Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

5 Σεπτεμβρίου 2008

Αίσχος!

Και λίγο είναι. Αλίευσα το παρακάτω κείμενο και πραγματικά μου γύρισαν τ' άντερα.

Τι ΛΑ.Ο.Σ., τι Πλεύρης, τι ΕΠΕΝ και χρυσή αυγή, αυτά είναι κουραφέξαλα. Εδώ έχουμε ένα τρανό δείγμα συμπυκνωμένου φασισμού, ρατσισμού, ναζισμού και ολοκληρωτισμού σε όλο τους το μεγαλείο. Για όλα φταίνε οι μετανάστες. Για όλα τα κακά της μοίρας μας φταίνε οι αλλοδαποί, οι αλλόχρωμοι, οι άλλοι. Και όλα αυτά τα εμετικά ντυμένα με τι άλλο; Με αρχαιοελληνικό μανδύα. Ελληναράδες χλαμυδοφόροι στρατοκαύλοι ντυμένοι με αρχαιοελληνικές πανοπλίες που πέρα απ' αυτό δεν βλέπουν τα στραβά τους. Ανώμαλοι που αν μπορούσαν θα πλημμύριζαν την πλατεία συντάγματος με αίμα στο όνομα του επανελληνισμού τους. Χεσμένο το έχω τον επανελληνισμό σας όπως τον εννοείτε. Να πάτε να κάνετε παρέα με τον ΒουΡούτι που ξέρει να ντουφεκάει στον κρόταφο και αυτός. Μαζί θα οργανώσετε καλό κυνήγι κεφαλών. Βάλτε κι εμένα στο στόχαστρό σας. Κι εγώ μαύρος είμαι. Αράπης. Κατώτερο είδος ανθρώπου που ζει για να σας κλέβει την περιουσία σας και να διαταράσσει την ανέμελη τέλεια ζωή σας. Διότι όπως λέτε αν δεν υπήρχαν οι μετανάστες όλα θα ήταν ιδανικά. Αυτοί φταίνε για όλα. Κι εγώ μαζί τους. Εμπρός λοιπόν εξαλείψτε μας ελληναράδες. Εξαφανίστε μας από προσώπου γης. Στείλτε μας στον αγύριστο, στείλτε μας πίσω στις πατρίδες μας όπου νερό δεν υπάρχει γιατί μας το κλέψατε για τις πισίνες σας και δάση δεν υπάρχουν επειδή τα ξυλεύσατε για να έχετε οδοντογλυφίδες. Στείλτε μας από εκεί που ήρθαμε στις πατρίδες μας που καταστρέψατε για να ευημερείτε εσείς και αφήστε μας να ψοφήσουμε στα ορυχεία σας και στις πετρελαιοπηγές σας. Εμείς οι μαύροι, οι κίτρινοι, οι κόκκινοι είμαστε καλοί μόνο για δούλοι σας στα λατομεία σας. Ελληναράδες αχρείοι. ΦΑΣΙΣΤΕΣ μαύροι και κόκκινοι αφού φαγωθήκατε μεταξύ σας τώρα θέλετε να ξεκάνετε τους μετανάστες που εσείς δημιουργήσατε.

Σπιούνοι προβοκάτορες του Ελληνισμού.

 

Ποιος είναι ο σκοπός του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί να δικαιολογήσει τους εγκληματίες λαθρομετανάστες.
Διότι κανείς δεν έχει ελέγξει αυτούς που έρχονται στην χώρα μας τι έχουν κάνει στις χώρες τους και αν έχουν δικαστεί πιθανόν για διάφορα εγκλήματα.
Σκεφτείτε απλά ότι έρχεται ένας λαθρομετανάστης στην Ελλάδα και αυτός μπορεί στην χώρα του να έχει κάνει τα παρακάτω
1. Να φυλακίστηκε για ανθρωποκτονία
2. Να καταδικάστηκε για εμπορία ναρκωτικών, ληστείες, βιασμούς κ.λπ
3. Να έχει αποδράσει από φυλακές, δηλαδή να είναι εν ενεργεία κατάδικος
4. Να έχει αποδράσει από τον στρατό της χώρας του, πιθανόν να έχει διαπράξει και εγκλήματα.
5. Να είναι σε μυστικές οργανώσεις πιθανόν και σε ισλαμιστικές ή όποιες άλλες.
6. Να είναι καταζητούμενος από την ασφάλεια της χώρας του.
7. Έχει έρθει στην Ελλάδα με σκοπό την διακινηση των ναρκωτικών
8. Έχει έρθει με σκοπό να υπηρετεί κάποιες μυστικές υπηρεσίες.
9. Μπορεί να είναι φορέας κάποιας επικίνδυνης ασθένειας που δεν έχει η χώρας μας, και έχει αποδειχθεί ότι οι περισσότεροι λαθρομετανάστες είναι φορείς διαφόρων ασθενειών.
10. Μπορεί να ήρθε με σκοπό να πραγματοποιήσει ληστείες και να φύγει την χώρα του και όχι απλά να εργάζεται.
Ενδιαφέρθηκε ποτέ η Ελληνική Κυβέρνηση να μάθει το ιστορικό των λαθρομεταναστών πριν τους δέχεται αλόγιστα ;
Εδώ καλά καλά δεν ξέρουν πόσοι είναι σύνολο οι λαθρομετανάστες και από ποιες χώρες είναι !
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ , ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μαζί με τον ΤΣΙΠΡΑ και ΑΛΑΒΑΝΟ !
STOP ! Στην ασυδοσία και προδοσία θα μας πούνε πώς δεν είναι προδότες ; Τι άλλο πρέπει να κάνουν για να είναι προδότες ;

ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ;


1. Πτώση κατά 70% της βαριάς εγκληματικότητας
2. Πτώση κατά 90% των ληστειών, τσαντάκιδων, μικροκλοπών, βιασμών, κ.λπ
3. Αύξηση του τζίρου της αγοράς καθώς το συνάλλαγμα που σήμερα φεύγει με τους λαθρομετανάστες σε άλλες χώρες θα μείνει εδώ.
4. Αύξηση θέσεων εργασίας κατά 90%
5. Αύξηση του εισοδήματος του εργαζομένου κατά 40% καθώς αυτό βασίζεται στην προσφορά και ζήτηση της εργασίας, και οι λαθρομετανάστες σήμερα είναι πάνω από το 60 % του εργατικού δυναμικού κάτι που δημιουργεί περίσσιο εργατικό δυναμικό στην χώρα μας, με αποτέλεσμα να είναι άνεργοι οι Έλληνες και να υπάρχει μεγαλύτερη προσφορά εργατών και λιγότεροι θέσεων .


6. Μείωση κατά 40% δαπανών στην υγεία, καθώς οι περισσότεροι λαθρομετανάστες είναι ανασφάλιστοι ενώ κάνουν χρήση υπηρεσιών υγείας όντας ασφαλισμένοι σε κοινωνικά ταμεία όπως η Πρόνοια .
7. Μείωση του λαθρεμπορίου και παραεμπορίου κατά 90%. Οι λαθρομετανάστες σήμερα ανενόχλητοι πωλούν λαθραία προϊόντα από τα οποία το κράτος δεν εισπράττει ούτε ΦΠΑ, ούτε Φόρους και τα χρήματα στο τέλος καταλήγουν στο εξωτερικό.
8. Μείωση άστεγων κατά 90%
9. Μείωση χρηστών ναρκωτικών κατά 50%
10. Μείωση εμπόρων ναρκωτικών κατά 90%
11. Μείωση μελλοντικών θυμάτων εμπόρων ναρκωτικών κατά 90%
12. Μείωση διαφόρων παρανομιών, πλαστογραφίες κ.λπ κατά 90%
13. Μείωση εμπρηστών κατά 85% καθώς από πυρκαγιές διαπιστώθηκε ότι το 85% των εμπρηστών ήταν οι Αλλοδαποί
14. Μείωση του κινδύνου για την χώρα μας από μειονότητες που μπορεί να έχει διαμελιστικό χαρακτήρα
15. Μείωση πολυπολιτισμικών συγκρούσεων στην χώρα μας.
16. Μείωση θρησκευτικών μειονοτήτων που μπορεί να δημιουργήσουν θρησκευτικές συγκρούσεις.
17. Μείωση της ακρίβειας, λιγότεροι κατανάλωση και περισσότερα προϊόντα ανά καταναλωτή, δημιουργούν ανταγωνισμό και μείωση των τιμών.
18. Πολιτιστικοί αναβάθμιση της χώρας μας καθώς οι τριτοκοσμικοί λαθρομετανάστες υποβιβάζουν το κύρος της χώρας διεθνώς.
19. Αύξηση του τουρισμού, και ιδιαίτερα καλών τουριστών, λόγο των λιγότερων κλοπών και εγκλημάτων που δέχονται και οι τουρίστες από τους λαθρομετανάστες.
20. Μείωση φόρων καθώς μειώνονται ανάγκες των πολιτών και αυξάνεται η ποιότητα ζωής.
21. Μείωση των Δημοτικών τελών, και άλλων εισπράξεων υπέρ του δημοσίου που οφείλονται στα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν.
22. Καλύτερη παιδεία, με τα τον ίδιο προϋπολογισμό θα αυξηθεί τα επίπεδο της παιδείας στην χώρα μας, καθώς θα έχουμε λιγότερους μαθητές και περισσότεροι δαπάνη ανά μαθητή.
23. Μείωση κατά 20% του Προβλήματος της λειψυδρίας, καθώς θα χρησιμοποιούμε λιγότερο νερό ανά κάτοικο.
24. Μείωση της κατανάλωσης της ενέργειας.
25. Μείωση κοινωνικών προβλημάτων, μείωση του ρατσισμού διότι αυτό οφείλεται στις παρανομίες και εγκλήματα των λαθρομεταναστών.
26. Μείωση της κίνησης στους δρόμους και μείωση των προβλημάτων πάρκινγκ.
27. Μείωση της ρύπανσης διότι περισσότεροι λαθρομετανάστες έχουν αυτοκίνητα παλαιά με μεγαλύτερη ρύπανση.
28. Αύξηση και καλύτερη ασφάλεια για την χώρα, όντας ένα εθνικό κράτος κινδυνεύουμε από έξω αλλά ΌΧΙ εσωτερικά.
29. Καλύτερη ελευθερία κίνησης, διότι είναι αδύνατον να κινείσαι ελεύθερα σήμερα, σε σημεία που συχνάζουν οι λαθρομετανάστες και όταν ξέρεις ότι πιθανόν να σε επιτεθούν.
30. Λιγότεροι φτωχοί στην χώρα μας και περισσότεροι ευκατάστατοι, διότι περισσότεροι φτωχοί είναι εξ ανατολών λαθρομετανάστες.
31. Λιγότερες δαπάνες από επιχειρήσεις σε θέματα ασφαλείας της επιχείρησης και φτηνότερα προϊόντα , διότι σήμερα έχουμε τους εγκληματίες λαθρομετανάστες που αυξάνουν το λειτουργικό κόστος των επιχειρήσεων λόγο των δαπανών από την μεριά των επιχειρήσεων στην ασφάλεια, αυτές δαπάνες όμως χρεώνονται από την επιχείρηση εν συνεχεία στο προϊόντα τα οποία πληρώνει ο καταναλωτής.
32. Περισσότερα χρήματα στους πολύτεκνους, καθώς περισσότεροι σήμερα είναι οι λαθρομετανάστες πολύτεκνοι που πληρώνονται από το Ελληνικό δημόσιο.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι τα δεινά μας οφείλονται στους λαθρομετανάστες, οι Αμερικανό κυβερνώμενοι πολιτικοί από την Άκρα Αριστερά έως και την Άκρα δεξιά δυστυχώς υπηρετούν συμφέροντα που οδηγούν μελλοντικά σε διαμελισμό της Ελλάδος όπως αυτό που έγινε με την Γιουγοσλαβία

Οι πολιτικοί το γνωρίζουν πολύ καλά και απ ότι φαίνεται ξεκάθαρα δεν σέβονται την Πατρίδα τους εκτός και αν θεωρούν άλλη χώρα για Πατρίδα τους ;

Δεν έχουν αξίες και αρχές, στερούνται του εθνικού φρονήματος καθώς όλες οι πράξεις τους έως τώρα ζημιώνουν την Πατρίδα μας.

Εσύ θα αφήσεις στα παιδιά σου μια χώρα διαλυμένη, αν το παιδί σου είναι σήμερα 5 ή 6 ετών αγγελούδι, σκέψου πώς σε 15 χρόνια θα είναι 20 ετών.
Και σε 15 χρόνια όπως πάμε θα έχουμε 15 εκατομμύρια λαθρομετανάστες που θα θεωρούνται ώς ομάδες μειονοτήτων, και μπορεί να αναγνωριστεί ένα μέρος της Ελληνικής γης ως ανεξάρτητο κράτος από άλλο ισχυρότερο κράτος όπως Αμερική, Ρωσία, κ.λπ
Τότε το παιδί σου θα κληθεί να υπερασπιστεί την Πατρίδα του από ξένους διεκδικητές, αυτούς δηλαδή που σήμερα εσύ δέχεσαι ως φτωχούς λαθρομετανάστες.
Αν θέλεις να βοηθήσεις στους λαθρομετανάστες να ξέρεις ότι τροφοδοτείς τους αυριανούς δολοφόνους του παιδιού σου.

Αν φύγουν σήμερα όλοι οι Λαθρομετανάστες από την χώρα μας τι θα αλλάξει στην ζωή μας ; - www.epanellinismos.com

12 σχόλια:

  1. Να τος πάλι ο..... Βουρούτι, μέσα σε άσχετο κείμενο!!!!!!!! Ρε συ ξεκόλα επιτέλους λέμε!!!!!!! Θα χαλάσεις την υγεία σου!!!!!!! Άσε που αυτά που καταγγέλλεις εδώ πιο κοντά είναι στον ΔΑΥΛΟ που αγαπάς παρά στους αναρχοπαγανούς σαν εκείνονε που η σκιά του τόσο πολύ σε καταδιώκει. Ξε-κο-λα λέμεεεεεεεεεεε!!!!!!!!

    ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΔΑΥΛΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ πσστ που 'σαι απατημένε δαυλικέ... όχι και άσχετο ε; Ένα και το αυτό είναι και εσύ μεν μπορεί να παραμυθιάζεις τον εαυτό σου αλλά μην έχεις την εντύπωση πως παραμυθιάζεις και τους υπόλοιπους έτσι; 'Αλλωστε η εν λόγω ιστοσελίδα πρώτο πρώτο το έχει το ΥΣΕΕ στις συνδέσεις τις. Αν δεν είναι το ίδιο και το αυτό να τους πείτε να κατεβάσουν την υπερσύνδεση. Άντε λοιπόν να βρείς αλλού κορόϊδα γοια να πεις τις... εξυπνάδες σου. Μέχρι και στην χρυσή αυγή μια φορά που είχα κάνει κλικ σας είχα βρει στις υπερσυνδέσεις. είναι όμως και οι πράξεις σας που πείθουν πως εκεί ανήκετε απλώς παραμυθιάζετε τον κόσμο προβοκατοράκια. Πάντως έχεις δίκιο, μια σκια έχει μείνει από δαυτονε. Βλέπεις μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρείς και την κακιά του ώρα.
    Σε τσούζει που γράφω τις αλήθειες ωμά ε; Ξύδι απατημένε δαυλικέ. Ξύδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι ότι οι ξένοι μπορεί να έρχονται για να μας πάρουν τις γυναίκες κι εμείς μένουμε με το εργαλείο στο χέρι! Έξω οι ξένοι βρε, να απαυτώσουμε κι εμείς επιτέλους, να καθαρίσει το μυαλό μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιστεύω ότι τα πράγματα δεν είναι άσπρο-μαύρο.
    Η εισαγωγή μεταναστών (και όχι οι... μετανάστες) ευθύνεται κατά κύριο λόγο για τον εγκλωβισμό του εθνικού μισθού εκκίνησης(με όρους αγοραστικής δύναμης) στα επίπεδα του 1990. Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε εισήχθησαν αθρόα και χωρίς κανέναν έλεγχο τόσοι μετανάστες.Άλλωστε και ο Καρλ Μαρξ το έχει διατυπώσει κατηγορηματικά με τον δικό του τρόπο στό άρθρο του "Μια προειδοποίηση" το 1866: «Ο σκοπός αυτής της εισαγωγής εργατών είναι ο ίδιος με την εισαγωγή Ινδών κούληδων στη Τζαμάικα, δηλαδή η διατήρηση της δουλείας».

    Από την άλλη το να λέμε ότι οι μετανάστες αύξησαν την ...εγκληματικότητα είναι απλώς γελοίο. Ο νεοέλληνας ήταν ήδη εγκληματίας όταν οδηγούσε, ή όταν διαχειριζόταν δημόσιο χρήμα, πολύ πριν εμφανιστούν οι μετανάστες. Δηλ. πολύ πριν... "αφελληνιστούμε".

    Εν πάσει περιπτώσει το αναρτηθέν κείμενο του "epanellinismos" είναι εμετικά φασιστικό, όχι γιατί αναφέρει κάποια πράγματα κατά βάση αληθή (όλα τα φασιστικά πυροτεχνήματα, μαύρα, ή κόκκινα, αναφέρουν κάποιες κοινότοπες αλήθειες)αλλά, γιατί το κάνει με τον γνωστό λαϊκίστικο και δημαγωγικό τρόπο, που απευθύνεται στο θυμικό και όχι στην λογική. Δηλ. λέει τί ίσως φταίει αλλά, αποφεύγει επιμελώς να κατονομάσει ποιός ευθύνεται. Δηλ. ποιoί και γιατί μετέτρεψαν την Ελλάδα σε χώρα εισαγωγής μεταναστών;
    Γιατί, τα περί "παγκοσμιοποίησης" και "διαμελισμού" της Ελλάδας είναι απλοϊκές ερμηνείες.

    ΔΙΟΔΟΤΟΣ

    ΥΓ. "Απατημένε δαυλικέ", καλό τριέσπερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. www.politispittas.blogspot.com

    enas xamos sketos xamos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΟΥΡΟΥΤΙΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΥΧΝΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΣΕΠΤΟΝ ΣΟΥ ΒΛΟΓΙΟΝ ΤΕΚΝΟΝ ΜΟΥ ΚΛΕΙΤΩΡ ΠΑΡΑΘΕΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΞΑΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟΝ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ.

    ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ
    ΠΑΤΗΡ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Πάτερ Αρτέμιε τέκνον του Ιαχβέ, αναλογίζεσαι το μέγεθος του αμαρτήματος να μην εγνωρίζεις περί του αγίου ΒουΡούτιου; Γιατί παναγαμιώτατε δεν ερωτάς τον προφήτη ελάια να σου πει; Έχουν στενές σχέσεις άλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aυτός ο Βουρούτι είναι ο γνωστός Ντουρούτι; Με τον Ροβεσπιέρρο έχει καμιά σχέση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αγαμητε,μαλλων κλιτοριδα πρεπει να σε λενε και οχι κλειτωρ.......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ μου "ανώνυμε 6.38 μμ", μάλλον μ...νώνυμο έπρεπε να σε λένε και όχι ανώνυμο. Αν και το να συσχετίζουν κάποιους σαν και σένα με το μ... είναι προσβλητικό (για το μ...).

    ΡΑΣΣΙΟΒΕΣΠΙΕΡΡΟΣ, ΑΝΘΥΠΟΔΕΚΑΝΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΑΓΗΜΑΤΟΣ "ΑΡΕΣ (ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ) ΑΝΑΞ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μ'αρεσει κλιτορακο που το υπογραφεις ως ανωνυμος κ'οχι με τ'ονομα σου,παρντον,...την κλειτοριδα σου.φρουτακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails