετανάστες πάνω στα πλοία και θα τους πάμε στη Σουηδία. Στη Δανία. Στη Νέα Υόρκη που είναι η έδρα του ΟΗΕ, θα τους πάμε όλους εκεί! Αφού είναι τόσο μάγκες και θέλουν όλοι τους μετανάστες, να τους πάμε όλους στην έδρα του ΟΗΕ. Αυτό θα έκανα. Θα έλεγα "έχετε δίκιο", αφού στην Ελλάδα κακοπερνούνε, τους στέλνουμε όλους εκεί, να τους ταϊζετε, να τους δίνετε να πίνουνε, να περνάνε καλά, να τους κάνουνε και αέρα, να τους κάνετε ό,τι καλύτερο θέλετε".

 

Οι δηλώσεις μεταδόθηκαν και από την ραδιοφωνική εκπομπή Ελληνοφρένεια χτες και μπορείτε να τις ακούσετε εδώ, στα σημεία 9.30'' και 10.20'' περίπου.

Η μετάφραση των δηλώσεων στα αγγλικά θα αποσταλεί στον ΟΗΕ προκειμένου να συνεκτιμηθούν στην αξιολόγηση της ποιότητας του δημόσιου λόγου πολιτικών προσώπων του συγκεκριμένου κοινοβουλευτικού κόμματος, σε σχέση με την καλλιέργεια ρατσισμού και ξενοφοβίας στην Ελλάδα.

E-Lawyer

29 σχόλια:

  1. Ποιός εξεπλάγη άραγε;
    Μόνο οργή !!
    Καλά να είμαστε, κι είμαι σίγουρη
    πως το 20% το έχουν
    σ'ένα πολύ προσεχές τσεπάκι
    Καλησπέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η άποψη του συγκεκριμένου βιβλιοπώλη και βουλευτή κυριαρχεί στο 60-70% των Ελλήνων, επειδή οι ακροδεξιοί είναι οι μόνοι που διατυπώνουν (απαράδεκτη) άποψη επί του θέματος. Όλοι οι άλλοι κάνουν πως δεν υπάρχει το ζέον αυτό θέμα, δεν έχουν διατυπώσει απόψεις πέρα από τις συνήθεις γενικότητες ("μα τι είναι αυτά που λες!") και δεν έχουν επεξεργαστεί λύσεις... Τελικά επιβαρύνεται (και δικαίως) όλη η ελληνική κοινωνία από τις απόψεις των ακροδεξιών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε σύμφωνα με την ΕΣΥΕ περι τα 3.000.000 αλλοδαπών. Γιατί δεν τους δίνεις εσύ τη δική σου δουλειά ;
    Το μεροκάματο έχει πέσει από τα 65 στα 30 και πολλές φορές στα 20 και στα 15, ποιος θα ανταγωνιστει τον Αφγανο που δουλευει και 12ωρο αδιαμαρτυρητος ;

    ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥγια να ζήσουν αρχικά αξιοπρεπως και δώσε τους τη δουλειά σου έπειτα για να εργαστουν και μετα τη γυναικα/αδελφη/κόρη σου για τις ανάγκες τους, γιατί ειναι το 85% άντρες αυτοί που έρχονται.
    Η Ελλαδα δεν σηκώνει αλλους, θα ήθελα να ήξερα, χτες έγγραφες ένα πολυ ωραίο άρθρο για την εκκλησία και το ρόλο της στις πυρκαγιές και στις διεκδικήσεις εκτάσεων, δηλαδη ΔΕΝ σου φτάνει ο χριστιανικός μεσσαιωνισμός, πρέπει να αποκτήσουμε και όλα τα μουσουλμανικα χούγια σε αυτόν τον ταλαίπωρο χώρο, που κάποιοι έδωσαν το αίμα τους να ελευθερώσουν ;

    Για πολυθειστής, τα δόγματα της αριστεράς δεν τα αφήνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς το ζήτημα των μεταναστών στην Ελλάδα (και των συνεπειών του στην ελληνική κοινωνία), το διαχειρίζονται είτε οι φασίστες/δεξιοί, είτε οι σταλινικοί/κρυφοσταλινικοί (λέγε με ΣΥΡΙΖΑ).
    Η αιτία του ζητήματος βρίσκεται στην "ελεύθερη" αγορά, της οποίας τη γλώσσα μιλούν άπταιστα και οι μεν και οι δε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Hypericum Perforatum αν φτάσουν στο 20% πράγμα διόλου απίθανο με την βλακεία που μας δέρνει, τότε εκτός των μεταναστών θα πάρουμε και οι… αντιφρονούντες την άγουσα για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και την κρουαζιέρα που είχε κάνει και ο πατέρας μου στα νησάκια του Αιγαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Στέλιο οι άλλοι που δεν είναι διαφορετικοί αλλά απλώς φορούν διαφορετική ενδυμασία, δεν θέλουν να πάρουν θέση ακριβώς για να σιγοντάρουν τους φασίστες. Σε χαλεπούς καιρούς φτώχιας και αποδιοργάνωσης οι φασίστες δίνουν πάντα την εύκολη και αποτελεσματικότερη λύση. Πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι. Πράγμα που βολεύει και τους άλλους οπότε να για άλλη μια φορά η ανίερη κρυφή συμμαχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ανώνυμε, αντιπαρερχόμενος τα ακατανόητα περί αδερφής μου κόρης μου κλπ (στην τελική δεν είναι πράγματα για να τους τα δώσω) θα σου πω πως η δική μου λογική δεν λέει «πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι» αλλά αντιθέτως θέλω να γιατρευτεί αυτό το κεφάλι. Το πώς είναι θέμα πολιτικό που ελάχιστοι έχουν το κουράγιο να μελετήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Διόδοτε αυτή την φορά χτύπησες κέντρο. Συμφωνούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όπως έχω γράψει κι αλλού,
    έχω κι εγώ ένα εξοχικό στη Μακρόνησο,
    που μου άφησε ο πατέρας μου,
    δεν πιστεύω νάχει ρημάξει τελείως,
    ουτε εξήντα χρόνια δεν πέρασαν,
    με μια ανακαινισούλα μια χαρά θα είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αυλή έχει να φέρω και το πιθάρι μου; :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αυλή έχει
    άπλα είναι
    θάχει και γάτες ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ε άντε τα λέμε εκεί τότε μόλις φτάσουν 20%. Αλλιώς... καλό βόλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εσύ γιατί μαύρα μάτια δηλαδή..

    (και να μην ξεχάσεις τις γάτες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. για να ταιριάζουν με το περιβάλλον :)
    (δεν με ξεχνούν αυτές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. :)

    πρέπει κάποτε
    να είχες αφήσει κάποιο σχόλιο,
    'τω καιρώ εκείνω',
    αλλά ο θείος Αλτζχάϊμερ
    δεν μ'αφήνει να σου πω πιο πολλά..

    καλή σου μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ναι ε; χμμμ μέχρι πρότινως δεν συνήθιζα ν' αφήνω σχόλια αν και παρακολουθώ γενικώς. ¨οταν έχω πολλά να πω προτιμώ να μην μιλώ καθόλου αφ' ενός για να μην γίνομαι κουραστικός και αφ' ετέρου λόγω χρόνου. τεςπα με τον καιρό καταστάλαξα στις αναγνώσεις μου επέλεξα με ασφαλή συμπεράσματα στο που αξίζει να συμμετέχω και να 'μαι. Πάντως για να ξέρεις δεν έφυγες ποτέ από την λίστα αυτόματων ενημερώσεών μου. Ε τώρα που κατα κάποιο τρόπο "γνωριζόμαστε" θα τα λέμε τακτικότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κάπως έτσι το είχα καταλάβει κι εγώ
    κι είναι αλήθεια, ότι όσο πιο πολλά
    και κυρίως ουσιώδη έχουμε να πούμε
    τόσο περισσότερο σιωπούμε,
    ειδικά όταν τα περιρρέοντα σχόλια
    δεν είναι στο ανάλογο ύψος..
    ωστόσο κάπου βρέθηκαν ίχνη σου,
    εξ ού και είσαι στο βιβλίο επισκεπτών
    (έχεις φάκελλο)
    υπέρ το δέον τιμητικά όσα (μου) λές
    ευχαριστώ
    και

    ξανα-καλημέρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ε όχι και στο ίδιο τσουβάλι οι φασίστες με του πραγματικούς αριστερούς (οχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ) οι οποιοι ανησυχούν αληθινά και ειληκρινά για τους μετανάστες! :(
    Το έχουν δείξει και αποδείξει πολλές φορές αυτό!
    Τέτοιο τσουβάλιασμα, εμένα ως άνθρωπο αλλά και ως μετανάστη με προσβάλει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @N.Ago όταν λες για πραγματικούς αριστερούς εννοείς 5-10 ανθρώπους το πολύ. Δυστυχώς όμως αυτοί είναι η εξαίρεση που απλώς επιβεβαιώνει τον κανόνα. Ο κανόνας όμως τι λέει;
    Προχθές ακόμα διαπομπεύτηκε ένας τέτοιος πραγματικός αριστερός μόνο και μόνο επειδή τόλμησε να μιλήσει και ήταν ο ίδιος που κατήγγειλε σταλινικές μεθόδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θα συμφωνήσω με s.frang. Η πραγματικότητα ίσως να είναι πιο τραγική από τα αυξανόμενα ποσοστά που λαμβάνει το ΛΑΟΣ.

    Η πραγματικότητα εκλαμβάνεται από πολύ κόσμο όπως την εκφράζει ο Ανώνυμος πιο πάνω. Πράγμα που υποδηλώνει τόσο λαϊκίστικο ρατσισμό, όσο και αμορφωσιά.

    Επίσης, όσο τραγικό και αν ακούγεται, ακόμα και τα κουτσομπολίστικα περιοδικά ασχολούνται με τον Μπουμπούκο και την Μπουμπούκα περισσότερο από κάθε άλλο ζευγάρι. Έχουμε λοιπόν, ένα επικίνδυνο μείγμα ρατσισμού - έυκολης λαϊκής κατανάλωσης - ανοησίας που δεν θέλει και πολύ για να εκφραστεί σε επίσημο σοβαρό λόγο και κοινωνική προτεραιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα, αρχίζουν φιλοφρονήσεις από το ιλαρό συναπάντημα (αμόρφωτοι, ρατσιστές κτλ)... Επι της ουσίας καμμία απάντηση. Πάμε πάλι :
    1) Τί δουλειές θα κάνουν 3.000.000 παράνομοι μετανάστες ; (με την ανεργία στους Έλληνες 10%)
    2) Γιατί δεν δίνεις τη δική σου δουλειά, ή να την μοιραστείς ώστε να μην αναγκαστεί ο ταλαίπωρος αλλοδαπός να κλέψει/ βιάσει / σκοτώσει ;
    3) Δεν μας φτάνουν τα χάλια μας με τα ορθόδοξα ιερατεία, πρέπει να γεμίσουμε και με τις ακόμη πιο σκληροπυρηνικές Μουσουλμανικές ορδές ; Κάθε μέρα αλωνίζουν τα χέρσαια και τα θαλάσσια σύνορα με εντολή των μούφτηδων, γεννοβολούν σαν τα κουνέλια, τους θρέφει η κοινωνική μέριμνα της.. κακιάς Ευρώπης μέχρι να γίνουν πλειοψηφία να αναλάβουν αυτοί (όπως έχει δείξει η ιστορία).
    Οι πρόγονοίμας με αίμα ελευθέρωσαν αυτά τα εδάφη από τους μιναρέδες και από το να προσκυνάμε τον χότζα 10 φορές την ημέρα. Η επανάσταση βέβαια έμεινε στη μέση γιατί δεν απαλλαχτήκαμε από τα orthodoxia, αλλά αποκτήσαμε εδάφη τουλάχιστον ελεύθερα και δικά μας. Εσείς θέλετε να μας ξαναστείλετε πίσω, εθελοντικά !
    ΥΓ:Το τι θα κάνουν οι αλλοδαποίσε περίπτωση πολεμικού επεισοδίου, το είδαμε το Δεκέμβρη που μας πέρασε, και το Μάιο με το κοράνι που δεν ήταν κοράνι (-suprise).
    Θέλει ο αριστερός να κρύψει τη χαρά, αλλά το δόγμα του δεν τον αφήνει.
    Αφήστε τις θεωρίες και απαντήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ανώνυμε, πες μου ειλικρινά το διαβάζεις τακτικά αυτό το ημερολόγιο ή απλώς μπήκες εκτελώντας διατεταγμένη; Σε ρωτάω διότι αν το διάβαζες θα ήξερες πως τα δήθεν επιχειρήματα που θέτεις έχουν προ πολλού απαντηθεί εδώ μέσα εκφράζοντας φυσικά την δική μου οπτική αλλά πάντως έχουν απαντηθεί. Φυσικά πάλι, έχουν δοθεί από διάφορους κι άλλες διάφορες λύσεις αποδεικνύοντας πως λύσεις υπάρχουν αρκεί να θέλουμε. Μόνο οι ανεγκέφαλοι εθνικιστές δεν βλέπουν άλλη λύση πλην αυτής που εσύ προτείνεις αλλά οκ το κατανοώ. Ανεγκέφαλοι είναι, εθνικιστές είναι, σιγά μην έχουν και επιλογές.
    Λοιπόν, επειδή δεν με διαβάζεις τακτικά όπως συμπεραίνω, θα σου απαντήσω όπως ακριβώς τα έθεσες αριθμητικά, αλλά να ξέρεις πως χάρη σου κάνω. Οκ;

    1) Τί δουλειές θα κάνουν 3.000.000 παράνομοι μετανάστες ;

    να δημευθεί η εκκλησιαστική περιουσία και να διανεμηθεί η μεν γη στους μετανάστες δίνοντάς τους το δικαίωμα να φέρουν και τις οικογένειές τους εδώ, τα δε ακίνητα μετοχές, ρευστό και χρυσός να επιστρέψουν στον ελληνικό δημόσιο.


    2)Γιατί δεν δίνεις τη δική σου δουλειά, ή να την μοιραστείς ώστε να μην αναγκαστεί ο ταλαίπωρος αλλοδαπός να κλέψει/ βιάσει / σκοτώσει ;

    Δεν είναι ανάγκη να του δώσω την δική μου δουλεία (αν και ως υπαλλήλου του δίνω ήδη μέρος της αλλά ανασφάλιστη) μπορεί να φτιάξει και δική του. Ας τους δοθεί η γη της εκκλησίας με τον όρο πως θα παράγουν μόνο οικολογικά προϊόντα. Ας τους παραχωρηθούν τα εγκαταλελειμμένα χωριά και αγροί και δεν θα έχουν πρόβλημα, να είσαι σίγουρος. Το πρόβλημα πάλι μόνο εσύ υποψιάζομαι πως θα το ‘χεις αφού αυτοί είναι ιδιαίτερα παραγωγικοί (το γιατί είναι άλλη συζήτηση) και θα σε αναγκάσουν να δουλέψεις ανώνυμε φασίστα οπότε μετά θα παραπονιέσαι περί… ανταγωνισμού.


    3)Δεν μας φτάνουν τα χάλια μας με τα ορθόδοξα ιερατεία, πρέπει να γεμίσουμε και με τις ακόμη πιο σκληροπυρηνικές Μουσουλμανικές ορδές ;

    Να τους δοθεί παιδεία (πράγμα που δεν έχουν) τόσο των χριστιανών όσο και των μουσουλμάνων. Το ίδιο πρόβλημα μοιράζονται απλώς λένε αλλιώς τον μοναδικό τους θεό αλλά τα ίδια χάλια είναι. Παιδεία λοιπόν και λέγοντας παιδεία συμπεριλαμβάνω και τους χριστιανούς. Έξω τα θρησκευτικά από τα σχολεία έξω οι παπάδες από τα πανεπιστήμια, υπουργείο παιδείας και όχι θρησκευμάτων. Για όλους, χριστιανικά και μουσουλμανικά πρόβατα.
    Γι αυτά που λέω η ιστορία εμένα επιβεβαιώνει κι όχι εσένα. Ούτε η Γαλλία ούτε η Αγγλία ούτε η Γερμανία ούτε η Δανία ούτε η Σουηδία κι ένα σωρό άλλα κράτη προηγμένα δεν έγιναν μουσουλμανικά και θρησκευτικά επειδή έχουν ανάλογους μετανάστες. Τις εθνικιστικές σου μπούρδες αλλού γιατί θυμώνω και μόνο που κάθομαι και ασχολούμαι με τέτοιες δημαγωγικές του ποιμνίου βλακείες. Κάνε μου λοιπόν την χάρη τώρα που χαριστικώς σου απάντησα σε ένα προς ένα, να ρίξεις μια ματιά στις παλιότερες δημοσιεύσεις και μετά έλα να τα ξαναπούμε. Διότι εγώ με φασίστες κουβεντούλα δεν πιάνω. Την δημοκρατία δεν την διαπραγματεύομαι; Κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ε καλά τώρα και τι έγινε; Όσο ποιό πολλοί αλλοδαποί τόσοι περισότεροι άνθρωποι θα μάθουν ελληνικά χεχε ας το δούμε απο την καλή του πλευρά το πράμα μή μας πάρει απο κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ανώνυμε τι έγινε...; Μόλις σου απαντήθηκαν τα "επιχειρήματα" το γύρισες στην παλαβή; α φασίστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ναι παρακολουθώ το ιστολόγιο, και όπως σου έχω ήδη πει ορισμένα που γράφεις δεν θα μπορούσαν να με βρίσκουν πιο σύμφωνο (κυνήγι, παππάδες κτλ)

    Τώρα, ειλικρινά, αυτά που μου γράφεις, τα θεωρείς επιχειρήματα ; Είναι σαν να συζητάμε για το πρόβλημα του κυκλοφοριακού, είμαστε κολλημένοι στην κίνηση και να μου προτείνεις… να μοιραστούν τα ελικόπτερα των πλουσίων!



    Σου έθεσα ερωτήματα σε πραγματική βάση, προβλήματα εδώ και τώρα, (όπως εδώ και τώρα είμαστε γεμάτοι με μετανάστες και όχι σε κάποια υποθετική στιγμή), ερωτήματα πραγματικά, τύπου πού θα δουλέψουν, που θα μείνουν, τί θα γ**ή***ν ), και μου απαντάς με ευχολόγια, που τοποθετούνται σε κάποιον μελλοντικό αόριστο χωροχρόνο, ομαδικής αφύπνισης των Ελληνων και των γεωργιανοαφγανοπακιστανοαλβανών.

    Να σου πώ εγώ τι θα γίνει μέχρι να ικανοποιηθούν οι ονειρώξεις αυτές ; Θα καταλήξουν στα χέρια των διακινητών ναρκωτικών, των μαστροπών και των νονών του εγκλήματος, συμβολαίων θανάτου, τσαντάκηδων, βιασμών κτλ κτλ κτλ.
    Για αυτό κι είναι η χώρα μας παράδεισος της εγκληματικότητας, αφού τα 60% της κατεγεγραμμένης εγκληματικότητας οφείλονται μόλις στο 25% του πληθυσμού των λαθρομεταναστών.

    Δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποιοι κριτικάρουν τόσο έντονα το ρόλο της εκκλησίας (και καλά κάνουν !) και από την άλλη δεν βλέπουν κανένα μα πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες, καμμία βόμβα μέσα στο σπίτι μας, κανένα σχέδιο πολιτικής επεκτατισμού, κανένα πρόβλημα μελλοντικής αποσταθεροποίησης.

    Όσο για την ιστορία που δεν σε διαψεύδει, μάλλον δεν ξέρεις καλά τι γίνεται στις γειτονιές της Αγγλίας με τις μουσουλμανικές κοινότητες και τις διεκδικήσεις τους.
    Ακόμη πχ και με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο διαμαρτύρονται .

    Μιλάς σε εμένα για ποίμνιο και με πιάνουν τα γέλια. Από το πρώτο ποστ κρατάτε μία ταμπέλα και ψάχνετε να την κολλήσετε. Έχουν υποθεί :
    (Αμόρφωτοι, λαικιστές, ρατσιστές, φασίστες, δημαγωγοί, ποίμνια, νοικοκυραίοι). Κοίτα καλύτερα το δικό σου δόγμα που υπηρετείς, μιας και εδώ μέσα έχεις/-ετε ακριβώς την ίδια αντίδραση με έναν χριστιανοκωλοτούμπα που τσαντίζεται όταν του ΄΄θίγουν΄΄ τις ΄΄αλήθειες΄΄ του, που δεν μπορούν να δουν οι άλλοι (άπιστοι σ αυτόν, αμόρφωτοί φασίστες σ εσάς ).

    ΥΓ: Τυχαίως κοιτώντας μόνο τους τίτλους των εφημεριδών χθες και σήμερα, διαβάζω :
    (χθες)
    Λόγια του... αέρα στο Αιγαίο
    Διαπραγματεύσεις για τις τουρκικές πτήσεις
    Διαπραγματεύσεις μεταξύ εμπειρογνωμόνων Ελλάδας και Τουρκίας στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ με στόχο τη «νομιμοποίηση» των πτήσεων τουρκικών αεροσκαφών στο Αιγαίο αρχίζουν από τον επόμενο μήνα.

    (σήμερα)
    Στα παράθυρα είδαν το τουρκικό F-16
    Πέρασε στα 30 μέτρα μπροστά από αεροπλάνο της Ολυμπιακής
    Μόλις 30 μέτρα από επιβατικό αεροπλάνο της Ολυμπιακής που εκτελούσε πτήση μεταξύ Ρόδου και Σάμου πέταξε τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος F-16, κλιμακώνοντας επικίνδυνα τις προκλήσεις που κατά το τελευταίο διάστημα σημειώνονται στο Αιγαίο.

    Αυτά όλα δεν συνδέονται μεταξύ τους φυσικά. Ούτε οι βάρκες που μας αραδειάζουν κάθε μέρα με εκατοντάδες κατ εντολή των μούφτηδων έχουν καμμία σχέση (με αναλογία κάθε 100,οι 90 είναι άντρες, 6 γυναίκες, και 4 παίδιά)
    Είναι παραμυθολογίες κάποιων μην προοδευτικών όπως εσείς ε ; Κάποιων που σκέφτονται απίστευτα πράγματα, όπως ότι ο 2.896.723ος λαθρομετανάστης Αφγανός θα πάει να μοιράσει ναρκωτικά ή θα κλέψει,για να ζήσει και δεν το έχει σε τίποτα να σκοτώσει, αντί να ζητήσει να διαβάσει Περι Παιδων Αγωγής και Πολιτεία. Θα θελήσει να μάθει την ιστορία –ω ναι – κάποιων αλλόθρησκων προς εκείνον, και με το που σκάει από τη βάρκα θα τον περιμένουν τα κοράκια και θα του δίνουν τμήματα γης, και μετά όλοι μαζί ενωμένοι θα εργαζόμαστε για την ευημερία της καινούργιας του πατρίδος, ενώ σε θερμό επεισόδιο θα τα παρατήσει όλα για να πάει πρώτος να πολεμήσει στην ξένη για αυτόν πατρίδα δίπλα δίπλα με τους αλλόθρησκους του. –Ω ναι-.

    Οι μόνοι ρατσιστές απότι διαβάζω εδώ μέσα, είστε εσείς εναντίων όσων δεν συμφωνούν με εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Α ναι θυμήθηκα ποιος φασίστας είσαι.
    Γιατί δηλαδή δεν είναι επιχειρήματα αυτά; Επειδή θα πρέπει να τα πάρουμε από τους πλούσιους και τους ληστές; Χα. Θ’ αστειεύεσαι βέβαια.
    Κι εγώ σου απάντησα σε πραγματική βάση για αλλαγή πλεύσης εδώ και τώρα, απαντήσεις πραγματικές του τύπου τι δουλειά θα κάνουν που θα μείνουν τι θα γ**ή***ν και μου απαντάς πως δεν σ’ αρέσει διότι θα φτωχύνουν οι κλέφτες.
    Να σου πω τι θα γίνει αν δεν γίνουμε άνθρωποι; Θα γεμίσουμε διακινητές ναρκωτικών μαστροπούς και νονούς του εγκλήματος συμβολαίων θανάτου, τσαντάκηδων, βιασμών κτλ κτλ κτλ.
    Για αυτό κι είναι η χώρα μας παράδεισος της εγκληματικότητας, επειδή το 60% των ελλήνων ψηφίζουν αυτούς που ψηφίζουν για να είναι το 25% δημόσιοι υπάλληλοι.
    Δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποιοι κριτικάρουν τόσο έντονα τον ρόλο της εκκλησίας (και καλά κάνουν) και από την άλλη βλέπουν το πρόβλημα στους λαθρομετανάστες λες και δεν υπάρχει ήδη η μπόμπα μέσα στο σπίτι μας, κανένα σχέδιο πολιτικής και ποιμνιοποίησης, κανένα πρόβλημα μελλοντικής αποσταθεροποίησης.
    Όσο για την ιστορία που σε διαψεύδει, μάλλον δεν ξέρεις καλά τι γίνεται στις γειτονιές της Αγγλίας με τις μουσουλμανικές κοινότητες και τις διεκδικήσεις τους.
    Το κράτος δεν δέχεται τα σύμβολα των θρησκειών.

    Μιλάς σε εμένα για δόγμα και με πιάνουν τα γέλια. Από το πρώτο ποστ κρατάς μία ταμπέλα και ψάχνεις να την κολλήσεις. Σ’ εχω πεί :
    (Αμόρφωτο, λαικιστή, ρατσιστή, φασίστα, δημαγωγό, ποίμνιο, νοικοκυραίο) και είσαι. Αν δεν σ’ αρέσει κοίτα τι να κάνεις.
    Κοίτα καλύτερα το δόγμα που υπηρετείς, μιας και εδώ μέσα έχεις ακριβώς την ίδια αντίδραση με έναν χριστιανοκωλοτούμπα που τσαντίζεται όταν του ΄΄θίγουν΄΄ τις ΄΄αλήθειες΄΄ του, που δεν μπορούν να δουν οι άλλοι (άπιστοι σ αυτόν, αμόρφωτοί προοδευτικοί εδώ ).

    ΥΓ: Τυχαίως κοιτώντας μόνο τους τίτλους των εφημερίδων χθες και σήμερα, διαβάζεις :
    (χθες)
    Λόγια του... αέρα στο Αιγαίο
    Διαπραγματεύσεις για τις τουρκικές πτήσεις
    Διαπραγματεύσεις μεταξύ εμπειρογνωμόνων Ελλάδας και Τουρκίας στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ με στόχο τη «νομιμοποίηση» των πτήσεων τουρκικών αεροσκαφών στο Αιγαίο αρχίζουν από τον επόμενο μήνα. Και την χάλκη.

    (σήμερα)
    Στα παράθυρα είδαν το τουρκικό F-16 (το ελληνικό δεν το είδαν)
    Πέρασε στα 30 μέτρα μπροστά από αεροπλάνο της Ολυμπιακής (χθες το ελληνικό αντίστοιχα)
    Μόλις 30 μέτρα από επιβατικό αεροπλάνο της Ολυμπιακής που εκτελούσε πτήση μεταξύ Ρόδου και Σάμου πέταξε τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος F-16, κλιμακώνοντας επικίνδυνα τις προκλήσεις που κατά το τελευταίο διάστημα σημειώνονται στο Αιγαίο. (και σε εκείνα τα στενά οι έλληνες έχουν πλοία για βούλιαγμα)

    Αυτά όλα δεν συνδέονται μεταξύ τους φυσικά. Ούτε οι βάρκες που μας αραδιάζουν κάθε μέρα με εκατοντάδες κατ εντολή των μουφτήδων έχουν καμία σχέση (με αναλογία κάθε 100,οι 90 είναι άντρες, 6 γυναίκες, και 4 παιδιά)
    Είναι παραμυθολογίες κάποιων φασιστών όπως εσύ που στο πρόσωπο των πεινασμένων βλέπουν μουφτήδες που απειλούν τους παπάδες και τους πλούσιους. Κάποιων σαν εσένα που σκέφτονται απίστευτα πράγματα, όπως ότι ο 2.896.723ος λαθρομετανάστης Αφγανός είναι ικανός μόνο να μοιράσει ναρκωτικά ή να κλέψει, για να ζήσει και δεν το έχει σε τίποτα να σκοτώσει διότι έτσι γεννήθηκε και όχι διότι πεινάει, πόσο μάλλον δεν διανοείσαι πως είναι ικανός να ζητήσει να διαβάσει Περι Παίδων Αγωγής και Πολιτεία όπως θα έπρεπε. Θα θελήσει να μάθει την ιστορία –ω ναι – κάποιων αλλόθρησκων προς εκείνον, και με το που σκάει από τη βάρκα θα τον περιμένουν τα κοράκια και θα του δίνουν ξύλο, και μετά λέμε πως θέλουμε όλοι μαζί ενωμένοι να εργαζόμαστε για την ευημερία της πατρίδος, ενώ έτσι όπως του συμπεριφερόμαστε σε θερμό επεισόδιο θα τα παρατήσει όλα για να πάει πρώτος να πολεμήσει στην ξένη για αυτόν πατρίδα δίπλα δίπλα με τους αλλόθρησκους του. –Ω ναι-. Διότι ζώον ήρθε και ζώον έμεινε και βρήκε εδώ κι άλλα ζώα.

    Οι μόνος ρατσιστής που διαβάζει εδώ μέσα, είσαι εσύ. Εναντίων όσων δεν συμφωνούν με εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το κείμενο που έγραψα χθες, δεν το θεωρώ ότι καλύτερο έχει γραφεί, έχει όμως μία σχετική συνοχή. Με εκπλήσσει το γεγονός ότι ακόμη κι έτσι δεν μπορείς να συντάξεις ένα κείμενο που να το αντικρούει, / διαφωνεί !
    Μεταξύ τύρου και αχλαδίου, κάνεις copy paste και αλλάζεις πρόσωπα νομίζοντας ότι απαντάς. (plagiarism). Μου θυμίζει λίγο το καθρεφτάκι που κάναμε παιδιά, «νια νια δεν με πιάνει αυτό που λες έχω κάνει καθρεφτάκι, ότι κάνεις γυρνάει σε σένα νια νια».
    Με άλματα λογικής στην –δήθεν- επιχειρηματολογία σου- δεν πετυχαίνεις κάτι, πέρα ίσως ένα ψευδοεντυπωσιασμό σε όσους δεν τα αντιλαμβάνονται.
    Λες: Αλλαγή πλεύσης εδώ και τώρα. Εσύ δεν συμφωνείς γιατί θα φτωχύνουν οι πλούσιοι. Χα.
    Αυτό που δεν μας λες –βέβαια- είναι το ΠΩΣ. Με ένα τουρουτουτζούμ αλλάζεις τα δεδομένα της υπάρχουσας συνθήκης και πας κατευθείαν σε ένα λογικοφανές αλλά όχι λογικό διέξοδο. Πες μου, σε τι διαφέρεις από τον Χριστιανό που αγνοεί εσκεμένα όλα τα δεδομένα και με ένα τουρουτουτζούμ εξ αποκαλυψέως κι αυτός πιστεύει στη λύση όλων των προβλημάτων και ουτοπίες αγνοώντας το τι συμβαίνει γύρω του;

    Πάμε πάλι στο παράδειγμα: Είμαστε στην κίνηση, στο κυκλοφοριακό, μέσα στην κίνηση, τη ζούμε, συζητάμε τι πρέπει να γίνει . Εσύ απαντάς ΄΄να μοιραστούν τα ελικόπτερα των πλουσίων. Εγώ σου λέω ότι αυτό δεν γίνεται και αποτελεί μάλλον μία ουτοπική ονείρωξη σε σχέση με την πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε. Σε ρωτάω πώς θα το πετύχουμε αυτό ;» Μου απαντάς, «Α, αυτό είναι ότι πιο εύκολο, με αλλαγή πλεύσης εδώ και τώρα !»
    ‘Όταν σου ανταπαντώ λέγοντας «Κάτι πώς θα γίνει η αλλαγή πλεύσης ;» συνεχίζεις κατηγορώντας με ότι… δεν θέλω να φτωχύνουν οι πλούσιοι.

    Μάλλον αυτό μόνο αντιλήφθηκες από όλη την κουβέντα.

    Μέχρι να του μοιράσουν του Αφγανού τα οικόπεδα των πλουσίων όπως προτείνεις, και μέχρι να διαβάζει ο Πακιστανός Πλούταρχο και να καταλάβει την πλάνη του μουσουλμανισμού (όπως διατυμπανίζεις ) η χώρα θα συνεχίσει να κατρακυλά, -ήδη οι πόλεις του 80 και του 90 μοιάζουν παράδεισοι σε σχέση με τώρα-, μη αντέχοντας άλλο το βάρος της μετανάστευσης, εγκληματικότητας, και το χάος της μεταναστολαγνείας και τις φίμωσης των Ελλήνων ως ρατσιστές μέσα στη χώρα τους.
    Έτσι οποιαδήποτε προσπάθεια αφύπνισης από το χριστιανικό ζυγό –που γίνεται !- να θαφτεί εν τη γεννέση της-, και οι μελλοντικές γενιές να βρίσκονται μία τραγική ανίσχυρη μειοψηφία στην ίδια τους τη χώρα. Και η άρχουσα τάξη φυσικά να γελάει, έχοντας πάρει κι άλλη παράταση διαιώνισης της κατάστασης.


    Για τα επίθετα που μου αποδίδεις δεν θα πω κάτι. Αν είναι στο σκεπτικό σου ότι μπορείς να προωθήσεις τις ιδέες σου μη σεβόμενος αυτόν στον οποίο απευθύνεσαι, δεν είμαι εγώ εκείνος που θα το αλλάξω. Άλλωστε όταν δεν μπορούμε να μειώσουμε τα γραφόμενα κάποιου προσπαθούμε να μειώσουμε τον ίδιο με διάφορους εύηχους (στους οπαδούς) χαρακτηρισμούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. προσπάθησα μπας και καταλάβεις έστω και με τα δικά σου λόγια αλλά ούτε έτσι καταλαβαίνεις οπότε τι να σου πω; Είσαι άξιος της τύχης σου σου λέω μόνο και κλείνω εδώ το θέμα. Δεν μπορώ να ασχολούμαι με τούβλα. Γνωρίζοντας πως η βλακεία είναι αήττητη σε χαιρετώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τί να πεις βρε κακομοίρη. Οι απαντήσεις σου ακολουθούν τη χαρακτηριστική παρακμιακή τακτική ανθρώπου που βλέπει να του θυμίζουν τους εφιάλτες του δόγματός του.
    Αν αναλόγιστούμε και την υπογεννητικοτητα μαζί με τις ορδες αλλοδαπων, Θέλετε να βρεθεί ο ταλαίπωρος αυτός λαός ισχνή μειοψηφία πριν καλά καλά ξυπνήσει ακόμα απο τη δεισιδαιμονία του χριστιανισμού.
    Farewell

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails