Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

3 Μαρτίου 2007

ήθελαν και τσαούση φύλακα οι προδότες

Όπως λοιπόν έλεγα στην προηγούμενη δημοσίευση η Προμηθέα δεν είχε πάει ούτε κατηχητικό ούτε ελληνικό σχολείο. Έτσι λοιπόν διάβασε και τους άθεους και τους κακούς ιστορικούς που λέει και ο μητροπολίτης. Αυτοί οι κακοί που ούτε το όνομά τους δεν πρέπει να ξέρουμε βρίζουν την ορθοδοξία καταγράφοντας ότι ακριβώς βίωναν, ερευνώντας σε μέρη απαγορευμένα και σε κείμενα τρισκατάρατα αλλά προπαντός δημοσιεύοντας αυτές τις εργασίες. Ιστορικοί κακοί και άθεοι που δίδαξαν την Προμηθέα συν τοις άλλοις, για να έχει την γνώση που έχει.

Ενώ εμείς εδώ στο ελλαδιστάν είμαστε άνθρωποι καλοί διότι το μόνο που γνωρίζουμε από ιστορία στα σχολεία μας είναι ο Παπαρηγόπουλος. Μάλιστα. Διότι όπως και ο Ιαχβέ, μόνο ο Παπαρηγόπουλος είναι αληθινός ιστορικός διότι διέκρινε την μοναδική αλήθεια του ελληνοχριστιανισμού που οι κακοί ιστορικοί δεν την έχουν ακούσει κάν. Τι όμως μπορεί να διάβασε η Προμηθέα; Ή μάλλον καλύτερα, τι διαβάζει όλος ο πλανήτης εκτός από το θεοκρατούμενο ελλαδιστάν;

Τον Σαθά τον γνωρίζετε; Δεν διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία ούτε στα κατηχητικά γι αυτό οι περισσότεροι δεν τον γνωρίζουν. Είναι όμως μεγάλος ιστορικός και επιστήμων αλλά είχε ένα μεγάλο ελάττωμα. Ήταν φιλαλήθης. Βλέπετε ο άνθρωπος έγραφε και ερευνούσε την ιστορία και τις μελέτες του τις δημοσίευε χωρίς να κρύβει ή να παραποιεί όσα σε κάποιους δεν άρεσαν. Αυτός ο τρισκατάρατος λοιπόν που λέτε έγραφε περίεργα πράγματα για τους χριστιανούς και τον χριστιανισμό τους. Πράγματα που δεν πρέπει να ακουστούν ούτε να μαθευτούν διότι η μοναδική αλήθεια είναι μόνο αυτή που δεν υπάρχει. Ο Ιαχβέ και το μπουλούκι των ρασοφόρων.

Σας μεταφέρω εδώ ένα μόνο περιστατικό από τα μυριάδες που αναφέρονται. Διαβάστε να δείτε το εθνοσωτήριο έργο των παπάδων που το γνωρίζουν όλοι εκτός των ελλήνων.

Τότε τινές τών μοναχών λέγω των ρακένδυτων
έκ τών Βλατέων της μονής, έντος αύτοϋ οίκοϋντες,
κατέγραψαν, έδήλωσαν άπαντα τω σουλτάνω,
γράφουσι δέ και λέγουσιν ώ κύριε σουλτάνε,
370 ώς εϊ σοι έστι βουλητον άρξαι Θεσσαλονίκης,
λαβείν και ταύτην και ήμας και πάντας τους έν
πόλει τους ύδροχόους εκκοψον σωλήνας Χορτιάτου
δίψη πιεζόμενων δέ πάντων καί απορία,
ακόντων τελεσθήσεται όπερ ποθείς γενέσθαι.
375 Ορος Χορτιάτης εστί δέ κείμενον υπέρ ταύτης,
έξ ου τη πόλει άριστον ΰδωρ ηδύ εισρέει.
Σουλτάνος ουν άκηκοώς τοϋτο, ύπερησθείς
τε επιχειρεί ώς έν ταύτφ τφ πράγματι και
έργω, ώς την όδόν οί μοναχοί έδίδαξαν προς τοϋτον
880 καί ταύτην έχειρώσατο ώς καλιάν στρουθίων,
ώς όρταλίχων φωλεόν άνευ μητρός μεινάντων,
ήτοι αγάπης καθαράς μή ούσης έν τοις ένδον.
Τότε τζαούσην φύλακα καθίστησι φυλάττειν
τους έν μονή μονάζοντας, προδώσαντας τήν πόλιν
385 Τζαούσης δέ την σήμερον αυτή μονή καλείται
ίνα μηδεϊς έκ τοϋ στρατού τους μοναχούς ταράξη
όθεν καί άτελεΐς είσιν άχρι τοϋ νϋν έκ Τούρκων,
το έργον μνημονεύοντες τών μοναχών τών πάλαι.
ΣΕΛΙΣ 257

Κ. Ν. ΣΑΘΑ
ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ . ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΕΝΕΤΙΑ 1872
©. ΤΟΜΟΣ Α'.

Τι μας λέει λοιπόν το παραπάνω κείμενο; Πήγαν λέει οι μοναχοί της μονής Βαλτίων και πρόδωσαν στον σουλτάνο πώς να κόψει το νερό της πόλης από το όρος Χορτιάτη για να κατακτήσει την Θεσσαλονίκη! Και όταν ο σουλτάνος ακολουθώντας τις υποδείξεις των καλόγερων πέτυχε να κατακτήσει την πόλη μετά τους είχε στα ώπα ώπα τα πουλάκια μου και τους έβαλε και τζαούση φύλακα να τους φυλάει μην τους χαλάσουν την καλοπέραση. Τέτοιοι σπιούνοι ελεεινοί που λέει και η Προμηθέα, ήταν αυτοί που σήμερα διδάσκουν παραμύθια αντί ιστορία στα παιδιά πως τάχα μου τάχα μου η εκκλησία στήριξε την επανάσταση του 1821. Δεκαέξι αιώνες σκλάβους μας είχε. Αυτή είναι η ιστορική αλήθεια. Καιρός να τελειώνουμε με αυτήν την ιστορία των παπάδων και να αρχίσουμε να μαθαίνουμε κι εδώ στην ελλάδα την πραγματική ιστορία. Ο διφωτισμός που ποτέ δεν περάσαμε είναι πιά προ των πυλών. Μόνο που ως καθυστερημένος εδώ στην χώρα μας θα σαρώσει οτιδήποτε τόσα χρόνια τον κρατούσε στο σκοτάδι. Αντίο κύριε Παρασκευαΐδη και λοιποί. Τα παιδιά μας θα σας θυμούνται όπως ακριβώς σας αξίζει. Ως τους προδότες του έθνους.

13 σχόλια:

  1. Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά η μονή Βλατέων είναι η μέχρι και σήμερα υπάρχουσα στη Θεσ/νίκη μονή Βλατάδων.

    Ο Κων/νος Σάθας (1842-1914) είναι ο πιο αξιόπιστος ιστορικός του μεσαιωνικού Ελληνισμού. Ο εκφραστής του σαθρού και εντελώς αστήρικτου ιδεολογήματος του "ελληνοχριστιανικού πολιτισμού" Παπαρρηγόπουλος, αντιμετώπιζε με οργή τις έρευνες του Σάθα για να προωθήσει, βέβαια, τη δική του (αναξιόπιστη)"Ιστορία του Ελληνικού έθνους", πράγμα που τελικά πέτυχε με την αναγνώρισή της από το κρατικό και θρησκευτικό κατεστημένο της εποχής.
    Ο Σάθας, πέθανε πάμφτωχος και πικραμένος στο Παρίσι.

    "Η ιστορία του ελληνικού έθνους ούτε εις τα ανύπαρκτα των ελληνικών μονών αρχεία, ούτε εις τα γελοία έγγραφα της τουρκικής διοικήσεως πρέπει να αναζητηθή." Κ. Σάθας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια χαρά είναι η παρέμβασή σου, δεν χρήζει συγγνώμης αν και είμαι σαφώς σύν-γνωμος με αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν δεν έχεις επισκεφτεί το site του ραδιοτηλεοπτικού δικτύου Hellenic Heartbeat κάνε το τώρα
    http://www.hellenicheartbeat.com και θα εκπλαγείς όταν μάθεις σε ποιον ανήκει.
    Η δε ξανθή κυρία (Βίκυ Κουρνέτα) που προλογίζει απαξιωτικά το βίντεο της Προμηθέα είναι η πρόεδρος αυτού του δικτύου.
    Και ο κ. Σταματάκος, που ακούγεται να φωνασκεί στην εκδήλωση, είναι ο γενικός διευθυντής!
    Έτσι, εξηγούνται πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "δεν είχε πάει ούτε κατηχητικό ούτε ελληνικό σχολείο"

    Εμ, είδες τι παθαίνουν τα παιδιά, όταν ξεφύγουν από κατηχητικό και σχολείο; Βρίσκουν μπροστά τους την κ. Κουρνέτα και τον κ. Σταματάκο.

    Αναρωτιέμαι, γιατί έβγαλε αυτό το βίντεο στο δίκτυο με πρόλογό της η κ. Βίκυ; Αν δεν το έκανε, θα ξεχνιόταν το επεισόδιο και μάλλον δεν θα μάθαιναν οι άνθρωποι τί ακριβώς συνέβη, πέρα από τους παρευρισκόμενους, οι περισσότεροι από τους οποίους είχαν βαθρακώσει από το φαγητό και το κρασί.

    Εγώ πιστεύω ότι κάποια παιχνίδια παίζονται κι εκεί: Κουρνέτα κατά Σταματάκου, γιατί ενέκρινε την ομιλήτρια χωρίς να ρωτήσει την κυρία κλπ., αλλά δεν μας χαλάει, κάθε ανακατοσούρα φέρνει ανανέωση... :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι 4 τόμοι του έργου "Τουρκοκρατούμενη Ελλάδα" του Κων/νου Σάθα (υπότιτλος: Ιστορία των Ελλήνων, 1454-1821), διατίθενται από τις εκδόσεις Λιβάνη, αντί 16-17 ευρώ κάθε τόμος! Να μελετηθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. minimalist, ένα ένα όλα θα εξηγηθούν και κάποια στιγμή θα κληθούν και οι υπευθυνοι να δώσουν εξηγήσεις. σαφώς δεν αναφέρομαι στο κανάλι. 'Ωστε πρόεδρος η κυρία Κουρνέτα ε; Κρίμα διότι αν ήταν απλή παρουσιάστρια θα είχε τουλάχιστον δικαιολογία "αυτό μου έδωσαν αυτό διάβασα" αλλά τώρα ως πρόεδρος είναι αμιγώς υπευθυνη για τις θέσεις τις.

    sfang σαφώς παίζονται κι εκεί παιχνίδια ανάλογα του χώρου που κινούνται. Εμένα όμως αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η καταναγκαστική θέση άμυνας στην οποία βρίσκονται οι χριστιανοί. ούτε να αντιδράσουν δεν τους επιτρέπεται πιά (καιρός ήταν) σε βαθμό που ο αρχιερέας που κάποτε απο την θέση του έστελνε τους "ανυπότακτους" στην πυρά, σήμερα απαιτεί από το χριστεπώνυμο ποίμνιό του να βγάλει τον σκασμό διότι απλά ξέρει πολύ καλά πως την έχουν χεσμένη την φωλιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είδες, loip;on, τί κάνουν τα blogs; Από τότε που δημοσιοποιήθηκε το βίντεο της Προμηθέα έχει γίνει χαμός. Και στο Google, όπου έχει πιάσει πάνω από 10 χιλ. θεάσεις και πολύ κολακευτικά σχόλια (κάποιοι, -υπερβάλλοντας- χαρακτηρίζουν το κορίτσι ως νέα Υπατία!), όσο και στη σελίδα του Hellenic Heartbeat, όπου το σχετικό βίντεο το έχουν αποσύρει, προφασιζόμενοι ότι από τις πολλές επισκέψεις μπλόκαρε ο σέρβερ τους!
    Κατά τη γνώμη μου, ανέβασαν το βίντεο ελπίζοντας να θάψουν (με την παραπληροφόρηση της κας Κουρνέτα) το περιστατικό. Κάτι τέτοιο όμως δεν τους βγήκε και η Προμηθέα συγκέντρωνε ευνοϊκά σχόλια από παντού. Εσπευσμένα, λοιπόν, κατέβασαν το βίντεο, αλλ' η ζημιά είχε γίνει. Κάποιος, πρόλαβε να το ανεβάσει στο Google και κάποιοι bloggers (sfrang, Κλείτωρ, η καλύβα ψηλά στο βουνό) και η Ελευθεροτυπία έδωσαν ευρεία δημοσιότητα και ακολούθησε ο χαμός!
    ...Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται... Χα!

    sfrang, ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με την "τουρκοκρατούμενη Ελλάδα" του Σάθα. Σπεύδω να την προμηθευτώ. Έρχεται και 25η Μαρτίου και θα μου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αν κατεβάσανε το βίντεο με δικαιολογία πως μπλόκαρε ο σέρβερ τους τότε ακόμα χειρότερα γι αυτούς. Διότι δείχνουν καταρχήν τις μικρές δυνατότητες του σέρβερ που σημαίνει πως δεν έχει ζήτηση)ενώ η ιστορική αλήθεια έχει τόση ζήτηση που ο σέρβερ τους δεν μπορεί να την σηκώσει. Έτσι για να ξέρουμε ποιοι είναι οι πολλοί και ποίοι οι λίγοι χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έγραψα πριν κατά λάθος 1454, φυσικά 1453 είναι το σωστό. Με την ευκαιρία προσθέτω εδώ την παρουσίαση από τον εκδότη:

    Ο Κωνσταντίνος Σάθας, υπεύθυνος καταγραφέας των αλλεπάλληλων επαναστατικών κινημάτων παντού στον ελλαδικό χώρο, συνθέτει την Ιστορία του "Τουρκοκρατούμενη Ελλάδα" και ιστορεί γεγονότα, πολύ λίγο γνωστά στο αναγνωστικό κοινό, από το 1453 ως τις παραμονές της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, όπου αποδείχνεται ότι ποτέ δεν έπαψαν οι Έλληνες να αγωνίζονται για την απελευθέρωσή τους από τον τουρκικό ζυγό.

    Η έκδοση του έργου είναι χωρισμένη σε τέσσερις τόμους:
    ο πρώτος ιστορεί τα γεγονότα από το 1453 ως το 1570,
    ο δεύτερος από το 1570 ως το 1685,
    ο τρίτος από το 1686 ως το 1770 και
    ο τέταρτος από το 1770 ως το 1821.

    Η γλωσσική μεταγραφή έγινε στην απλή νεοελληνική, με όλο το σεβασμό και προς το ύφος του συγγραφέα και προς την ακρίβεια της απόδοσης των γεγονότων, από τον Κ. Ι. Τσαούση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστώ και πάλι, sfrang, για την πλήρη ενημέρωση.
    Κλείτωρ, έχεις δίκιο. Πόσες επισκέψεις μπορεί να έχει καθημερινά ένα σάιτ που ανήκει στο(ή ελέγχεται από το) Μητροπολίτη Σικάγου, παίζει νυχθημερόν ψαλμωδίες και ασχολείται με θέματα όπως:ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ: η ομολογία της μετάνοιας, ΙΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ: o Όρθρος, οι Ώρες και ο Εσπερινός,
    ΠΕΙΡΑ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ: Πατρικές Συμβουλές ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ(!)
    Εντάξει, είναι "αμερικανάκια" κι οι ομογενείς, αλλά δεν πιάνονται και τόσο εύκολα "κώτσοι"! Κι αυτοί που φωνασκούσαν στην εκδήλωση και τελικά διέκοψαν την ομιλία της μικρής, ήταν λίγοι και -πιστεύω- ανεγκέφαλοι βαλτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΕΡΙ «ΕΛΛΗΝΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ»
    ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

    Στους νόμους της ακμής των Ρωμαιο-χριστιανικών χρόνων (4ου & 5ου αι.μ.Χ.) διαβάζουμε, για τον βίαιο εκχριστιανισμό των Ελλήνων και την υποχρεωτική "σωτηρία" τους. Ουσιαστικά πρόκειται για την νομοθετημένη εξόντωσης του Ελληνισμού:

    «Διατάσουμε, όλα τα ιερά και οι ναοί (των Ελλήνων) όσα βρίσκονται ακόμα άθικτα, να καταστραφούν με διαταγή των τοπικών αρχών και να εξαγνιστούν με την ύψωση του σημείου της χριστιανικής θρησκείας... αν με επαρκείς αποδείξεις ενώπιον ικανού δικαστή, εμφανιστεί κάποιος που έχει παραβλέψει αυτό τον νόμο, θα τιμωρηθεί με την ποινή του θανάτου» Αυτοκράτορες: Θεοδόσιος και Βαλεντινιανός προς Ισίδορον Έπαρχο Πραιτωρίου.14/ Νοέμβριου 435
    «Να κλείσουν όλοι οι ναοί σε όλες τις πόλεις και σε όλους τους τόπους της οικουμένης... Αν κάποιος με οποιαδήποτε δύναμη παραβεί (αυτό τον νόμο) θα τιμωρηθεί με αποκεφαλισμό» ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 1.10. Δεκέμ. 354 μ.Χ.
    «Τέτοιου είδους πράξεις (οτιδήποτε μη χριστιανικό χαρακτηριζόταν ειδωλολατρία) αν εξακολουθούν να συμβαίνουν (ή καταγγελθεί ότι συμβαίνουν!) ακόμα και σε κάποιο λιβάδι ή σπίτι, το λιβάδι ή το σπίτι αυτό θα προσαρτηθεί στο ταμείο των ιερότατων ανδρών (δηλαδή των αρχιερέων) ενώ ο ιδιοκτήτης τους που έδωσε την συγκατάθεσή του να μιανθεί ο τόπος, θα αποπεμφθεί από το (οποιοδήποτε) αξίωμά του, θα χάσει την περιούσια του και αφού υποστεί σωματικό βασανισμό με μεταλλικά όργανα θα οδηγηθεί σε διαρκή εξορία» ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 1.10.8 Αυτοκρ.: Λέων και Ανθέμιος προς Διόσκωρον Έπαρχο του Πραιτωρίου. Παρεδόθη το 472; μ.Χ.
    «Διατάζουμε τους άρχοντές μας, αλλά και όσους διδάσκονται από τους θεοφιλέστατους επισκόπους, να αναζητούν σύμφωνα με τον νόμο όλες τις περιπτώσεις ασέβειας υπέρ της ελληνικής θρησκείας, έτσι ώστε να μην συμβαίνουν, αλλά και αν συμβαίνουν, να τιμωρούνται... Κανείς να μην έχει το δικαίωμα να κληροδοτεί με διαθήκη (περιούσιες) ή να χαρίζει με δωρεά οτιδήποτε,
    σε πρόσωπα ή τόπους που έχουν επισημανθεί ότι διαπράττουν την ασέβεια του ελληνισμού... όσα δίδονται ή κληροδοτούνται μ' αυτόν τον τρόπο θα αφαιρούνται. Με την παρούσα ευσεβή νομοθεσία (διατάζουμε) να διατηρηθούν σε ισχύ όλες οι τιμωρίες με τις οποίες οι προηγούμενοι (χριστιανοί) βασιλείς είχαν απειλήσει να τιμωρήσουν την ελληνική πλάνη, με τις οποίες (τιμωρίες!) προσπαθούσαν να διασφαλίσουν την ορθόδοξη πίστη» ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 1.10.9 επίσης (Β1,1,19) και ΝΟΜΟΚΑΝΟΝ 6,3.
    «Επειδή μερικοί συνελήφθησαν (αν και αξιώθηκαν το χριστιανικό βάπτισμα) διακατεχόμενοι από την πλάνη των ανόσιων μυσαρών Ελλήνων, να διαπράττουν εκείνα που δικαιολογημένα εξοργίζουν τον φιλάνθρωπο (βιβλικό) θεό (μας)... Αυτοί θα υποβληθούν στην αντίστοιχη τιμωρία και μάλιστα με πνεύμα επιείκειας (!) αν επιμείνουν στην πλάνη των Ελλήνων, θα υποβληθούν στην έσχατη των ποινών. Αν δεν έχουν αξιωθεί ακόμα το σεβαστό βάπτισμα, θα πρέπει να παρουσιαστούν στις ιερότατες εκκλησίες μας, μαζί με τις συζύγους και τα παιδία τους και μαζί με όλους του οίκου τους, για να διδαχθούν την αληθινή πίστη των χριστιανών. Αφού διδαχθούν και αποβάλουν την πλάνη που τους διακατείχε προηγουμένως, θα πρέπει να ζητήσουν το σωτήριο βάπτισμα. Διαφορετικά ας γνωρίζουν ότι αν παραμελήσουν να το κάνουν (να ζητήσουν δηλαδή μόνοι τους το σωτήριο βάπτισμα!) δεν θα έχουν κανένα πολιτικό δικαίωμα, ούτε θα τους επιτραπεί να είναι ιδιοκτήτες περιούσιας, ούτε κινητής, ούτε ακίνητης. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και θα εγκαταλειφθούν στην ένδεια και επιπλέον, θα υποβληθούν στις έσχατες τιμωρίες. Θα παρεμποδίσουμε δε κάθε μάθημα (κλείσιμο σχολών!), που διδάσκεται από όσους πάσχουν από την νόσο και την μανία (μάθησης!) των ανόσιων Ελλήνων, ώστε προσποιούμενοι ότι διδάσκουν, να μη μπορούν πια να διαφθείρουν της ψυχές των μαθητών τους με δήθεν αλήθειες. Αν (λοιπόν) φανεί κάποιος τέτοιος άνθρωπος και δεν τρέξει στις εκκλησίες μας, μαζί με όλους τους συγγενείς και τους οικείους του, θα τιμωρηθεί με τις προαναφερθείσες ποινές.
    Θεσπίζουμε δε και νόμο, σύμφωνα με τον οποίο τα παιδία, όταν είναι σε μικρή ηλικία, θα πρέπει να βαπτίζονται αμέσως και χωρίς αναβολή, (ιδού ο υποχρεωτικός νηπιοβαπτισμός!) όσοι δε είναι μεγαλύτεροι στην ηλικία, πρέπει να συχνάζουν στις ιερότατες εκκλησίες μας και να διδάσκονται τις θείες γραφές και τους (βιβλικούς) κανόνες. Αφού δε εννοήσουν και αποβάλουν την παλαιά (αρχαιο-ελληνική) τους πλάνη, θα μπορέσουν να δεχθούν το βάπτισμα και στη συνέχεια να διαφυλάξουν την αληθινή πίστη των ορθόδοξων χριστιανών.
    Όσοι δε, έχουν κάποιο στρατιωτικό ή άλλο αξίωμα, ή μεγάλη περιούσια και για να κρατήσουν τα προσχήματα (προσποιούμενοι τους πιστούς) ήλθαν ή πρόκειται να έλθουν να βαπτισθούν, αλλά αφήνουν τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους και τα υπόλοιπα μέλη του οίκου τους μέσα στην ελληνική πλάνη, διατάσουμε να δημευθεί η περιούσια τους, να αποκλεισθούν από τα πολιτικά δικαιώματά τους και να υποβληθούν σε αντάξιες τιμωρίες, αφού είναι φανερό ότι πήραν το βάπτισμα χωρίς καθαρή πίστη. Θεσπίζουμε αυτούς τους νόμους για τους αλητήριους Έλληνες».
    ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 1.10.10

    Μπροστά σ΄ αυτές τις εξοντωτικές "σωφρονιστικές ποινές", τις εξορίες, τους αποκεφαλισμούς, τις κατασχέσεις περιουσιών, τις αφαιρέσεις προνομίων, τον εξευτελισμό της υποχρεωτικής κατήχησης, τον βασανισμό και την νόμιμη θανάτωση κάθε υπερασπιστή τους. Για τους κυνηγημένους σαν το απεχθέστερο ιστορικό τέρας Έλληνες, ο εκχριστιανισμός φαινόταν πράξη ύστατης διαφυγής απ' την φυσική εξόντωση και επιβεβλημένης σωφροσύνης!
    Έτσι... εκχριστιανίσθηκε μαζικά ο Ελληνισμός!

    ΑΥΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΗΡΞΕ Η ΑΦΑΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

    Τα παραπάνω αποσπάσματα είναι παρμένα από το βιβλίο: «Η αντιπαγανιστική νομοθεσία της ύστερης Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας μέσα απ' τους κώδικες» Εκδόσεις ΚΑΤΑΡΤΙ. Τηλ. Παραγγ. 210/ 3604793 & 3601271

    ΠΟΣΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ;

    ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: Αρχιεπίσκοπος Καισαρείας... ο Αϊ Βασιλης!!!
    «Είναι εχθροί οι Έλληνες, διότι διασκεδάζουν κατα-βροχθίζoντας με ορθάνοιχτο στόμα τον "Ισραήλ". Στόμα δε λέγει εδώ ο προφήτης (βλ. Ησαΐας Θ΄11) την σοφιστική του λόγου δύναμη, η οποία τα πάντα χρησιμοποίησε για να παραπλανήσει τους εν απλότητι πιστευσάντων» Βασίλειος Καισαρείας ΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΗΝ ΗΣΑΪΑ 9.230.8.

    ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: Αρχιεπίσκοπος Καισαρείας:
    «Προσταγή, (!!!) μη δειλιάζετε από των Ελληνικών πιθανολογημάτων... τα οποία είναι σκέτα ξύλα, μάλλον δε δάδες που απώλεσαν και του δαυλού την ζωντάνια και του ξύλου την ισχύ, μη έχοντας δε ούτε και του πυρός την φωτεινότητα, αλλά σαν δάδες καπνίζουσες καταμελανώνουν και σπιλώνουν όσους τα πιάνουν και φέρνουν δάκρυα στα μάτια όσων τα πλησιάζουν. Έτσι και (των Ελλήνων) η ψευδώνυμος γνώση σε όσους την χρησιμοποιούν» Βασίλειος ο Μέγας, 330-379 μ.Χ. (ο γνωστός μας και ως Αϊ-Βασίλης) ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗΝ ΗΣΑΪΑΝ ΠΡΟΟΙΜΙΟΝ 7.196.3

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως:
    «Αν στα ενδότερα (των ελληνικών σκέψεων) κοιτάξεις, θα δεις, τέφρα και σκόνη και υγιές ουδέν, αλλά τάφος ανεωγμένος ο λάρυγξ αυτών, (των Ελλήνων φιλοσόφων!) τα πάντα δε γεμάτα ακαθαρσίες και ιχώρ, (έμπυο!) και πάντα τα δόγματα τους βρίθουν σκωλήκων... Αυτά γέννησαν και αύξησαν οι Έλληνες, από των φιλοσόφων λαβόντες... Ημείς δε ου παραιτούμεθα της κατ’ αυτών μάχης» Ι. Χρυσόστομος (344-407 μ.Χ.) ΕΙΣ ΑΓΙΟΝ ΙΩΑΝΝΗΝ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΝ (ΟΜΙΛΙΑ ΞΣ΄ 59.369.12 -370.11

    Ο ΦΙΛΟΒΑΡΒΑΡΙΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Ι. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ:
    «Όσο πιο βάρβαρο ένα έθνος φαίνεται και της ελληνικής απέχει παιδείας, τόσο λαμπρότερα φαίνονται τα ημέτερα... Ούτος ο (πιστός) βάρβαρος, την οικουμένη ολάκερη κατέλαβε... και ενώ πάντα τα των Ελλήνων σβήνουν και αφανίζονται, τούτου (του πιστού βάρβαρου) καθ’ έκαστη λαμπρότερα γίνονται» Ι. Χρ ΕΙΣ ΙΩΑΝΝΗΝ 59.31.33

    Ο Ι. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΜΕ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕ ΑΦΑΝΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ:
    «Τι λοιπόν, άγιος έσται ο ναός του Σεράπιδος (Αλεξανδρινή βιβλιοθήκη) δια τα βιβλία; Μη γένοιτο!... αλλά δαίμονες οικούσι τον τόπον... μάλλον δε και αυτών (των Ελλήνων) όντων δαιμόνων... και παρ’ αυτών βωμός στέκει απάτης αόρατος εις τον οποίον ψυχάς ανθρώπων θυσιάζουσι... κατάλαβε λοιπόν και φανέρωσε (διέδωσε!) ότι δαίμονες κατοικούν εκεί» Ι. Χρυσ/μος ΛΟΓΟΙ ΚΑΤΑ ΙΟΥΔΑΙΩΝ 48.851.38 έως 852.35 Δαίμονες ηταν λοιπόν κατά τον "σοφό" ιεράρχη τα βιβλία της Αλεξανδρινής βιβλιοθήκης και ψυχοθυσιαστήρια οι βιβλιοθήκες των Ελλήνων!!!

    Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ 391 Μ.Χ. ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ:
    «Στην Αλεξάνδρεια πάντα τα οικοδομήματα του Σεράπειου όπως στους ποιητικούς μύθους των Γιγάντων έγιναν... Θεοδοσίου δε βασιλεύοντος και (πατριάρχου) Θεοφίλου (της επιθέσεως) πρωτοστατούντος... του Σεράπειου τα αναθήματα κατελυμένοντο. Τους δε αν-δριάντες και τα αναθήματα τόσο "γενναία" εμάχοντο, ώστε όχι μόνο "νικούσαν", αλλά και έκλεπτον... του δε Σεράπειου μόνο το έδαφος δεν απέσπασαν κι’ αυτό δια το βάρος των λίθων, αυτοί δε (οι θεμέλιοι λίθοι) ήσαν αμετακίνητοι. Οι πολεμικότατοι δε αυτοί φιλοχρήματοι "γενναίοι"... την ασέβεια αυτή εις έπαινον αυτών των ιδίων καταλόγιζαν. Έπειτα εισέβαλαν οι καλούμενοι μοναχοί, άνθρωποι (μόνο) κατά το είδος, ο δε βίος αυτών συώδης (γουρουνώδης!) και εμφανώς πάσχοντες, μύρια έκαμον κακά και ανείπωτα, αλλά αυτά ευσέβειαν ενόμιζαν... τότε πας άνθρωπος μέλαιναν (μελανή) φορών εσθήτα (ράσα) τυραννικήν είχεν εξουσίαν και δημοσίως να ασχημονεί ημπορούσε. Σε τόση "αρετή" άλλαξε (η νέα θρησκεία) τον άνθρωπο» Ευνάπιος (346-414 μ.Χ.) ΒΙΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΚΑΙ ΣΟΦΙΣΤΩΝ 6.11

    ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ (265-340 μ. Χ.)
    «Τον πτωχόν και πένητα λαόν σήκωσες από... της κοπριάς των Ελληνικών μυσαγμάτων (βδελυγμάτων) και κάθισες αυτόν μετά των αρχόντων του Ισραήλ, τον όντος λαόν αυτού» Ευσέβιος ΕΥΑΓΓ. ΠΡΟΠΑΡ. / ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΑΛΜΟΥΣ / ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ. ΡΙΒ΄ (23.1352.34)

    ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΥΣΕΒΙΟΥ:
    *Πράξη σωφροσύνης είναι η εγκατάλειψη της ελληνικής πλάνης. *Εγκαταλείψτε όσα οι Έλληνες φυσικοί φιλόσοφοι περί αρχών εισηγήθηκαν» *Μαγγανείες μετέρχονται (οι Έλληνες!!!) και μ’ αυτήν εξαναγκάζουν την ανθρώπινη γνώμη.
    *Τα αγάλματα τους μαγικά κατασκευάζουν (οι Έλληνες!!!) και στην μαγεία προτρέπουν. *Περί των αρχαιότερων Εβραίων και γιατί τας γραφάς αυτών, από των Ελληνικών λόγων προτιμήσαμε. *Τα πάντα παρά βαρβάρων οι Έλληνες ωφελήθηκαν. *Περί του κλέφτες (ιδεών!) είναι οι Έλληνες. *Γιατί μετά από λογική κρίση και σώφρονα λογισμό την ιστορία των Εβραίων παραδεχθήκαμε» Βλ. Ευσέβιος «Κλείς Πατρολογίας».Δωρόθεου Σχολάριου.

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ. ΜΟΝΑΧΟΣ ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΣ:
    «Εγω δε την παρ’ Ελλήνων παιδείαν φληναφίαν (μωρολογία) κακού δαίμονος και χαλεπωτάτη (θλιβερότατη) υπόθεσιν είναι λέγω» Γ. Μοναχός ο Χρονογρ. Κ΄Περί Θάρρα.

    Ο. Ι ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
    «Κανείς δεν πρέπει στα παιδιά του, των (Ελλήνων) προγονών να καλεί τα ονόματα, του πατέρα, της μητέρας, του παππού και του προπάππου, αλλά (μόνο) αυτά των δικαίων, (της Π. Διαθήκης.)» Ι. Χρυσ/μος ΠΕΡΙ ΚΕΝΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΝΑΤΡΕΦΕΙΝ ΤΑ ΤΕΚΝΑ (690) 641.65 -

    Ο Ι. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥ-ΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ:
    «Ο δε μέγας Ιωάννης (ο Χρυσόστομος) ασκητάς πυρπολούμενους από ζήλον θεού (φανατισμένους καλόγερους) συνέλεξε, με βασιλικούς δε νόμους αυτούς οπλίσας, κατά των ειδωλικών (ελληνικών) έπεμψε τεμενών, τα δε χρήματα για τους κατεδαφιστές και τους βοηθούς, δεν έλαβε απ’ τα βασιλικά ταμεία (!) αλλά από πλούσιες γυναίκες που φιλοτίμως να παρέχουν κατέπειθε, ώστε με την λαμπρή τους πίστη να κερδίσουν την ευλογία. Έτσι με τον τρόπο αυτόν τους υπολειπόμενους Σηκούς (ελληνικούς ναούς) με τούτον τον τρόπον εκ βάθρων ανέσπασεν». Θεοδώρητου ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΑΜΑΣΟΥ (Τομ. 5ος 329/ 8-330/8).

    ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ, Ο ΙΟΥΔΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Ο "ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ", Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΥΠΗΡΞΕ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΦΟΒΕΡΟΤΕΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΣΕΤΙ ΠΑΣΧΩΝ...! (1/6/2000)

    Τα παραπάνω αποσπάσματα είναι παρμένα από τα βιβλία του Μ. Θ. Καλόπουλου, απ' την σειρά ΒΙΒΛΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ:«Το μεγάλο ψέμα», «Ο ένοπλος δόλος» και «Αβραάμ ο Μάγος», «Το θέατρο της Σωτηριας» «Θαυμα ή απάτη το άγιον φως της Ιερουσαλήμ» Τηλ.Παραγγ. 2310 / 770 100. ή 6976906640

    Michael Kalopoulos www.greatlie.com
    E-mail – michael@greatlie.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κωνσταντῖνος ΡούμογλουΦεβρουαρίου 02, 2011 2:48 μ.μ.

    Αναρχικός, κυνικός, πανθεϊστής. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΞΕΝΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΙΣΩΣ ΑΝΕΠΙΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κωνσταντίνε Ρούμογλου, χρειάζεσαι γιατρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails